Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Californiasu #88931 üzenetére
Nemnagyon.. Aprón vagy hasonló helyen esetleg.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #88948 üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
Nekem csak a gift card beváltással volt gondom utoljára. Most döcög a store is?
Amúgy az uplay is elég durván lehalt a mai napon, és nem hiszem, hogy az ingyenes AC3 miatt.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #88950 üzenetére
Nekem van 1 1 hónapos kuponom, a napokban tervezem beváltani. Mondjuk addigra valszeg valaki úgyis megnézi.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #88952 üzenetére
Az szép..
Én 1 havit fizettem még annó, az ment, és alkalmazáson belül vettem. Meg a giftcard-okat, azokkal sem volt gond.
Amúgy, a beváltás úgy a legegyszerűbb, hogy account.live.com oldalon belépsz, átlövöd alul USA-ra, majd amikor a reedem-nél szól, hogy máshová tartozóik a kód, akkor átváltod. Nekem így elsőre beváltotta az utóbbi időben. Ha amúgyis USA-n vagy, akkor nem szóltam.
Ha először magyar, vagy más régión van, akkor kezd el szórakozni, hogy nem fogadja el, stb.
A legdurvább köröm Nekem is a Horizon 2-vel volt, amikor megvettem a Standard edition-t, és nem volt benne a játék..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jaroslav #88970 üzenetére
Ha adsz magadnak időt, szerintem simán megszokod.
Én sem nagyon multizok FPS-sel, csak néha, mert főként PC-n játszom, de szerintem simán szokható, át lehet állni a controller-re. Lehet, hogy nemfog "masterrace" szinten menni, de bármi megtörténhet. Ne add fel.
Én sokat Halo-ztam, az sokat segített. Persze, amelyik játékban nagyon kicsi a célzás rásegítés, ott kicsit nehezebb, de kell a kihívás!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz NoMagix #88987 üzenetére
Alapjaiban véve, ha kifog az ember külső vinyót jó áron, akkor érdemes inkább kisebb tárhellyel megvenni a gépet, mert lehet jobb áron jön ki azzal, plusz egy külső HDD-vel, mintha mondjuk 1TB-s modellt vesz, arról nem beszélve, hogy úgy több is lesz a felhasználható hely.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Most azért szerzett egy negatív pontot Nálam a UPS.
Ugye jelenleg úgy néz ki, hogy otthon 13:00-ig lesznek, utána csak nagyjából 16 után. Én pedig dolgozom. Gondoltam elkérem a kézbesítő futár telefonszámát, egyeztetés miatt. Ez GLS-nél, Transoflex-nél működik, sőt a transo-nál mail-ben küldik is a kézbesítő futár elérhetőségét.
Erre, az ASZF nem ad engedélyt erre, ha nem talál otthon senkit, akkor majd hozza holnap. Mondom oké, de holnap is ugyan addig lesznek otthon, mint ma, ezért lenne fontos egyeztetni.. De nem lehet.. Mondom remek..
Ha egyik nem ér ki, akkor annyit megpróbálok, hogy megkérem őket, hogy jelezzék a futárnak, hogy hívjon fel, ha másképp nem lehet.. De ez.. áh.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sugarforce #89003 üzenetére
Jah ez volt Nálam is pár napja velük.. 10-13 óra szerepelt az SMS-ben, erre valami fél5kor oda is ért a futár. Persze, arról ne beszéljünk, hogy nézett ki a csomag.
Itt a UPS-nél még annyit megpróbálok majd hamarosan, hogy Ők esetleg szólnának-e a futárnak, hogy hívjon fel, egyeztetés miatt.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sugarforce #89006 üzenetére
DPD-nél mondhatni ez a szokás. Mi kapunk tőlük csomagot, mert az egyik partnerünk velük szállíttat, és többször volt már olyan, hogy lényegében bele tudtam nyúlni a dobozba, akkora lyuk volt a doboz oldalán.
Amit Én kaptam pár napja, abban csak 1 szék volt, de lényegében szét volt szakadva a doboz.. Agyaltam rajta, hogy lestrapálom, és írjon csak jegyzőkönyvet, de végül nem erőltettem a kérdést.
Ezek után nem nagyon fogok rendelni tőlük úgy, hogy tudván Ők szállítanak. És igen, amit Te is említesz, hogy műszaki cikkek esetén ez kicsit kellemetlenebb tud lenni.
Közben beszéltem a UPS-sel, kifogtam egy másik ügyintézőt, fogadták a kérésem, és továbbítják a futár felé, és remélhetőleg hamarosan keresni fog, és tudunk egyeztetni.
Stauffenberg: Nekem erre azért lett volna szükség, mert a futár látja azt, hogy merre jár, és egy helyre nagyjából mikor érkezik, nagyjából. Ezt a központ nem tudja. Mi csomagpontként toljuk, nagyjából tudom, hogy mi is a helyzet ilyenkor, de kiszállításkor, várható kézbesítéskor sokkal egyszerűbb a futárral egyeztetni, mint a központon keresztül kibogarászni, hogy esetlegesen ki merre jár.
Most ezt kértem, remélhetőleg keresni fog hamarosan.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Stauffenberg #89015 üzenetére
Az szép azért.. Főként aztán ezeket intézni, kártérítés, stb.
Nálunk is új futár van a GLS-től, azóta sokkal rugalmasabban megym inden. Persze a szortirozás közben is sérülhet a csomag, stb, ez is benne van.
No de, ne offoljunk többet, nem ez volt a célom ezzel az egésszel, elnézést.
Ha valamilyen módon át tudom venni ma a csomagot, akkor jelentkezem, hogy mi a helyzet a géppel
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz XFishboneHUN #89017 üzenetére
Ehhez Én annyit tennék hozzá, hogy Én a harmadikat használom belőle. Az elsőben az analóg kar volt rottyon, recsegett, ropogott. A cseredarab rezgéskor kb, szét akart esni, plusz abban is feladta az analóg kar, a harmadik darab úgy néz ki rendben van (kopkopkop).
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #48967168 #89020 üzenetére
Mint mondtam, csomagpontként ezzel/ezekkel tisztában vagyok. Plusz van pár futár ismerősöm, tudom, hogy mi is a helyzet ilyenkor, és nincs is ezzel semmi gond. Csak tényleg annyit szerettem volna, hogy mondjuk szóljak, hogy ha tudja, hogy nem ér oda addig, akkor ne is menjen, mert feleslegesen fog menni, mert nem lesz otthon senki, és esetleg ha megoldható, akkor átveszem tőle máshol a csomagot.
XFishboneHUN: Szerintem itt is vannak revíziók, amik között ha minimális is, de vannak különbségek. Esetleg más kapcsolók, más panel..stb, stb. Bár ez csak tipp.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #41133696 #89052 üzenetére
Ez bátor.
Minden MS kiegészítőre 1 év garanciát vállal az MS. Ezt akkor az üzlet vállalja be, önköltségre, ami elég merész húzás.
Sorry a 2 hsz-ért.
Amúgy ha már itt tartunk, mit szeretnél regisztrálni? Kiegészítőt? Mert azt nem lehet...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, refurb. gépet kaptam, az alja kicsit karcos, de segáz, mert az nem látszik. Úgy néz ki, néma, semmi hangja a ventinek!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz JossZombie #89192 üzenetére
Akkor PC-t vegyél, és ne konzolt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz JossZombie #89194 üzenetére
Konzolnál pont az egyik érdemi különbség a Controller. Lényegében előnyt szerzel azzal, vagyis akár mondhatnám azt is, hogy csalsz, ha egérrel, billentyűzettel játszol, vagyis mondjuk inkább játszanál, ezért alaphelyzetben nem támogatottak.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
A ASlim "nem rácsos" oldalára lehet pakolni? Mondjuk wless fejhallgató adóvevőjét rá lehet tenni?
Egészen pontosan az A50 base station-jét rá lehet tenni?
Megpróbálok helyet csinálni a polcra, de nem biztos, hogy sikerülni fog.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Röviden.. Kegyetlen az A50.. Nekem nagyon tetszik. Nem számítottam arra, hogy ilyen hangok kijöhetnek egy fejhallgatóból. Főként Dolby módban nemsemmi az a részletesség, ami ki jön belőle.. Nem erre számítottam.
Amire azért igen, hogy nincs olyan szintű térhatás a hangban, mint ugye házimozival, de nem is vártam ezt.
Este volt alkalmam bő fél órát tesztelni csak, mert addigra töltődött fel.. Hát, nem nagyon találtam szavakat.
@Risard: Az közben megoldódott, szerencsére, bár nem hívott, de mivel volt otthon valaki, átadásra került.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #89553 üzenetére
Megér ~40SG$-t? Mert ugye annyit kell venni hozzá..
Egy DLC-hez képest azért kicsit magas az ár.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #89556 üzenetére
Jah, nézhetjük úgy is, hogy autók, plusz terület, de egy kicsit Én akkor is sokallom.
Persze ha azt nézzük, hogy drágultak a dlc-k, akkor mondhatni reális.
Száguldo: Hát, max megfelelő programmal klónozva a HDD-t, ha tud mit kezdeni a pc a HDD-vel.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #89561 üzenetére
Magyar store-ban is 7k az ára.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #89566 üzenetére
Most akkor, hogy van ez? Mert a havas DLC ugye adja a havas területet + 8 autót, akkor az Expansion pass mit ad?Jah, semmi, ez lényegében SP, és még talán ad valamit valamikor.. Oké, értrem.
És itt felmerül a kérdés.. Csak XO? Ez nem jó a PC-s változathoz? - Érdekes, mert lent meg írja, hogy PC és mobil.
Hát nemtudom.. Ez akkor is lehúzás szagú.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #89570 üzenetére
Csak vajon, mi lesz a másik? Talán porsche pakk, talán.. Én erre alszok még párat.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jovanny2 #89591 üzenetére
Elvileg nem így van.
Ha Tőled valaki home-olja a játékot, megveheti a DLC-t, tudja használni.
Most nézem, jól lement a Battlefront ára.. 10k alatt van magyar Store-ból az Ultimate edition, miközben 9k a season pass. Sőt, ugye access-el még olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #89662 üzenetére
+1év? Alapból 2 év gari van minden gépre.
Igen, nem a regisztráció napját nézi a rendszer.
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #89677 üzenetére
Beszéltünk erről nemrég.
Részletkérdés, attól függ mi lesz a következő dlc, amiről senki sem tud semmit. De valszeg hasonló árban lesz mint ez. Ha igen, akkor ugye a csomag jobban megéri, mert olcsóbb.
Én is gondolkodom...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, bezsákoltam az expansion pass-t..
A tresure map működik másnál? Pc-s változatban nem nagyon akar.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz parandroid #89710 üzenetére
Én az itthoni support-nál sem találkoztam még ilyennel. Név alapján 2 illetővel beszéltem eddig, ha jól emlékszem, mindketten segítőkészek voltak.
@Ftomm: Köszi az infót! Gyors fel is dobom, még mielőtt elindulunk moziba!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest