Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Farkas23
aktív tag
Na látod 7-es tankról beszélsz. Azzal lehet, hogy neked sikerül lelőni egy Type59-et, de nekem még 5-ös szintü tankal sose sikerült!!!!
Majd ha oda értem, akkor lehet megváltozik a véleményem, addig viszont ez a véleményem. Egyáltalán nem is értem, h miért oszt be Type-ot 4-5-ös szöntü tankok közé, miközben 8-9-es szintüek közé kéne.
Na enyit erről. -
virkir
veterán
Lehet de különösen nem érdekel ha ilyen balfék módon csinálják akkor miért ne használjuk ki.
Már kimerítettem a napi eladható tankmennyiségemet és már megint van 3 kódom meg egy a garázsba. meg öt nap prémium.
Húzzál bele."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
_seth_
veterán
Leoval körönként 10-12e átlagban megvan. VK2801 még nem fullos, csak a kis ágyú van rajta azzal nem sokat ér csak f1-ezni lehet vele.... (nem hoz 50 ezret de ahhoz képest, hogy csak pár perc ezekkel egy-egy csata átlagban egészen jó )
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
A VK2801-ben még csak bízom Még csak tegnap vettem meg. Leoval átlgaban a 3-4 kill összejön, ha nem akkor meg olyan 5-6e között kap.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
BinLaden
tag
á viccet félretéve nem igazán jött össze, csak egyet kaptam ami nem működik
de tudtam kunyeráni 1 db-otSürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
fsb1000
nagyúr
Lehetne ezt másképp is..... ha volna elég népi akarat.
Egyik oldalon elindul az egyik csapat másikon a másik, és csak arty-t lőnek.
Aztán TANKOZ-nak.Ilyen persze nem lesz, mert mindenki félti a statját, XP-jét, kreditjét, stb...
----Egyébként nem tudom elképzelni, hogy normálisnak/játszhatónak tartod, ha 7 ARty van egy csapatban. Lásd nemrég linkelt kép.
Ha tényleg erősen büntetik majd a dezertálást 7.0-ban, akkor gyakorlatilag nem marad más lehetőség megszabadulni az ilyen helyzetektől, minthogy olyan napszakban játszani, amikor sokan játékos aktívk és az artysok aránya kicsi.
Nade... én főleg éjjel érek rá....
-
fsb1000
nagyúr
Nem a lehetőséggel és nem az egérrel kattingatós PH userekkel van a baj.
Nem azok terhekték le az oldalt. Mit számit párszáz kattintás meg 10-20 kód, szerintem százasával ezresével húzták le a kódokat.Ha most megnyitod computerbildet, azonnal láthatod mi volt a baj.
bot-okat írtak rá... az terhelte le. Kb 10 perc megírni egy bill/egér scriptet erre. emailt meg lehet gyártani automatice...CAPTCH védi most az alapszintű scriptek ellen az oldalt. Ez nem volt tegnap.
Nem a PH!-sok dugítoták be, hanem a bot-csinálta hackerek. -
Dictator^
veterán
Alapból írtam be tegnap, 2-3-mat, de mivel akkor adtam el a VK-t meg IS3-at, igy nem akartam többet irni, mert a slot érdekelt, prémiumom még van 1 hónap.
Aztán vártam hajnal 1-ig, eladtam a tankot, akvitáltam 1-et, és azóta minden incorrect nálam.
Másnál meg megy.. (legalábbis refilled lesz, de nálam meg minden incorrect)Igen, nálam incorrect volt.
Utána pár perccel rá odaadtam egyik cimbinek, neki Refilled succesfully, de még nem kapott belőle semmit.[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
virkir
veterán
Nem figyelsz eléggé a kommentekre.
Írtam, hogy kipróbáltam egy frissen kért kódot és egy szűz acc-ra beírva a web-en elfogadja de nem adja meg a játékban se a tankot se az egy nap prémiumot.
Az enyémen ahol tegnap felment a max meg ugyan ezt csinálja.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
Még mindig nem érted.
Ha azt írja ki, hogy refilled succesfully akkor elfogadta a kódot csak valami hiba miatt nem ad semmit.
Ha vége lenne akkor elutasítana incorrect cod-al.
Ha vége lenne akkor a CB miért kezdte volna megint osztogatni?
Az lehet amit Fel is ír, hogy valamit reszelnek az oldalon és azért nem mennek a kódok."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-
-
fsb1000
nagyúr
Döbbenet ide, döbbenet oida... ez van: miki nélkül mentünk.
Valószinüleg nem a probbik része volt a társaságnak, de ezért szívesen látlak téged is mikrofonnal vagy annélkül is.Egyébként nem a miki volt a gátja a fényes győzelműnknek.
--marked one94:
SZerintem nagyon jó lenne, de elégséges annak aki valamilyen szinten írányit.
Tegnap parag. volt aki a végére belendült, és a chat-on nyomta.
Én el tudtam fogadni amit mond, lehjet més nem.
Perszehogy hatékonyabb ha mikivel nyomja valaki, mert nem kell olvasni, vagy esetleg lehet reagálni is. De ha ez feltétel lenne, akkor sosem indulnánk el.Ez nem egy KLÁN, csak egy laza század.
[ Szerkesztve ]
-
Trashfan
csendes tag
A Leichttraktor gyakorlatilag szinte egy az egyben lemásolása az első VH végén épített egyik német prototípusnak. A Terveket 1930-ban szedte elő a Rheinmettal, és azok alapján (némi modernebb felfüggesztéssel és fegyverzettel) 1931-ben (ha jól emlékszem) készítették el a Vk-31-et, azaz a Leichttraktort. Semmiképpen sem 2. VH-s, mert mind a design tekintetében, mind a felépítésében (elég csak a testen körbefutó lánctalpat említeni) és technikai színvonalán inkább hajaz az első VH járgányaira, de ez igaz a Grosstraktor 1-2-3 és-ra is. Ami a modernebb tankokra és a későbbi valódi 2. VH-s járgányokra hasonlít, az a PzKpfw NbFz V volt.
Szóval tartom, hogy igen is első VH-s haditechnika ez, legalábbis a fent leírtak értelmében. -
Trashfan
csendes tag
Csak poénkodunk vele, pontosan azért, mert annyi nem létező, csak pár design alapján készült tank van a játékban totál hasraütés adatok alapján statolva.....egyfajta fricska ez, hogy ezzel az erővel ezt is be lehetne tenni, meg mondjuk az ágyúk közé a Thor-t pl...Szóval nem kell ezt komolyan venni....
-
Trashfan
csendes tag
Persze, hogy bele. lehet védeni persze a játékot, hogy minden oké vele, meg tök jó, de akkor is el van sok dolog cseszve benne.
Most komolyan, ha lenne a vacak sebzése mellé egy 175-ös átütője, mint a D25-nek, felborulna a nem létező balance, mivel kb ugyan olyan átütőjük volt. A sebzése legyen a d 25-nek nagyobb, hiszen jóval erősebb lövedéket lőtt ki, de azért ne ennyivel...az egyik 390 a másik meg 135? ez így rendben van?
Másik meg... ha a fegyverzetüket kb egy szintre hoznák, az IS a páncélzata miatt még mindig erősebb lenne, pont úgy, ahogy a valóságban is volt. Kb egyforma erős löveg, de az IS erősebb harckocsi, Panther igen nehezen lőtte ki...
Szóval kérdem én, olyan marhára borulna a balance, ha lenne egy 175-ös átütője meg egy 200 körüli sebzése az L/70-nek?
Mondjuk felesleges ezen agyalni, mikor semmi balance nincsen a játékban kb -
Trashfan
csendes tag
Az egy dolog persze.))) Ha lenne géppuskája biztos azzal lő, de hát komoly veszélyt jelentett rá a Hetzer, így próbálta...és látod igaza is volt, hiszen lepattant róla...Szóval csak ne fitymáld le a Hetzert!!)
De nem is az a lényeg...hanem, hogy a kis fingilingiről lepattan a 286-os átlag átütővel...Vicc az egész. Vagy a semmibe nem tartó ghost shell-ek ugye...azokat nagyon szeretem[ Szerkesztve ]
-
Hát, hogy őszinte legyek, nem kockáztatnak sokat. Röhej, hogy 3x kell belelőnöm egy T8-as tankkal egy high tier artyba, ő meg egylövésez engem. Arról nem is beszélve, hogy nagyon kicsi az esélye, hogy én hamarabb látom meg őt, ez többnyire úgy szokott történni, hogy megyek az erdőben, puff, meghaltam, majd látom, hogy 50m-re a roncsomtól megjelenik az arty és odébb gurul.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Eagle16
addikt
Haha, önvédelmi képesség nélkül
Akkor csak engem lőnek pofán a 20m-re lévő bokorból állandóan?
Két T5 felderítőm is van, és kb. minden 4-5. csatában tudok csak eljutni az SPG-ig, ahol persze már vár rám és ott is simán kilő, elég ha mellélő és elvisz a splash...még T-50-2-vel csak-csak ki lehet kerülni (bár ha 4-5 van akkor azzal sem, az egyik úgy is eltalál), Vk2801-el viszont esélytelen, nem kanyarodik elég gyorsan.
Holnap patch, utána remélem megfogyatkoznak a hobbi SPG-sek, mert a profik levadássszák őket az első lövésük után (tracer) De várom már.
MCGaiwer: T8-ban annyi. T8 SPG CW-re van, nem randomra...ennyi. Ezért sem kellene sírni.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Iron Funeral
őstag
Hát ez az, az számít leginkább, hogy mennyit viszel be egy adandó alkalommal, persze ha az arty playerek szerint ez átlagosan kevesebb mint egy BL-10 sebzés akkor nincs miről beszélni.
Említettem már, hogy a HE könnyen tönkrevágja a modulokat?
Arról meg ne is beszéljünk inkább, hogyha valaki nyakonsz*r egy ilyennel közvetlen közelről akkor még egy BL-10 is csak pislogásnak minősül hozzá képest.[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
Eddig lehetett választani, hogy lövöd a csúnyagonosz KT-t a 105ös HE-vel vagy pattogsz róla a 76ossal illetve sebzel rajta 15-30 között amennyiben HE lőszerrel tunkolod. Szerintem egyértelmű a választás Azért egy tier 5 tankkal nem ritka az, hogy egy 8as tankkal találkozik.
-
Iron Funeral
őstag
Vagy: jön feléd 2-300 élettel, rajtad van a 105mm, rálősz 1-2x és meg is feküdt szerencsétlen.
Legalább annyi érvet fel lehet hozni mellette mint ellene ez igazából személyes beállítottság kérdése, hogy melyiket használod. Ja és a 105mm jobban is hozza a pénzt pluszban(#22003) _seth_: a minap lepattant a BL-9 a Panther oldaláról, csak hogy "izgalmas" legyen a játék
[ Szerkesztve ]
-
-vitya-
őstag
hááát, van egy elcseszett elméletem, véleményezd;-)
a 88L56-nál nagyobb volt kicsivel a 75L70 átütése a valóságban, és itt a játékban is, ez így OK lenne, de ha megemelik a 88 átütését, akkor a 75 átütését is meg kell emelni, különben a maradék hitelük is ugrik. Azt meg csak akkor lehetne megtenni, ha leszednék a pz4-ről, mert az azon a szinten meg már übertáp lenne... Ezt meg nem akarják.
(tudom, a KV-nak van a 107-ese, ami még mindig durva, szóval ahhoz lehetne azért felhúzni...)
-=Витя=-
-
đe$|re
senior tag
Ezzel tisztában vagyok. De mikor pontosan szembe jön, ő lát téged, te viszont őt nem? Na? Ugye...Mindent meg lehet magyarázni, csak ebben a játékban ezek többnyire nem érvényesülnek.
Ja igen, Maus. El tud bújni a 10cm-s bokor mögött, de ugyan ez igaz az összes heavyre. Téged meg 20 bokor sem tud eltakarni. (mozdulatlanul+camoval)
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Nahát nagyon nem mind1 merre gurulsz
Egyébként te is tudod, hogy nem arra gondoltam hanem, hogy egy kezdőnek még az is kihívás merre álljon merre figyeljen elsőnek egyik-másik pályán.r1E3S3E7T
Nálatok legalább volt scout[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest