Hirdetés
Aktív témák
-
eddie17
addikt
Ninja Blade demo kipróbálva. Eszméletlen hangulatos szerintem. Darabolok ezerrel, csillió hit, aztán jön a hatalmas pók Meg felhőkarcoló falán futni lefelé, és repülő démonokat passzírozni az üvegbe, király Nekem nagyon tetszik eddig. Remélem sikerül beszerezni a teljest
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Demó nem volt nagyon nehéz, de nekem nagyon tetszett
spammer: Nekem semmi bajom a QTE-kel, sőt szeretem őket, és itt legalább az átvezető animációkban is van belőle, ami kifejezetten jó számomra.
Többi részről nem tudok nyilatkozni, kicsit elkeserítő amit írtál, de pl nekem a DMC4 nem jött be annyira elsőre mint ez. Tényleg megfogott az első pillanattól. NG2 még nem próbáltam, sajna a demó lokálzáras. -
eddie17
addikt
válasz Alvin_ti4200 #26011 üzenetére
Egyikben sincs wlan. Hardveresen nem különbözik az arcade, pro, elite triumvirátus.
-
-
eddie17
addikt
válasz laragirl83 #26252 üzenetére
Nekem meg az az érdekes, hogy 2008 július 22-ei, és beregisztráltam online és ezt kaptam gariidőre.
# Garancia lejárata: 11/1/2010 7:59:59 PM
Érdekes, se nem 1 év se nem 3év. Tehát 2év teljeskörű?? Október közepén vettem a gépet.
60gigás pro. -
eddie17
addikt
válasz Mr.Grincs #26308 üzenetére
Szerintem itt félreértések vannak.
Az acsiknak semmi köze azokhoz a pontokhoz, amikkel vásárolsz live-on keresztül. Azokat a pontokat pénzért kell megvenni. Vagyis nem nagyon értem mit írsz, mert egyszer a valósat egyszer meg nemSpammer: Szerintem semmiről, mert elején én is azt hittem, hogy azért lehet, de felvilágosítottak
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Ha valakit érdekelne egy Mortal Kombat vs. DC Universe az keressen meg priviben. Karcmentes, felmásolva volt használva pár hétig.
-
eddie17
addikt
válasz Xirtam #26901 üzenetére
Oh na végre, reménykedtem, hogy tavaszra jön(mint a 2006-os) de nem. Sebaj, legalább lesz télre f1 játék ha már verseny úgy sincs
Az előző kérdésedre, igen tökéletes monitornak is a tv, hd filmek gyönyörűek voltak rajta. Csak most már nem használom monitornak, kissé kényelmetlen volt, a wireless bill+egér ellenére is.
-
eddie17
addikt
Srácok/lányok.
Ma egy hét után bekapcsoltam a boxot, és update-elt, elég hosszan.
Miféle újdonságokat kaptunk most? Vagy mi volt ez? -
eddie17
addikt
válasz cellpeti #27492 üzenetére
Úristen, értelmes kérdésre értelmes válasz
Egyik sem jobb a másiknál, mindegyiknek van előnye és hátránya, de erre gondolom magadtól is rájöttél, és ezért tök feleslegesen tetted fel a kérdésedet. De te tudod, csak nehogy piros legyen a tenyered a sok tapsikolástól.
Ja és a topikban már számtalanszor le lett írva, de biztos én vagyok a hülye. -
eddie17
addikt
Na mi van itt amióta nem járok erre
Esetleg ha valakit érdekelne, lenne cserélhető egy MK vs. DC kifogástalan állapotban, és egy Orange Box ugyancsak kifogástalan állapotban. A kettő mehet egyre is.Mr.Grincs csak nem? Hát egy világ omlott össze bennem.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Na bekukkantottam ide is egy kicsit
UFC 2009 demó kipróbálva. Nagyon tetszik Jó kis püfölés, grafika meg odavág rendesen
Most csúszott le egy kisdobozos Cobra így éjszakás után, nyam -
eddie17
addikt
válasz laragirl83 #28262 üzenetére
Akkor majd nyomhatjuk az MK-t online Úgysincs meg senkinek, jó pár hónapja nem játszottam vele
-
eddie17
addikt
válasz laragirl83 #28289 üzenetére
Igen sajna, gold-al megy csak. Akkor sztornó. Most hétvégén kellett volna, Xtival keretében mindenki goldos volt pár napig.
-
eddie17
addikt
válasz Boyfish #28304 üzenetére
Melyik rész? Amikor először csaptok össze vagy már a "ride"-olós?
Ha az első akkor amikor odamegy és fűrészelni akar, akkor te is nyomogasd a B-t. Ezt párszor eljátszod, azt vége. Ha a második, ott csápvadászatot kell csinálni(azért írom így, mert nem akarok sok spoilert, és nem tudom melyik harc nem megy neked.) -
eddie17
addikt
Esetleg ha valaki érdekel cserélném két játékomat, egy Orange Box makulátlan, és egy MK vs. DC Universe szintén makulátlan.
Hát Dirt mint valósághű? Maradjunk a Forzánál szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest