Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Aki véletlenül szokta dizájnolni az XP-jét és esetleg van frankó Vista dizájnja, vagy valami progija, amivel teljesen Vista külsejűvé lehet tenni az oprendszeremet, az légyszives szóljon.
Nem akarok WindowsBlindelni meg ilyen procifogó programokkal szórakozni. Egy alap theme is jó lenne nekem, csak legyen benne az alap Vista theme, a kurzor, meg minden szépen. Az az oldalsó panel (nemtom mi a neve) amin az óra meg a határidőnapló meg a többi dolog van, számomra felesleges, úgyhogy az nem fontos.
Köszike!Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy XP SP2 alatt hogy cseréljem ki a bootképernyőt? Már le is szedtem azt amelyikre szükségem lenne de egy egy bootscreen kiterjesztésű fájl, nem exe... Csomó helyen azt olvastam hogy exe fájlokat szedtek le, de én csak egy bootscreent. Ja és nem szeretnék StyleXP-t és hasonló progikat használni mert úgy tudom hogy az nagyon lassítja a gépet, amit nem szeretnék...
Előre is köszi!Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lordjancso
senior tag
válasz Crystalheart #3660 üzenetére
Sikeresen megoldottam! Elég hiteles Vista kinézetű XP-m van... Már csak az Üdvözöljük és a Viszlát képernyőt kellene valahogy átalakítani!
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudok Linux után Windows-t telepíteni a gépemre? Mert ott ugye valami fájlrendszer-ütközés van. Vagy ha simán beállítom a BIOS-ban a cd bootot és bebootolok a Windows lemezről akkor megy simán minden? Azért kérdezem egyébként mert holnap megyek haza a koleszból és vár egy Linuxos gép, amire Windowst szeretnék majd tenni, és nem szeretném hogy meglepetés érjen.
Előre is köszi!Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lordjancso
senior tag
Üdv!
Hogyan takaríthatom le a Linuxot a gépről és tehetek helyette XP-t? Mert nem látja ugye a vinyót az xp telepítője...Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lordjancso
senior tag
most sem jó... mit csináljak? miben különbözik az az efdisk/aefdisk progi a sima fdisktől?
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lordjancso
senior tag
Durva. Átállítottam és most látja a vinyót fullra és megy a telepítés...
Akkor mire jó ez a funkció, ha az előző állásban nem lehet telepíteni?? Mi az értelme ennek?Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lordjancso
senior tag
Igen meg most kellene minden driver (hang, lan, vga, etc....), csak nem találom meg sehol. Nem tud valaki egy helyet ahonnan az Acer Asp5710G-hez lehet drivereket szedni XP-hez? Mert Vistás drivereket találtam halomszám...
Egyébként ez a gép 64bites?? Mert nemtom ám... Hol tudom azt kideríteni?Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lordjancso
senior tag
Na ezek nagyon jók, csak még a videókártya driver nem passzol... Xp-re kellene nekem Ati Mobility Raderon HD 2300 HyperMemory driver...
A proci Intel Core 2 Duo T5500 (1,66 GHz, 667 Mhz FSB, 2 MB L2 cache).Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lordjancso
senior tag
Igen mostmár minden nagyon jól megy, egyedül még a VGA-ban nem vagyok biztos, hogy a legújabb driver van-e fent, de majd valahogy kiderül. A másik meg hogy még a kamera drivere nem megy (van egy kamera a kijelző fölött), de van két driverem, és azokat kell csak kipróbálnom. Egyébként driverilag minden jónak tűnik, nem rinyál a gép, de még nem teszteltem le nagyon semmit.
Amúgy nagyon tudom mindenkinek ajánlani ezt a notit.Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Windows XP-t szeretnék telepíteni egy számítógépre, de sajnos nincs lemezmeghajtó a gépben, így kénytelen leszek USB-ről telepíteni.
Ha átmásolom a Windows XP lemez tartalmát egy pendrive-ra, az járható úgy lenne? Fog tudni bootolni róla?
Üdv!Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lordjancso
senior tag
Köszönöm szépen, ez a program jelentette a megoldást.
(#39949) sfdrakex: Olvastam ezt a leírást, de csak 2 gigás, vagy annál nagyobb pendrive-val működik, nekem pedig csak 1 gigás volt kéznél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest