Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
válasz zsolti72837 #67113 üzenetére
Próbáld ki a demokat. Dirt Rally meg még nincs Xboxra. De az első két förmedvénynél csak jobb lehet.
-
sch_a
addikt
válasz Döglött Róka #67186 üzenetére
Csodálkozol? "(PH! addikt)"
-
sch_a
addikt
válasz LedyGyuszi #67257 üzenetére
~2000 Ft-ot kifizetsz egy draftért? Az igen... Pedig szerintem valamit buheráltak vele, mert nem nagyon esik a draft-ért kapott pakkokból értelmes lap. 10x sikerült eddig a 4-in-a-row, de egy James Rodriguez volt a legértékesebb, ami esett.
-
sch_a
addikt
válasz LedyGyuszi #67262 üzenetére
Ja ok, félreértettem az előző hsz-ed. Én szinte az összes coinom draftra költöm, lusta vagyok kivárni, míg összejön annyi lóvé, hogy értelmes játékosokat vehessek, inkább bízok a szerencsében, de nem nagyon akar jönni. 111 draft entry-nél tartok.
-
sch_a
addikt
Nem írkálsz ostobaságokat? Emlékszem még rá, mikor a hőskorban rúterekről, meg még sok egyébről folytattál nagyon magasröptű vitákat. Kövérezni meg nem kövéreztem le senkit, veled ellentétben. Csupán a pár nappal ezelőtt éjféli "éppen rántott húst" eszek hozzászólására reflektáltam. Sajnálom, de ha valahol folyamatosan ostobaságokat olvasok, elszakad a cérna.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz zsolti72837 #68215 üzenetére
Ha már a kérdéseknél tartunk.. Te amúgy mennyi idős vagy? Már ha nem túl indiszkrét a kérdés.
-
sch_a
addikt
Trackmania Turbo beta nem úgy volt, hogy csak péntekig játszható? Még mindig megy.
Faszán megcsinálták egyébként, még egy egy-két dolog hiányzik belőle, de nem lett rossz. Kár hogy szerintem a kutya nem fog vele játszani konzolon.
-
sch_a
addikt
válasz LedyGyuszi #68645 üzenetére
Nálam open, mégis rengetegszer szétdob. EA...
-
sch_a
addikt
Ez most komoly? Jó ég... Vannak bajok:
Le is halt a picsába. Hát jól felkészültek az indulásra. Ezzel se kell ma játszani.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #69260 üzenetére
Dehogy lehet... Egy az egyben azt a képet streameli, amit a hdmi kimenetén is ad.
-
sch_a
addikt
válasz eagleberg #69383 üzenetére
Na de mi van, ha az exkluzív magánklubbod egyik tagja úgy gondolja, hogy ő most vicces lesz és megváltoztatja a profil jelszavát? Meg oké, hogy 5-6-an megvesztek egy játékot, de az elég macera, hogy arra kell várnod, hogy épp senki ne játsszon vele. 5-6 embernél azért már elég nagy lehet az átfedés. Meg a legtöbben szeretnek a saját profiljukkal játszani. Ez azért elég sok kompromisszum. Nem hiszem, hogy feltaláltad volna a spanyolviaszt. Ha sajnálod a pénzt játékokra, ott a PC meg a virágbolt.
-
sch_a
addikt
válasz eagleberg #69391 üzenetére
Jó, értem, persze... Ha nektek így megfelel, akkor miért ne? A megjegyzéseim csak azért írtam le, mert ténylegesen kompromisszumokkal jár a dolog. Én pl. nem pepecselnék ennyit vele. A másik, hogy elég rendszertelen, hogy mikor van időm/kedvem játszani és nem szeretnék másokhoz alkalmazkodni. De szerintem ezzel vannak még itt így elég sokan.
Egyébként ha nem lennének ilyen kiskapuk, lehet hogy jóval olcsóbbak (mondjuk harmadával) lennének a játékok. Nem akarom elhinni, hogy pl. a home funkció nem rendeltetésszerű használatával ne kalkuláltak volna anno. Szóval nem biztos, hogy erre ajándékként kell tekintsünk. Ha ~12-13 ezerbe kerülnének az új megjelenések, valószínűleg lemezesen vennénk őket sokan. Aztán nem buknánk a teljes/fél árát, ha mégse jön be.
Szerk.: Ha most pl. tudnék kicsit játszani, de a Division és a FUT is lehalt.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz DeathBat666 #69680 üzenetére
Nem zavaró. Egyébként szerintem az eddigi legszebb játék One-ra. Na jó, azért az FM6-on is ámuldozok még néha.
-
sch_a
addikt
-
sch_a
addikt
válasz GhettoChild #70149 üzenetére
Senki sem mondta, hogy a grafika minden. De ne menjünk már éveket visszafelé. 10 éve, a 360 megjelenésekor is 720p-ben futottak a játékok. Én a full hd TV-men nem szeretnék pixelháborút nézegetni, mint a SW: B-ban. Engem a Quantum Break nem igazán érdekel, de tényleg röhej, hogy 2016-ban 720p-ben érkezik egy majdnem exkluzív játék. Gyanítom, ha csak One-ra jönne, akkor nem is 720p-ben kapnánk meg. Röhej amit az MS csinál, látszik hogy csak púp a hátukon a konzol. Ha nem lenne sok digitális játékom, már rég eladtam volna a fenébe. 60ezerből már össze lehet rakni egy olyan gépet, ami elbírja az ultrabrutál 720p-s minőséget, a játékok meg negyedannyiba kerülnek.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz Bogyi007 #70154 üzenetére
Mint mondtam engem nem igazán érdekel a QB. De az, hogy Xbox exkluzívként reklámozták a játékot, majd végül kiadják PC-re is, a Box pedig butítva kapja meg, az azért elég jelzésértékű. Ha ez lesz a trend, hogy kiadják PC-re is, a konzolosoknak meg jó lesz a 720p, akkor szarjanak sünt.
Talán a GOW meg a Halo marad Xbox exkluzívnak (Bár ezekből is jelentek már meg részek PC-re..). Hát én speciel rühellem mindkettőt. Ezekért nem fogok konzolt tartani.
-
sch_a
addikt
válasz Döglött Róka #70162 üzenetére
Igen, nyilván alapból 720p-re terveznek egy exkluzív címet. Persze, hiszen még a múlt évtized elején járunk.
Ha neked ez tetszik, akkor jó pixelháborúzást, meg mobilos csempetapogatást. Mondjuk tőled az aláírásod alapján nem is lehet mást várni. Ha valaki, hát te igazi vérpisti MS-fan vagy. Gratulálok, egyedi és rettentő okos ember vagy.
Egyébként van egy szép nagy, fekete videoton tv-m valahol a kacatok között. Ki akartam dobni, de ha akarod elküldöm neked.
-
sch_a
addikt
válasz Stevenstyle #70180 üzenetére
Jujjujj... Persze, 14 colos monochrome daewoo monitoron tolom és azért vettem XO-t, mert egy csóró, buta kis féreg vagyok.
Ember... Álljunk már meg egy kicsit. Nem 60, meg nem 200 colon játszom, csak 42-n, de ha valaki nem látja, hogy a Battlefront, meg a BF4 pixeles, akkor ne én legyek már a hülye. Egyébként nem a multiplatform címekről beszéltem és még csak nem is a felbontás volt a fő témája a mondandómnak. Ha akarnak, tudnak szép játékot csinálni 1080p/60 fps-el is (FM6), de hozhatnám példának a Horizon2-t is (1080p/30fps). Ezek valódi XO exkluzív címek (vagy legalábbis volta), gyönyörűen is futnak és nagyon jó játékok is. Tehát ha akarnak tudnak ilyet is. Arra, hogy most elkezdik a PC-vel összemosni, a konzolra meg idedobják 720p-ben, én nem vagyok vevő. Nekem ez azt mutatja, hogy magasról tojnak már a One-ra, nem jön úgy a bevétel belőle, púp a hátukon.
De hogy ha ti 227 colon játszotok, kilépitek, hogy hány centire kell ülnötök és onnan nem látjátok a pixeleket, akkor nektek jó. Ezek szerint ti vagytok a piaci rés, akiken az XO majd megél a továbbiakban.
-
sch_a
addikt
válasz s7evcsenko #70328 üzenetére
Remélem aludni azért még tudsz az idegtől.
Én csak megkérdeztem, hogy a warez miért tiltott, ez meg miért nem. Megválaszolni azóta sem sikerült senkinek. Szerintem nem egy illegális dolog kitárgyalásának tiltása teszi tönkre a topikot, sokkal inkább az, hogy minden második hozzászólás az orosz, az argentin, a szingapúri meg a fene tudja milyen store-ról szól, vagy hogy ki mivel spórolt 15 Ft-ot és hogyan zároltak 34 Ft-ot a számlájáról.
Bezzeg ha a felbontás kerül szóba (ami szerintem ezerszer szakmaibb téma, mint a fillérbaszás), akkor mindenki jön, hogy milyen unalmas.
Különben meg nyugodtan lehetett volna simán csak engem bannolni és akkor még mindig aranykorszakát élné a kedvenc témátok.
-
sch_a
addikt
válasz Jovanny2 #70357 üzenetére
Az istenért sem akarok többet rugózni a témán, de azért ezt még leírom.
"Ha annyira illegális lenne, ms 1 gombnyomással megtiltaná."
De hisz ezt megtette. Az elején még VPN nélkül lehetett másik store-ból vásárolni. Ennél jobban már csak úgy tudnák letiltani, hogy teljesen letiltanák a régióváltásokat. Az egy dolog, hogy te kamu IP-címmel meg kamu számlázási címmel átvered a rendszert. Attól még nem lesz legális. Csak a tisztán látás végett.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Látod, nyugodtan hagyhattad volna a témát a fenébe és akkor már egész nap egyetlen hozzászólást sem kellett volna olvasnod itt tőlem. Ehelyett nekiálltál személyeskedni, miközben látszik, hogy egyáltalán nem értesz a dologhoz. Amíg hozzád hasonlóan intelligens és jó humorú egyének válaszolgatnak nekem, addig én is fogok.
De már mondtam, lehet bannolni is nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz parandroid #70500 üzenetére
Van elég játékos online? PC-n rongyosra játszottam a Nations/United Forevert, venném ezt is, de a closed beta alatt alig-alig voltak játékosok. Az open alatt már okés volt, de fene tudja hányan vették is meg a játékot. A játék lényege a játékosok által épített pályák. Kár, hogy ezeken nem lehett játszani online a betaban, szerintem hiba volt kihagyni. Meg a stadiumból is hiányoltam az egyik kameraállást.
-
sch_a
addikt
A Live-val nincs gond most nálatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BMW topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest