Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1851) p_adam válasza *Z/\ck* (#1850) üzenetére


p_adam
addikt

Milyen hangkártyád van? Játékra CMSS-3D jól jöhet filmekhez pedig Dolby Headphone. Pl. Sennheiser HD 555 ami ajánlani tudok, sokkal jobb mint az 5.1-es USB-s fejhallgatók de a Pioneer SE-A1000 is kb. ennyibe kerül. Vagy itt van még a Creative Aurvana Live! ha zárt fejhallgatót keresel. Szinte teljesen ugyanaz mint a Denon AH-D1001 csak át van matricázva és ennek megfelelően igen jól szól.

A lényeg hogy ha számít a minőség akkor a 'valódi' 5.1-nek titulált fejhallgatókat érdemes elkerülni, ezek a szoftveres megoldások jól működnek, ha megfelelő fejhallgatóhoz vannak párosítva és szebben is szólnak. Persze ennél jobb-hoz már fejhallgató erősítő is kell.

(#1852) Csabroncka


Csabroncka
addikt

Hát igen, a minőség szépen szól, én tényleg inkább azt javaslom, aki térhangzást szeretne inkább vegyen egy drágább sztereófülest mintsem egy 5.1-es gagyit... Mostanában néztem azt, hogy egy csomó filmet érdemes eredeti hanggal nézni egy jó fülesen keresztül, mint szinkronizáltan... nagyon dúrva a különbség.. sok filmnél egyenesen sz@rr@ sikerált a magyar 5.1

"in medias res"

(#1853) AXisBOLD


AXisBOLD
addikt

sziasztok
most láttam hogy a :C zalman zm-rs6f :C létezik usb vezióban is beépített hangkártyával.
tudna valaki mondani valamit róla(jól szól, kompatibilis az integrált hangkártyákkal, jobb-e mint a jackes változat, stb.)
köszi :R

Aurea mediocritas

(#1854) Bari81


Bari81
tag

Hi! Na sajnos megadta magát a medusa-m...simán eltört a forgatható résznél, nem is lehet javítani. Fingom sincs mit vegyek ami végre strapabíró, nem fáj a fülem tőle 3 óra játéknál, és a hangzás is király. X-fi hangkarim van usb-s szóba sem jöhet. Vagy meg kéne várni a Razer új fülesét [link] , bár a barracuda sem lehet rossz...

(#1855) cskamacska válasza AXisBOLD (#1853) üzenetére


cskamacska
addikt

Annyira azért ne örülj neki, ha valamelyiknek, akkor épp a Zalman fülesnek nagyon nagy szüksége van egy jobb hangkártyára.(AU2ZS-el tűrhető hangja volt a jack-es változatnak, nForce 2/3 alaplapok hangkeltőivel meg minősíthetetlen) Ha jól olvastam a netes leírásokat róla, akkor az USB-s változat hangkarija egen csak egyszerűcske, hát én a magam részéről messziről elkerülném ezt a változatot. :U Maga a füles megegyezik a jack-es változattal, csak közbeiktattak egy pici ac97-es hangizéldét.

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#1856) cskamacska válasza Bari81 (#1854) üzenetére


cskamacska
addikt

Háát, megvárni? És ha kijön drágán, és még csak nem is szól jól? :Y
Mit szólnál addig egy jobb sztereó füleshez? :K
Pölö Sennheiser HD555: strapabíró(amit a HD595-ösöm kibírt egy Zalman kétszer eltört volna - de kh esetén cserélni is lehet majd a kábelt!), jól szól(részletesebben mint a Medusa, bár nincs mélycsipogó, de basszus azért akad), kényelmes(3 óráig simán viselhető - 5.1 fülesek kevésbé :( )., és nem elszállt az ára(kb Medusa árban van).

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#1857) p_adam válasza cskamacska (#1856) üzenetére


p_adam
addikt

Razer nem ajánlott nálam. Inkább ebbe nézz bele:

[link]

(#1858) #93966848


#93966848
törölt tag

Sziasztok!!
Eladó PSP vásárlás miatt egy Sharkoon X-Tatic 5.1-es füles!!Nagyon jó, használt, de kitűnő állapotban van, nagyon vigyáztam rá!!Akit érdekel, privizzen;)
Üdv!
JIm

(#1859) Lajkó


Lajkó
őstag

Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, hogy valakinek nincs-e tapasztalata SpeedLink Medusa 5.1 ProGamer téren. Vajon miben tér el a Mobile Edition-től. Persze nem arra gondolok, hogy más a csati, és az egyiknek van saját hangchipje, hanem a hangzásvilágára. Melyik lenne kifejezetten jobb FPS multiplayer-re?
Annyit hallottam, hogy ez az Ultimatív játék hangzás nem sokat ér (azaz hogy nem nagyon érdemes használni).
Előre is THX. :R

(#1860) p_adam


p_adam
addikt

Az 'igazi' 5.1 iránt érdeklődőknek egy új teszt (Saitek Cyborg): [link]

(#1861) Blaize


Blaize
csendes tag

Hello egy kissebb dilemmába keveredtem, mert egy új felhallgatót szeretnék venni. A 3 lehetséges jelöltem a Sennheiser HD555, Speed-link medusa, és az Icemat siberia. Akinek van valameik a 3 közül kérném hogy pár szóban jellemezze, hogy megkönnyítsétek a választást. Nagy segítség lenne! Előre is köszönöm

×××× Válaszokat privát üzenetben kérném! Köszönöm ××××

(#1862) p_adam


p_adam
addikt

Ma kipróbáltam a Denon-t 5.1 módban és nem csalódtam. Egyelőre csak a PowerDVD-t sikerült Headphone módra bírni de ha valahogy ezt a Cyberlink Audio Decoder-t rá tudom ereszteni más lejátszóra is akkor lesz az igazi. Ha sikerült, beszámolok :)

(#1863) p_adam válasza p_adam (#1862) üzenetére


p_adam
addikt

Megoldás: Final Codecs (2008 augusztusi a legfrissebb), és a KMPlayer-ben hozzá kell adni a Cyberlink Audio Decoder-t aztán kiválasztani a megfelelő formátumokhoz. A többi a kodeken belül beállítható (szerintem a Dolby Headphone/DH2 a legjobb, de van még opció bőven). Így már bármit átkódol szépen. Egy megfelelő sztereó fejhallgatóval tökéletes a hangzás :) Csak 5.1-ben kell hogy legyen a hang (AAC, AC3 vagy DTS).

(#1864) tommybear válasza Blaize (#1861) üzenetére


tommybear
csendes tag

Hi mindenki, de fpleg Blaize, ha még vagy!

Nekem évek óta 5.1-es fülesem van, akárcsak az öcsémnek, többet kipróbáltam és nagyon nagy volt a szórás köztük. Jah elöljáróban annyit, hogy mindig Creative hangkarim volt, most épp egy Audigy 4, alaplapival soha nem próbáltam a füleseket és USB-s fülest is elkerültem, ha lehet.

Trust és Genius darabok szerintem nagyon rosszak voltak, se a 3D hatás nem jött át, se a mély hangok nem voltak elég jók, nem érték meg a pénzüket.

A Zalman már jobb, nekem ugyan nem jött be, öcsém szerint viszont jó volt. A 3D hatás kielégítő, de zenehallgatásra nekem valahogy gagyi volt (főleg valahogy a magas hangok voltak nekem laposak, nem tudom miért).

Most nekem Medusa van tökéletesen elégedett vagyok vele, annyit tud amennyibe kerül (azelőtt Ozakim volt, az majdnem pont ugyanilyen volt hehe), Ami rossz benne, hogy eszetlen sokat kell vele szórakozni mire belövöd az egyes csatornák hangerejét, nekem 3 hét kellett mire úgy éreztem már jó, de ehhez kb. negyvenszer átvariáltam mindent, még az egyes "hangfalak" távolságát is. Viszont ha egyszer belőtted (és nem állítod el véletlenül, mint én egyszer...) akkor egy 5.1 hangfalrendszer teljesítményének 90%-át kapod, úgy hogy az asszony nyugodtan szundíthat mögötted és még helyet is alig foglal. Jah és zenét is lehet vele egész jól hallgatni.

Öcsémnek meg Razer Barracudája van, ami tényleg jobb egy kicsit, bármelyik másik amim eddig volt, de másfélszer annyiba is kerül mint a Medusa. 3D-ben kb. Medusa, kicsit kevesebb szöszölés kell neki a belövéshez, viszont a basszusa le tudja tépni-rázni a fejed, ez a Medusában inkább csak olyan erős masszírozás.

Ami meg a két 2D fülest illeti, egyszer elkértem egy barátom Sennheiser fülesét (nem tudom melyik típus volt, de 2 éve vette 20k-ért) és zenehallgatásra állat volt, majdnem maga alá csináltam élvezetemben a Nightwish és Enya albumaim hallgatása közben. De játék közben a térhatás sehogy se volt... térbeli. Kipróbáltam más hangkártyákkal is, de sehogy nem volt még megközelítőleg se olyan, mint a medusával. Így hát Medu ment a gépbe vissza és a Hi-Fi-be meg bedugtam egy Sennheiser fülest! ;)

(#1865) GC-EvElyN-


GC-EvElyN-
senior tag

Sziasztok!
Óriási, nagyon nagyon nagy problémám van.
Vettem egy ilyen C-Media CMI8738 hangkarit (tudom nem a legjobb) a Medusa fülesemhez. Namost a kártya driverében minden szép és jó, de sem winampban, sem pedig a játékokban nincs center. A kártyán meg van cserélve 2 jumper állás, így a center és sub swappolva van. Van valami ötletetek? 4.0 a driver verziója. Van valakinek ötlete?
üdv és köszi

Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!

(#1866) cskamacska válasza tommybear (#1864) üzenetére


cskamacska
addikt

Ami anno engem eltántorított a háromdé fülesektől, az az volt, hogy nem csak puffogtattam a gépen. Jó és szép, hogy tudtam honnan lőttek fejbe, de normál esetben van háttérzene, különböző hangeffektek, ezek sajna csorbát szenvednek háromdé fülesnél, a 3d hatás meg monnyuk egy RPG, vagy stratégiai játéknál úgy általában fölösleges. :)
Egyébként egész más Obliviont játszani ötpontegy, ill jobb sztereó fülessel. Háromdé fülessel van térhatás, ami nekem sokat dobott az élményen, de jópofi volt, ellenben, a kiváló háttérzene egen csak bágyadtka volt, a kard nem csengett úgy, a szörnyek nem susmorogtak úgy, olyan fakó volt no. Zalman vs Sennheiserrel jártam így, de sajna ezen még a Medusa sem segít, ott jobbnak éreztem a mély hangokat(Zalmannal ellentétben voltak ;] ), de hangszín az így is kevéske volt.

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#1867) cskamacska válasza GC-EvElyN- (#1865) üzenetére


cskamacska
addikt

Fura ilyet mondani, de szerintem próbáld meg az alaplapit használni a 8738 helyett. Sikerült egy olyan régi kártyát kifognod ami, szal büntetés.. :)
Egyébként mi történik, akkor ha a sub és a center helyén van kezelve?

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#1868) GC-EvElyN- válasza cskamacska (#1867) üzenetére


GC-EvElyN-
senior tag

Az alaplapit nem tudom használni a fülessel, mert arra az 5.1 van dugva. Ha a karin nincs swappolva a sub és a center, akkor nincs sub. Nagyjából ennyi. Most úgy néz ki, hozzá tudok jutni egy audigy4 hez. Lehet inkább lecserélem.

Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!

(#1869) tommybear válasza GC-EvElyN- (#1868) üzenetére


tommybear
csendes tag

Cseréld. A CMedia semmivel nem jobb mint az alaplapi. Ezt tapasztalatból mondom! :D

(#1870) AXisBOLD


AXisBOLD
addikt

sziasztok

játékra kellene nekem füles, hogy 5.1-ben tudjak jáccódni. cod4, medal of... airborne, hl2+ep1-2, crysis,...

Alaplapi hangra lenne rádugva ami giga ga-ma770-ds3

elolvastam mindent de nem tudok dönteni. olvastam mindenről hideget-meleget is.

hogy most 5.1 gamméra a zalman, a medusa vagy valami más a legjobb abban valaki plíz segítsen. 10-15k-m van rá max.

köszi

illetve ha valami nagyon kiemelkedő minősegű darab akad felárral(pl ez a RAZER Barracuda, de tényleg csak példa, mert nem tudom hogy milyen) akkor azt is írjátok meg, még egyszer köszi.

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#1871) tommybear válasza AXisBOLD (#1870) üzenetére


tommybear
csendes tag

A #1864 hozzászólásomat tudnám csak ismételni.

Gyk.: ezen az áron én a Medut javaslom.

(#1872) AXisBOLD válasza tommybear (#1871) üzenetére


AXisBOLD
addikt

:R

Aurea mediocritas

(#1873) Vasinger! válasza tommybear (#1864) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

És mi a helyzet az USB-vel? Nem hallottam túl jót róluk... Mert ugye bár a medusa usb-s. Jah és tényleg visszaadja az 5.1 hatást? Én is most fejhallgató vevés előtt állok. Miciről mi a véleményed a medusában?

(#1874) Fred K.


Fred K.
tag

én egy Cyber Snipa Sonar 5.1-et vettem játékra
nekem bevált...
gyönyörűen szól és leadja a real 5.1-et ahogy kell + még virtuális 7.1-et is tudja
szoftveresen még a hangszórókat is lehet pozicionálni

új ára k.b. 14ezer...én alkalmi vétellel jutottam hozzá 8Kért zsír újan :DDD

ez is USB-s és én nem tudnék mondani rosszat róla...
egy problémám volt az USB-vel mégpedig hogy az elfogyott az USB eszközök sávszélessége és nem tudtam használni miki+füles-ben
vagy csak mikiben vagy csak fülesben működött csak
/+jegyzem k.b. 8 eszköz van a gépen usb-n csatlakoztatva uh érthető a probléma :D /
aztán löktem a vasba egy PCI kártyát 2usb csatlakozóval és azóta tökéletes

nem is adnám semmiért :DDD

a múltkor vettem egy pólót...Az volt ráírva: Balek!...csak tudnám mi került rajta 38500 forintba...

(#1875) Vasinger!


Vasinger!
nagyúr

Van vkinek vélemény erről a fülesről?: SteelSeries 5H v2 USB

Nagyon sűrgős lenne! PLS HELP! :Y :R

És vki leírná ezt az USB-s hangkártya vs jack dugós dolgot? :F

(#1876) Sasfészek


Sasfészek
tag

Sziasztok!

A Trust HS-6200 vagy a Trust HS-6400-ast javasoljátok? Jó a Trust? USB-s Headsetes cuccból melyik a legjobb?

Ha válaszolnátok nagyon leköteleznétek!

(#1877) kerlac válasza tommybear (#1871) üzenetére


kerlac
őstag

Üdv!

Nézegetem a Medusa 5.1-est és tetszik, de egy problémám lenne, 5.1-es hangrendszer már csatlakoztatva van az alaplapi csatikhoz, azaz ha veszek egy 5.1-es fülest, hogy csatlkaoztatom a kettőt együtt? A leírásban szerepel az USB-s csati, de az áramellátáshoz, hanghoz a jack dugaszokat írja...

(#1878) losi73


losi73
senior tag

üdv mindenkinek kéne egykis segitség van egy ilyen fülesem Sharkoon X-Tatic 5.1 van egy ilyen alaplapon gigabyte x38 alaplapi hangal+ ban egy logitech z5500 hogy tudom a fülesböl és ezzekböl az eszközökböl elöcsalni a legjobb hangot?

"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon

(#1879) BioNiCMaN válasza kerlac (#1877) üzenetére


BioNiCMaN
addikt

Home-ot vegyél és kinn vagy a vízből! :K

Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.

(#1880) kerlac válasza BioNiCMaN (#1879) üzenetére


kerlac
őstag

Köszi, és az jobb mint a gamer edition? Mert játékra kellene, kizárólag játék esetén van szükségem fülesre.

[ Szerkesztve ]

(#1881) ElVisZ


ElVisZ
tag

Hali

Egy Medusa 5.1-s fülest készülök venni, csak még azt nem tudom hogy Home vagy Gamer legyen...
Van valami minőségi különbség a két változat között, vagy csak a pluszban ráköthető 5.1 lehetőségében térnek el?
A térhangzás fontos tényező...
Jah, és még valami, mellé milyen hangkártyát illik tenni (nem kell sok tízezres kártya, csak jó)? mert az olvastam hogy az integráltaknál a térhangzás nem az igazi.

Előre is köszi a válaszokat.

[ Szerkesztve ]

(#1882) kerlac válasza ElVisZ (#1881) üzenetére


kerlac
őstag

A Home-nál ír térhangzást?

(#1883) ElVisZ válasza kerlac (#1882) üzenetére


ElVisZ
tag

A gyártó oldala :[link]

"Igazi térhangzás otthoni számítógépéhez, valamint egyben DVD lejátszójához is! Ideális valamennyi DVD-hez és számítógépes játékhoz, valamint bármilyen nyelvi adatbeadáshoz. Optimális 6 csatornás felszereltség a térhangzáshoz! Valamennyi fülkagylóban beépített front, rear, center és subwoofer hangfal."

(#1884) kerlac válasza ElVisZ (#1883) üzenetére


kerlac
őstag

Ezt írta vki kérdésedre:

"annyi a különbség hogy a home edition-hoz kapsz egy mini erősítőt aminek 2 be és 2kimenete van.
a headset és a hangzás ugyanaz
viszont a home edition headsetét csak a saját erősítőjébe lehet bedugni"

(#1885) ElVisZ válasza kerlac (#1884) üzenetére


ElVisZ
tag

értem...
thx a választ. :R

(#1886) BemAnyó válasza ElVisZ (#1881) üzenetére


BemAnyó
senior tag

Nem a térhangzással lesz gond, inkább a dinamikával, meg az áthallással, amit ajánlanék , az egy pl használt audigy4 (sb0610 -est érdemes venni) 4-5K, a hardver kb annyit tud mint egy új X-Fi gamer, kivéve hogy ez csak 4 esig tud eax ot hardveresen, az meg 5 ösig, kb ennyi a különbség, no meg 15 ropi.

(#1887) ElVisZ válasza BemAnyó (#1886) üzenetére


ElVisZ
tag

Megfogadom a tanácsod...Audigy4 lesz a befutó... :R

Bocs, de eléggé kezdő vagyok a témában. Az áthallás az pontosan mit jelent? :B
Mennyire veszélyesek ezek problémák?

[ Szerkesztve ]

(#1888) BemAnyó válasza ElVisZ (#1887) üzenetére


BemAnyó
senior tag

Az áthallás a hang csatornák közti áthallást jelenti, ami mind a sztereó, mind a többcsatornás hang visszaadást jelentősen lerontja, mivel nem különülnek el eléggé a jelek, és ez persze nem csak a többcsatornás hangzáson, de magán a hang jel minőségén is ront. Nem veszélyesnek mondanám csak kellemetlennek, hallgass meg egy jobb minőségű cuccost meg egy alaplapit, és hallani fogod a különbséget mert jelentős. :K Ha meg nem hallod akkor úgy is mind1 :DDD :DDD

(#1889) ElVisZ válasza BemAnyó (#1888) üzenetére


ElVisZ
tag

Köszi a felvilágosítást... Gondolom azért ennek ellenére meg lehet határozni a hang pontos irányát, főlég filmekre gondolok, mert ez lenne az elsődleges feladata.
Nemhiába dicsérik annyian a topikban...

Szerinted/tek filmre(FullHD) Medusa Home vagy Zalman ZM-RS6F a megfelelő választás?

(#1890) BemAnyó válasza ElVisZ (#1889) üzenetére


BemAnyó
senior tag

Ha választhatsz akkor sokkal inkább a Medusa, de egyikse fog olyan térhatást kelteni mint a legegyszerűbb 5.1 es hangfalszett,

(#1891) tildy


tildy
nagyúr

Most nézegetk ilyen füleseket , rádiósat, mikrofonosat . Tud valaki ajánlani valamit?

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1892) kerlac válasza tildy (#1891) üzenetére


kerlac
őstag

Én a Medusa Progamer Editionnal szemezgetek.

(#1893) kerlac


kerlac
őstag

Mi véleményetek ezekről? Melyik 5.1-es fülest választanátok az alábbiak közül? A zalmann nekem nagyon böszmének tűnik, a Medusat sokan ajánlják, a Trust tetszene igazán, szóval? Mondjuk elsősorban mikrofonost szeretnék...

TRUST

Medusa

Zalman

esetleg még ez?

Cyborg

(#1894) LÁZ válasza kerlac (#1893) üzenetére


LÁZ
addikt

hali, nekem volt volt/van 1 cyborgom, rettentően meg voltam vele elégedve.

1 baja volt, hogy picit kicsi a kagyló része nekem, tehát 1-2 óra után már nyomta a fülem. Hangzás, basszus ( nem brümmögős :D ) teljesen rendben van, sajnos megfeszítettem picit, és a legidiótább helyen eltört, és még nem jöttem rá, hogy lehetne megragasztani.

Aztán boltoltam egy Medusát, hangzásban jobban tetszett a cyborg, de a medusa kényelmesebb nekem, illetőleg a basszusa ennek inkább brümmögősebb, kicsit már túl intenzív. Supreme xfi 2-es hangkarim van, ha lejjebb veszem driverből, akkor már tűrhető.

Szal hangzásban a cyborg jött be nekem, a medusa meg kényelmesebb :DDD :R

Ja, és a cyborgnál levehető a májk, medusánál meg felhajtós-tekergetős :DD

[ Szerkesztve ]

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#1895) kerlac válasza LÁZ (#1894) üzenetére


kerlac
őstag

Köszi a tapasztalat megosztását!
Én valószínűá kisebbet szeretnék, mert kicsi a fülem... :U

Zalmant már tulajdonképpen linkeléskor kilőttem, mert nincs rajta mikrofon. Truston az ára miatt gondolkodnék.... illetve arról mi a vélemyéned, hogy nekem integrált a hangkártyám (azaz nincs, az alaplap oldja meg...), de 5.1-es hangfalszett van csatlakoztatva és elég jól szól, csak asszony miatt esténként szteró fülessel játszok, ezért szeretnék 5.1-esre váltani.
Illetve csatlakoztatás csak USB-n megoldható vagy mindenképpen kell a sok kis csatt is használnom? (mert ugye azok foglaltak, oda van kapcsolva a hangfalszett)

(#1896) LÁZ válasza kerlac (#1895) üzenetére


LÁZ
addikt

Csatlakozás szempontjából a cyborg egyszerűbb, mert usb, van mellé egy kisebb progi, amivel lehet tesztelni, meg állítgatni.

A medusánál meg van egy port egység, amibe bedugod az 5,1-es kábeleket, másik oldalra meg a fülest. Nekem is van egy creative 5.1 hangfalszettem, ha azt akarom használni, csak bedugom a cuccba, és szól. Ha pedig füles és a hangfal is rá van dugva, akko mind2 szól :DDD . Medusa nem usb-s :R

Egyébiránt a ph-n boltoltam mind2-t, a cyborg-os srác mail-jét megtom adni, 8k volt mind2 :C

[ Szerkesztve ]

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#1897) kerlac válasza LÁZ (#1896) üzenetére


kerlac
őstag

:R :R

Megköszönöm ha a mailcímet átdobod priviben! Úgy tudom Medusából csak a Home Edition-hoz adnak vmi egységet amibe be lehet dugni a cuccot, míg a progamer editionban a gépbe kell. Cyborg a méret miatt jobban tetszene, bár, hogy fért bele annyi hangfal? :U

(#1898) LÁZ válasza kerlac (#1895) üzenetére


LÁZ
addikt

Illetőleg a cyborg sokkal jobban szűr, mint a medusa.

Az előbbiből semmi nem hallatszott ki, utóbbit meg bnőm is hallja 3méterről, ha kicsit hangosabban tolom. :R

A pro gamer van nekem, és ahhoz is van egy dokkoló egység, aminek a hátulján 2*3 csatlakozási hely van, elől meg csak a fülesé. A fülest is csak ebbe lehet dugni, máshova nem, illetve a mikrofon részét a hangkariba kell - kábel több kilóméterre elég :DDD

[ Szerkesztve ]

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#1899) mr.saint válasza LÁZ (#1898) üzenetére


mr.saint
tag

Szia megkérlek nekem is elküldöd őket :R Most szeretnék én is venni. Előre is köszönöm!

(#1900) kerlac válasza LÁZ (#1898) üzenetére


kerlac
őstag

Akkor egyértelműen cyborg, mert ha aszzonypajti hallja, akkro ugyanott vagyok! :DDD

Légyszíves add emg a srác elérhetőségét, mert a 8000 az elég jó ár lenne.

köszi a sok segítséget!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.