Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
virkir
veterán
Az a baj, hogy még véletlenül sem így csinálják.
1: T-54 80% <-> Tigris 15% naná, hogy kilövi a Tigrist
2: VK4502 kb 30% <-> ojjektum 10%-on mellette IS-3 70%-on, KT valami 70-80%-on gondolom sejted kit lőtt ki utána meg engem ki lőtt ki.
3: Tigris kb. 30-40%-on mellette pár med 100%-on <-> elfogyott, természetesen engem lő ki a tigrissel nem a med-et ritkítja.
Sorolhatnám bőven a f@szságaikat, mostanában amióta ráálltam irtani őket rendszeresen lövik ki előlem a lesebzett ellenséges arty-kat.
Na száz szónak is egy a vége akik csak arty-val nyomják meg van a véleményem róluk.
Ja és egy vascsővel tudnám ütni amíg mozog aki berakta a játékba őket teljesen elcseszik a játékélményt, erre lesznek t8-asok is. legalább ha egymás mellett áll két IS-7 akkor egyszerre tudja kilőni őket egy lövésből."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
tgulyas
senior tag
Persze , de az mindenkinek jól esik ha meg mentik az életét mert ki lövik a támadót . De én nem vitázok így csinálták meg a játékot vagy meg szokjuk vagy ki szálunk de azért ne beszéljünk úgy róluk hogy nem emberek .
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
biggamer
veterán
Hátha még tudnák, h a csúcsom vele 10 kilőőőt tank.
Egyébként nem a tank tápos hanem a gazdája coool csááávó.
/ csak poén voltHa az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
virkir
veterán
Na akkor legalább te is megértetted miért anyázok.
Más
Tegnap főként kistigrissel mentem és igazat kell adnom akik szidják a Ferdinand-ot meg az IS-3-at.
A Ferdi-t szemből simán átlövi a 88-as a lövegpajzsnál nem is kis sebzéssel az IS-3 meg oldalról papír szinten mozog de szemből sem sebezhetetlen, tán kettőt is kilőttem jóformán egyedül igaz messziről úgy, hogy ők nem vettek engem észre.
Nem is annyira rossz a Tigris mint itt sokan állítják."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Iron Funeral
őstag
Ha telibe lövik, jó esetben meg marad még sebesség benne De itt most arról volt szó, hogy a motor leég azért mert a váltót ellövik, pedig a kettőnek nincs köze egymáshoz ami a kenésüket (vagy éppen az üzemanyagot) illeti.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
Nyilván átlövi az oldalát, a kérdés csak az, hogy miért mutatná az oldalát neked? Én speciel tökmindegy, hogy milyen tankkal játszok megpróbálom mindig a tank elejét mutatni annak akivel harcolok, láthatatlan/ninja tankok ellen akik oldalba lőnek meg nem lehet tenni semmit se.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Nem így van.
Elviekben meg kell kapnod akkor is ha nem lépsz be, most néztem a másik acc-on van 4850 aranyam és nem is tudom mikor léptem be utoljára
Jut eszembe klánon belül megy már az aranyküldés?Ja aki nem bír magával már működik, letölti a lancser és telepíti is a frissítést.
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
biggamer
veterán
Akkor adták volna ki CD-n mint ahogy szokták a többit, aztán +veszi 1x az ember és multizhat utána orrvérzésig.
De így ...
Nagyon kíváncsi vagyok az indulásra, h fogják tálalnia cuccost.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
joergie
őstag
Nemtudom te mit látsz, én három ajánlatot látok, a legdrágább 75euró(20k huf), amiért kapsz 25ezer aranyat, és ráadásként, ha április12 előtt megteszed ezt, kapsz egy premium heavy tankot. Csak kíváncsi vagyok, mások is ugyanígy értelmezték e.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
Azt nem láttam, hogy annyiért vesztegetik, tényleg drágának mondható. Amúgy szvsz tier8-as, megnézed minden alkatrész 8-9 rajta, és a 191mm-es front is sokat elmond, bár oldalról papír, de mondjuk a KT-t is minden megüti oldalról. Mindenesetre tényleg sok az a 10k gold. Lehet ezt úgy gondolták, hogy adják ajándékba, de ha valaki mégis akarna venni esetleg később, legyen rá lehetősége.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Ghostface
senior tag
Szerintem te egy picit félreérted a dolgokat, vagy én téged, de az én értelmezésem szerint, ha megveszed a legnagyobb csomagot, akkor megkapod az M6-ost, és 25k aranyat kb. 20eFt-ért. Na már most ha 10 euróba kerül 2500 arany, akkor itt még valamennyi kedvezményt is kapsz, és pluszban egy premium tankot. Az aranyat meg felhasználhatod premium account előfizetésre ami 10 hónapra elég. Olyan mintha ingyen kapnád meg a játékot csak épp előre előfizetsz majdnem egy évre.
Az már persze más kérdés hogy a játék jelen állapotában ki akar majd előre fizetni ennyit érte, egy valszeg használhatatlan tankért és egy kis kedvezményért cserébe...PSN: Nifty_Ghostface
-
Zsola7
csendes tag
Bizony, mivel nagy a piac, gyakorlatilag a gazdagabb csókák fognak játszani, és így is megéri majd a pénzükön fenntartani a szervereket. Mi meg majd toljuk az ingyenessel.
Nincs is nagyobb gyönyörűség, mint amikor az ingyen tankkal legyakod a prémiumokat.
Amúgy üdv mindenkinek! -
virkir
veterán
Nem szar az csak megint ilyen nap volt én inkább abba hagytam és megnéztem a Férfibecsület-et.
Nyolctól a film kezdetéig kisebb kihagyásokkal játszottam mindennel volt, hogy 4 tankom volt csatában és alig bírtam összekaparni egy gyenge százast. Elszúrtam mert kilenc tájban kiléptem na onnantól, hogy visszaléptem alig rakott be értelmes csapatokba.
Nézd vissza valahol raktam be képet, hogy még az IS-4-et is viszi ha jól adja a pen-t és jó helyen futsz vele össze.
Nameg nem árt a 100%-os legénység sem.#3347
vitko
A 105-östől kb minden átlőhető akár szemből is ha nem szopóágon vagy éppen, tegnap egy IS-7 majdnem meglett csak besegített neki egy Ferdinand ketten meg már sokan voltak."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Iron Funeral
őstag
AZ. Jönnek a T-34-ek meg Shermanek a kamu ágyúikkal és átlőnek szemből...A 88 L/56 nem egy nagy eresztés mivel elég sok tankról dobja a lepattanót, gondolom észrevetted De ez elviselhető lenne ha nem válna a tank rokkantnyugdíjassá minden 2. találat után. Emlékszel ugye amikor a T23-hoz hasonlítottam
BTW te mondtad, hogy nem érted miért szenvednek az alap tankokkal, ahelyett hogy megcsinálnák free xp-ből
[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
Nem egyszerű vele menni, az tuti! L71 nélkül gyakorlatilag semmire sem jó. A vk-nál lehetett ez kompanzálni a sebességgel, de itt az sincs. a VK3002 DB is tier 7, arra csak az 56.os ágyú megy, de messze jobban mentek vele a dolgok mint evvel. Tényleg vacak let tszegényke, semmi sincs benne a legendákból Amúgy eddig a DB-vel tartom mindenbe na rekordod, 8kill, wittmann medál, legtöbb xp Tiger sajna könnyen fákláyvá válhat. Tipikus 2nd line tank, előre menni nem éppen tanácsos vele.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
GrooveHero
addikt
igen, ez tényleg így van
De egy Heineken még nem a világvége. És nem szeretnék kötekedni,meg túlragozni a dolgokat, szimplán csak azért írtam, hogy tényleg ne legyen megsértősés meg ilyesmi a dologból. Az, meg ,hogy ilyen ügyesen megjósolta a kedves kolléga a csata kimenetelét csupán a véletlen és a birka csapattársak műve. Vagy nem?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Iron Funeral
őstag
JT szindrómában szenved, azaz a lövegpajzs egy nemlétező dolog... De szerintem még mindig jobban megéri feltenni, +200hp, jobb páncélzat (az alap tornyot átlövi akárki aki át akarja), csak annyi, hogy bugos a lövegpajzs... Elvileg a 0.6.4.x patchben javítják az összes lövegpajzsot német vonalon(KT,JT,Maus), pontosabban újradesignolják őket. Hogy ez konkrétan mit jelent, azt nem tudom.
(#3401) virkir: ja oks
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
Ahogy irta r1E3S3E7T nincs mukodo lovegpajzs. Mondjuk a tankokkal az ocsem jatszik, de regebben folyamatosan anyazott h kilovik az agyujat. Aztan mondtam neki tegye vissza a Porsche tornyot, azota nem nagyon hallom h panaszkodna erre.
Ha javitjak a hibat mindenkepp jobb lessz a Henschel torony, addig meg dontse el mindenki maganak. -
Iron Funeral
őstag
Egyrészt nem érdekel, hogy mennyi meló eltalálni vele valakit, mert szimplán idegesít, hogy valaki távolról b*szogat, vagy éppen 1:1 kilő, anélkül, hogy én nekem akár esélyem lenne visszalőni rá, mert épp egy hegy mögött van a drágám. Másrészt meg akárki akármit mond még így is túl könnyű nekik. Amikor vannak meccsek, hogy a killek nagy részét az a 3-4 arty viszi el akkor kicsit feláll a hátamon a szőr... Kedvenc artym a Hummel, annyi module/crew dmg-t tanktól még nem kaptam mint azoktól szoktam, belő mögéd 5m-re aztán meghal a sofőröd meg kilövi az ágyút, a többiek meg dúrván beleznek, elmehetnek ám valahova...
btw most írtam nekik pár hete a nickváltoztatásról.
[ Szerkesztve ]
-
PetAd
tag
A kicsi artykkal nincs akkora gond, de ez kb Hummelig tart utána 3 eset lehetséges, vagy telibekap és megöl, esetleg szerencsésen megúszod 1/3 hp-val jópár kicsapott modullal, vagy melléd lő, leszedi a lánctalpadat meg pár modult és kb a fele életed eltűnik. Miközben ő 1/3 eséllyel talál el, és jóval nagyobb eséllyel sebez. És hiába mozgok össze vissza Ferdivel, egyszerűen állandóan eltalálnak az S51esek, meg Su14esek, Gw panther jóval kisebb veszélyt jelent rám, azzal többször lőnek mellé és talán soha nem lőttek ki azzal.
Az ok hogy ritkán talál el az arty, de nyugodtan ücsöröghet egy helyben, a legritkább esetben lőnek rá és párszor még próbálkozhat büntetlenül. -
Iron Funeral
őstag
Én pont ezért nem játszok kis tankokkal. Szerintem a Tier VIII a legkorektebb balance szempontból, mert ezzel azért tudsz ölni akár Tier X tankokat is, de lentebb pl. egy Tier IV-el nem biztos, hogy sok közöd lesz egy Tier VI-VII tankhoz. A Marder-t tényleg nem nagyon rakja be nagyobb tankokhoz.
-
PetAd
tag
Sajnos nem tudok gyorsan oldalirányba mozogni, mert elég lassú meg akkor meg nem tudok lőni. Legtöbbször házak vagy hegyek árnyékában mozgok, de ahol ezek nincsenek... Ezt a tankot nem fogom leváltani soha Ezzel van a legtöbb kill, legnagyobb a kill/meccs, nyerési és túlélési arányom, szóval ez a leglegleg tankom, és nagyon élvezem vele a játékot. Bár főleg amiatt van jó statom vele, mert a szerver túl sokszor a nyerő csapatba rak be. Hw után is egyből a Ferdit célzom meg prem nélkül, szóval lehet, hogy pár hónap játék után a régóta várt tömegpusztító helyett egy használhatatlan konzervdobozom lesz, mert a szerver akkor nem fog segíteni Közepes tankokat próbáltam nekem annyira nem jöttek, be de talán majd Ferdi és KT után megcélzom a Párducot, mert nagyon tetszik a stock toronnyal.
-
Iron Funeral
őstag
Amikor meglett ez a tank a barátomnak akkor csak úgy jellemezte a lövést, hogy az ellen vesz egy mély levegőt, majd meghal. TS-en mindig lehetett hallani "na mély levegő". Persze ez sima AP lőszer volt. Legyen nálad mindig, ki tudja mikor találkozol egy Tigerrel
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
KV lepattanón ne csodálkozz, minden tankon amin van vörös csillag az kap egy +50°döntést a páncélján
(#3516) K3NZO: A HE lőszer mindig sebez (még akkor is ha csak 1-3%-ot) ha eltalálod a tankot, ellenben az AP vagy APCR csak akkor fog sebezni ha át tudod lőni velük a páncélt.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
En sokat szenvedtem az Su-152+152mm komboval. A 152mm nem csak hogy pontatlan, lassu az ujratoltes (es ezt az ellenfelek is tudjak ) es maga a lovedek is joval lassabb. Mindemellett az Su-152 nagy, nem igazan fickos a mozgasa, HP es armor teren is nagy a lemaradas (kb semmi nem pattog le rola). De amiota unlockoltam a jobbik 122mm-es loveget azota megvaltozott a velemenyem rola. Brutalis DPS (percenkent 10 koruli ROF rammer+116%-os legenyseggel), es vegre tavolrol is le tudom bontani az ellenfelet.
Mindezek ellenere a nemet Tier7 JagdPanther szvsz jobb.
Balanszhoz hozzaszolva, mar a Tier5 Su-85nel el van baszarintva a dolog, a 107mm-es fantasy gunnal (ez egyebkent szvsz a leguberebb gep a szintjehez merten).[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Szerintem a a SU152 már nem lesz meg. Még vagy 15K XP kellene hozzá és a klántársak szerint nem sokkal jobb mint a SU100-as ami most nekem van.Az viszont nagyon jó a nagy ágyúval.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jahrn
senior tag
Mind2 jarmuben 100-as a legenyseg (+venti), camoskill szinten 100 mindenkinek es persze mind2 jarmuvon van rammer ( illetve csak volt, mert a JP-t levaltottam Ferdire par hete)
Es az en tapasztalatom h JProl tobbet pattant le lovedek, sot fura modon (szembemenve minden hivatalos forumon olvasottal) ritkabban lottek ki a loveget mint az SU152nel.
A lopakodasba most nem megyek bele, hiszen az egesz rendszer ugy bugos ahogy van, nem latok olyan nagy kulonbseget a 2 jarmu eseteben.
Az agyukrol pedig - amiota a jobbik 122 van fenn joval tobb exp-t meg zsetont keresek vele. Valoszinuleg csak arrol van szo h nem "erzem" hogyan is kene hatekonyan hasznalni a lolcannonnal, mint ahogy azzal se sokat tudok kezdeni h mozgekonysaga vetekszik egy rokkantnyugdijas csigaeval (szemben a JPvel ami sokkal alkalmasabb szamomra agresszivabb jatekra).
Mondjuk nekem a nehez tankok kezelese se megy annyira mint a TD-ke, jo ideje nem is jatszom massal (azert wipe utan nekiallok ujra a Panther II tree-nek)
Kinek a pap, kinek a papne...Virkir: az elmult 1-2 napban nekem is elegge szopoagon volt, allandoan kifogtam olyan bandat ahol szinte mindeni elindult 1 iranyba oszt jol lemeszaroltattak magukat
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
Szerintem is így lesz, mert ugye van az a táblázat ami mutatja, hogy melyik melyik tankokkal kerülhet össze.
Viszont szerintem aki előfizet, főleg a heavy csomagosok jó ideig sokáig fognak várni míg csatába sorsolja őket a 8as tankjukkal a hátékA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
emre
veterán
neked is igazad van
meg tulajdonképp Virkirnek is
És lehet hogy mindenkinek, és hogy tulajdonképp tök feleslegesen piszkáljuk a másikat, mert ahány ember annyi féle?
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Haart
addikt
Ráadásul ez a másik hátulütője a játéknak, hogy így akármilyen tankkal mész ha nagyobb van eleve jobb, akár mit csinálsz. Tehát tisztán skill-el nem lehet kinyirni senkit. Vagyis elveszett hogy aki jobb játékos az erősebb. Itt tisztán a tank szintje és annak upgrade-je dönt. Ennyi, de én lehet hagyom is ez miatt az egészet mert ha ez ilyen lesz ápr. 12 után is akkor sajnálatos nagyon.
-
-
virkir
veterán
Lehet az ember bármivel, a hülyék megmaradnak... Remélem ha kijön a játék a sok IQ-harcos megúnja...
Ne bízz benne a hüjjék aránya a földön állandó csak az össz népesség szám növekszik.
Tartok tőle, hogy még rosszabb lesz a fizetősben mert akkor még jobban fogja félteni a nehezen megszerzett tankját. Figyeld meg, meg fog nőni a döntetlen aránya és akkor még jól járunk.
Nem is igazán értem azokat akik remegve várják a véglegest meg előre vettek prémiumra aranyat.
Mint írtam a hüjjék aránya megmarad.
A játék ugyan olyan szar bugos marad,ugyan úgy a szerver dönti el ki kerül a fütyi rosszabbik oldalár, bár abban bízom, hogy a fizetőket rakják első sorban hagy tejeljenek jó sokat a birkák.
Este lesztek?
Mert unok már egyedül görcsölni a birkákkal ráadásul az utóbbi napokban megint mintha 10 után szabadulnának el csapatostul, délutánonként egész normálisan lehetett játszani."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest