Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18740) d1abLo válasza ooloo (#18734) üzenetére


d1abLo
senior tag

Nem tudom megrendelted-e már, de amúgy panaszkodtak páran a Strixre hogy borzalmas a hangja (köztük én is) szóval szerintem az egy nagyon nem jó opció... Játszol rendesen a laptopon? Mert ha csak zene, film, meg néha-néha pötyögés akkor teljesen felesleges ezt a 7.1 témát erőltetni, inkább egy 10-20e ft között egy jó sztereó fejes. Aztán az asztalihoz talán valami "gamerebb", ha azon játszol főleg.

A virtual 7.1 ha jó a hangkártya akkor szerintem nagyjából visszaadja azt amit egy valós 5.1 / 7.1 (értsd úgy hogy most nem azért fognak belőni oldalból mert nem adja vissza... , a tér ugyanúgy jól meglesz)
Gyors összegzésként pl, filmnél jobb real picivel, játékban kb egyforma, zenében viszont a virtual sokkal jobb hangzást ad.

Mostanában itt inaktív vagyok viszont régebben sokszor kifejtettem a véleményem ezzel kapcsolatban.

pl, hyperx cloud - asztalihoz aztán valami hasonló árkategóriájú sztereó laposhoz és bőven megvagy határ alatt

DE ez csak akkor áll ha főként asztalit használsz játékra, ha laptoppal játszol legtöbbet akkor már más a helyzet, viszont akkor mindenképp érdemes egy külső hangkártyát beszerezni.

[ Szerkesztve ]

Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.