Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyraX
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap 2 órán át próbáltam megoldást találni a problémámra, de sajnos nem sikerült.
NAS326, ffp telepítve. A problémám a br2 repo (illetve a https/ssl).
Sites filet átszerkesztettem a működő címekre, slackert lecseréltem a mrdini főmappában lévő változatra, de így is hibát kapok (OpenSSL: error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure
Unable to establish SSL connection.
FATAL: br2: No CHECKSUMS.md5)Felraktam kézzel a slapt-getet is, de az szintén hibával elszáll (szerintem ő se szereti a https-t). A hiba: Failed to download: Problem with the SSL CA cert (path? access rights?)
Ideiglenes megoldásként egy használaton kívüli domainre felmásoltam a Tonyk-féle 2018-as archívum mappát kicsomagolva és azt állítottam be repoként, de ezt nem akarom így hagyni + az hiányos (almappák részint üresek, stb.)
Mit kéne tennem, hogy a https://nas-central.mrdini.me/Users/barmalej2/ffp/0.7/arm/packages/ címen elérhető tükrözést használni tudjam?
Köszönöm!
-
CyraX
csendes tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből, de annyit még hozzá akartam tenni, hogy nem az openssh/openssl a csomagok hiánya a baj (openssh-7.1p1-arm-2 [inst=yes]:
openssl-1.0.2d-arm-2 [inst=yes] )
Illetve a másik kérdésem, hogy felraktam a saját ideiglenes tárolóból slapt-gettel a php7-et, viszont hiányolom az indítófileokat. Ezek vannak valahol, ahonnan át kell tenni a /ffp/start-ba vagy nekem kéne létrehozni?[ Szerkesztve ]
-
CyraX
csendes tag
Van üres is (pl. a 'www', ami nekem pont kellett), meg az tűnt fel, hogy a slapt-get más verziót keresett, mint ami megvolt. Pl. deluge mappa, slapt-getnek icu4c-58.2-arm-1.txz kellett, ott meg icu4c-54.1-arm-1.txz volt a legújabb.
De lehet hogy rossz mappát szedtem le a google driveról (WEBARCH v2 (Upo)).
Nem volt annyira zavaró, azt a 4-5 csomagot feltöltöttem külön ftpvel, hogy a slapt-get le tudja tölteni.
-
CyraX
csendes tag
Én is megtaláltam, köszönöm és volt amit így raktam fel. A slapt-get előnyeit abban látom, hogy kapásból beszerzni a függőségeket (ami mondjuk a php7 esetében 17 darab csomagot jelentett), a verziószámok figyelembevételével.
Szóval azok számára, akik a későbbiekben fogják olvasni ezt és szintén belefutnak az SSL / HTTPS kontra slacker / slapt-get hibába: van a kézi telepítésen kívül bármilyen módszer ennek a kijavítására?
Jah, a kommentedben lévő célzást nem igazán tudom mire vélni, de te biztos tudod miért írtad.
Illetve engem továbbra is érdekel, hogy felpakol-e gyárilag valami indító shell scriptet a PHP7 vagy meg kell írni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest