2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Tájékoztatás a COVID-19 elleni oltásokkal kapcsolatban - valódi tájékozatás?

    Ez a blog azért íródott (íródik folyamatosan a covid alatt), hogy megmaradjon kordokumentumnak amit tájékoztatásnak hívnak oltás témában.

    Én az első órában regisztráltam az oltás weboldalán, nem csak magam miatt, hanem mert nem engedhetem meg magamnak, hogy ezt a nyavalyát esetleg hazahozzam a családtagjaimnak, van elég orvosi problémájuk így is...

    A regisztrációról megerősítést én sem kaptam ?digitális Magyarország 2020? de aztán pár héttel később megjött az első üzenet, így legalább megtudtam, hogy érvényes a regisztrációm. Nézzük időrendben, hogy miről is tájékoztattak:

    =================================================================================

    2021.01.14
    Tisztelt Hölgyem/Uram!

    December 26-án beadták az első koronavírus elleni vakcinát Magyarországon. Azóta folyamatosan zajlik a védőoltások beadása az oltási terv alapján. Először az egészségügyi dolgozók kaphatják meg a vakcinát a kórházi oltópontokon, közülük több tízezren már éltek is a lehetőséggel. Az elmúlt napokban a fertőzésnek különösen kitett idősotthonokban is megkezdődtek az oltások. A cél az, hogy az itt élők és dolgozók mielőbb megkapják a védettséget. Ez önmagában több mint ezer intézményt jelent.

    Folytatás...

    CPT.Pirk 3 éve 255

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.