Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz Shinnokina #200 üzenetére
Zene alkalmazás hosszú tap a bal (menü) ikonra és a Fájlok szűrését átállítod.
Másolás helyének nincs jelentősége.[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz Shrimplandhu #209 üzenetére
Jó az, annál nincs újabb.
(#210) Gorbeee
Futár telefonál, pláne, ha nem talál a címen.
A gyári ROM kínai és angol nyelvű, a miui.hu-s verzióban ott a magyar nyelv és kitakarítják a felesleges kínai appokat.
Android 4.4.4, ez talán a KK. -
herdsman12
őstag
válasz hbarnabas01 #1381 üzenetére
Annyit illik tudni a miui.hu-ról letölthető verziókról, hogy a "Stabi ROM" csak kínai-angol nyelvű, a "Multi ROM" (xiaomi.eu) többnyelvű, és "vagyula" ft magyar fordítását használja, a harmadik "Magyar ROM" (vagyula) az magyar-kínai-angol nyelvű és esetleg tartalmaz spec dolgokat, pl Lánchídas óra.
A Xiaomi telefonok megjelenése óta "vagyula" barátunk készíti a magyar fordítást.[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz SárkánySzív #1579 üzenetére
Délután tettem fel, még csak nem is tiszta telepítéssel, eddig működik.
-
herdsman12
őstag
válasz #65675776 #1604 üzenetére
Ezen biztos nem fogunk összetűzni, de semmi okod, hogy kételkedj abban, amit leírtam, szívesen megmutatom, ha jársz a Viharsarok környékén.
12 éve nyúzok ilyen - nem profi - kütyüket, jelenleg is használok egy PDA-t CF kártyás GPS vevővel, na ott nincs semmilyen GSM hálózat és működik. Közvetlenül a műholdakról tölti le a szükséges adatokat, így működik a telefon is SIM kártya vagy adatforgalom nélkül, esetleg "Repülő" módban. Ez rémesen lassú, akár 10-20 perc is lehet, mozgás közben még lassabb.
Az A-GPS, a Cold/Warm/Hot indítás teljesen normális, rendszeresen használt funkciója ezeknek a kütyüknek.
Mobil GPS ügyben valóban híresen cikis pár MTK processzoros, kínai telefon, de ezek nem a Xiaomi telefonjai. Itt a sima Hongmi lehetne érintett, de nem az. Visszaolvasható a topikja, talán 3 durva acsarkodás van GPS ügyben. Nem az a jó kifejezés, hogy a többségnek jó, hanem inkább az, hogy kevesen panaszkodnak. Természetesen, ha elromlik, akkor az szívás, de a kijelentéseid rendesen félrevezethetik az olvasókat, ezért válaszoltam. -
herdsman12
őstag
válasz SkyLine3000 #1684 üzenetére
Lehúzod, így rögzíted és így lehet feloldani is.
-
herdsman12
őstag
válasz #65675776 #1912 üzenetére
Ha valóban volt is egyeztetés, akkor rosszul sült el és kezdhetnétek újra.
Számomra teljesen normális (nem hirdetés), ha valaki alkalmanként keres bármit is a megfelelő szakmai topikban. Remélem nem kell bővebben indokolni, hogy miért is.
A hirdetés, reklám leginkább az eladó kiváltsága, hogy ezen őrködtök, az rendben.
Az, hogy a Hardveraprón van "Keres" oldal is az még nem indokolja, hogy a kereséseket is töröljétek, szerintem azért van, hogy segítse a felhasználókat.
Az se túl meggyőző érv, hogy modként írtad és ettől automatikusan hivatalos.Átolvastam a "Topikgazda szabályzat"-ot (TGSZ) és a hsz-kat valamint az ÁSZF-t.
A TGSZ "Hozzászólás törlése" 2. és 3. pont kilőve, sőt ott a megjegyzés: Ha egy szemernyi kétségetek is van, inkább ne töröljétek!
ÁSZF III/10/16: A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni.
Sehol nem találok keresésre vonatkozó tiltást.
Komolyan kíváncsi vagyok, hogy konkrétan melyik pontra hivatkoztok.Idézek:
Mottó: Attól, hogy kalapács van a kezedben, ne nézz mindent szögnek! - csak nyugodtan, jól átgondolva, és jól fog menni minden
-
herdsman12
őstag
válasz bunnyhu #2193 üzenetére
Miui.hu fórumon írták, hogy volt valami gubanc a letöltés vezérléssel (5.11.5) a nem kínai ROM-okban.
A "vagyula" féle verziókból minden felesleges dolgot törölnek (nyelvek, alkalmazások) és esetleg kerül bele spec dolog, mint a Lánchídas óra.
A Multi (EU) ROM-ok is vagyula fordításával készülnek. -
herdsman12
őstag
válasz SkyLine3000 #2410 üzenetére
Nem jellemző hiba, a másik fórumon se látok erre panaszt.
Esetleg egy update.zip frissítés vagy update.zip tiszta telepítés?
Ezek csak ötletek, sima Hongmi óta TWRP-t használok. -
-
herdsman12
őstag
válasz Shrimplandhu #3299 üzenetére
Letöltések - három pötty - Beállítások - Letöltési korlát figyelmeztetés.
-
herdsman12
őstag
válasz Shrimplandhu #3335 üzenetére
Letöltések - 3 pötty - Beállítások.
-
-
herdsman12
őstag
Hosszú tap a Menü (bal alsó) gombon - Új widget - Kapcsolók - óvatosan húzod balra az ikonokat és onnan hosszú tappal felhúzod a képernyőre. 3 vissza kilép ebből a beállításból és utána lehúzhatod akár az alsó sorba is, így minden képernyőn használható.
Hasznos még a lezárt képernyőnél elérhető kapcsolók beállítása is.[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz SárkánySzív #3534 üzenetére
Beállítások - Értesítések - Kapcsolók testreszabása
(Zárképernyőről is elérhetők a kapcsolók.)[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz Adamo_sx #3739 üzenetére
Nálam a MobileVOIP - Voipyo (nincs SIP) páros hibátlanul működik, bár a program utóbbi frissítései okoznak régebben nem látott csatlakozási hibát.
Beépített SIP kliens is működött pár alkalommal, aztán változatos hibák jelentkeztek.
Egyéb programok is változatos hibákat produkálnak.
Van NeoPhone nomadikus számom Zoiper programmal. Ebben az lenne az érdekes, hogy vezetékes áron hívható a mobilom, de nem tökéletes, leginkább nem elérhető. Mobilról otthoni VoIP telefont bármikor, hibátlanul elérem.
Most éppen a Denwa - NeoPhone párossal küzdök. Otthoni WiFi-re csatlakozik azonnal a program, mobil netről viszont hibát dob. -
herdsman12
őstag
válasz SárkánySzív #3955 üzenetére
Beállítások - Rendszer - Mentés és visszaállítás, itt lehet választani, hogy az Eszközre, Mi Cloud vagy Google mentést készítenél.
Az Eszközre mentésnél részletesen lehet válogatni, hogy mit is mentenél, a visszaállításnál szintén. -
herdsman12
őstag
válasz user112 #4784 üzenetére
Ha valóban S88047A1-ed van, akkor nem jó a linked, de gyanús a kérdés...
Nem stimmel a MIUIHU oldalon az a piros keretes figyelmeztetés.
Beállítások - A telefonról - Kernel nyomkodni HW tesztig, ott felül találod.Többen így jártunk:
A Kernel verzió nyomkodás szerint az én Redmi 2 Pro-m (2014813, 2/16):
SW_S88047A1_V060_M22_MP_XM.
Amennyiben a "Hangerő fel + Power gombbal indítom, akkor a menüből Hardware Info szerint:
Board ID:S86047A1Ha nálad is ez a helyzet, akkor a 86047 jelű ROM a megfelelő és jó a letöltési linked.
Fogalmam sincs, hogy létezik egyáltalán 2014813 (2/16) S88047 készülék?(MIUIHU 6.6.23 telepítése után már mindkét ellenőrzés szerint S86047A1 a telefon.)
TWRP 3.0-val telepítettem. -
herdsman12
őstag
válasz user112 #4795 üzenetére
Nem vágom ezt a fasboot kérdést.
Az első perctől TWRP 2.8.6.1 volt a telefonomon, a leghagyományosabb "update.zip belső tárhelyről" telepítve.
Mostanában cseréltem le a 3.0-ra (TWRP_HM2014813.zip).
Szándékosan nem cseréltem a legújabb wt86047-TWRP3.0.0-1_LP.zip-re, mert Sziahomi ft tapasztalata szerint ezzel még vissza lehet pakolni a régebbi 4.4-es rendszert.Szerintem nem jó ötlet az a bat, de biztos lesz itt szakértő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- Ukrajnai háború
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest