Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
asanotadanob
tag
válasz Laza... #7835 üzenetére
Lehet, hogy érdemes lenne a blogban a "Letölthető rom flash csomagokat" átírni "ROM telepítő programok (.exe)" vagy valami ilyesmire, mert én is napokig gúvasztottam a szemem, hogy hol van a leírás Azt hittem a linkek mögött csak a romok vannak .zip-ben. Legalább három napig tartott, mire rákattintottam a linkre, és megláttam az .exe kiterjesztést, akkor egyből megvilágosodtam
A készülék egyébként elsőre nagy csalódás volt gyári rommal, hiába tettem fel a touchfix kernelt + az 1.16-os stockot, iszonyatosan érzéketlen volt Redmi után és tele volt mikro laggal. Most Mokee 1224-gyel tolom és hát ez teljesen más világ. Köszönet érte azoknak akik dolgoztak rajta!
-
asanotadanob
tag
válasz easy...rider #7838 üzenetére
Nekem gyakran 3x-4x rá kellett böknöm egy ikonra, hogy elindítsa az app-ot.
De volt vele más, nem működésbeli problémám is (tárcsázó ékezetes betűk alapján nem keresett, nem volt teljes arckép a hívásoknál, a zárképernyőből nem tudtam közvetlenül a tárcsázóba lépni, a feedly widget-et nem lehetett kitenni az asztalra, a programon belül pedig nem nyitotta meg a linekeket, ilyesmik) -
asanotadanob
tag
válasz aytukabozs #7840 üzenetére
A MIUI valami iszonyat jó rendszer, tele jól optimalizált kényelmi funkcióval, csak a teló külsejével nem sikerült megbarátkoznom egy év alatt, pedig nagyon akartam. A Redmi 2 elfogyott Lazá-nál, azért választottam ezt és most, hogy fennt van a Mokee meg egy normális téma, minden csupa öröm és bodottáá...
A gyári valahogy fapados volt és még most is fáj az hüvelyk ujjam a böködéstől. (no offense)[ Szerkesztve ]
-
asanotadanob
tag
válasz DaveHutt #7842 üzenetére
Nem akarok vitát generálni, ez személyes tapasztalat, de még nincs meg egy hete a teló!
Ami nekem jobban tetszik jelenleg:
Gyorsabb, smooth-abb rendszer, érzékenyebb a kijelző.
Nem kell külön telepíteni a dt2w-et, illetve kikapcsolni is ki lehet dupla koppal.
Zárképernyő testre szabható -> közvetlen belépés a tárcsázóba, zseblámpába, kamerába.
Szebb és több téma van hozzá.
A tárcsázó keres ékezetes karakterek alapján is és teljes képernyőn adja be a hívó fél képét, tehát öt méterről is látom, hogy ki keres. Meg úgy alapban jobb a tárcsázó elgondolása a gyorshívás funkció kiemelésével.
Működik a kedvenc hírolvasómAmi nem tetszik, vagy még nem jöttem rá, de a fényképező csak 2 Mp-vel tudaja a 16:9-es felbonást. (?)
Illetve zavar, hogy a főoldal tetetjének jelentős része holt terület, nem lehet widgetet pakolni oda, mert megjelenik az eltávolítás funkció.[ Szerkesztve ]
-
asanotadanob
tag
-
asanotadanob
tag
Sziasztok!
Portolt MIUI V7-re mehet rá az OTA frissítés vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Crypto Trade
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Nyomtató topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest