Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Olyan jellegű kérdésem lenne, hogy Vistához letöltöttem a Novell kliens programját. Feltelepítettem. Minden okés. Egy a gondom, hogy a fát (Tree) és a szervert sem tudom megkerestetni vele, mert nem találja?
Lehet, hogy kicsit tágan fogalmaztam, de ha van valaki értő a dolgokhoz akkor részleteibe menően megbeszélhetnénk.Köcc,
A.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
#7395-re valaki?
Vista+Novell téma.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Novell+Vista kérdésben van valaki hozzáértő, akivel privátban meg tudnám konzultálni a kérdéseimet? Novell fórumba már írtam, de sehol semmi... Hátha itt
Ja és azért privi, mert nem akarom szétoffolni a topicotKöcc,
A.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Hali!
Következő kérdés Vista témában. Adott egy email és hozzá egy csatolmány. Namost a csatolmány letöltését pendrivera szeretném menteni. Ekkor a Windows azt mondja, hogy csak rendszergazdai jogosultsággal lehet megtenni ezt a lépést. Menteni csak a vinyóra enged.
Külön felhasználó nincs felvéve. Csak egy. Ergo annak rendszergazdai jogosultsággal kellene rendelkeznie. Ezek szerint mégsem?
Hol lehetne ezt a "csak a vinyóra engedek menteni, mert nincs rendszergazdai jogod" részt átmódosítani?Köszi,
-
mAtech
aktív tag
-
mAtech
aktív tag
válasz Core2duo6600 #11206 üzenetére
Kipróbálom.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Erre a "Bluescreen"-es hibaüzenetre [hibaüzenetre] milyen megoldás született? Mert leállítani nem lehet a Vistát, ugyanis hiába adjuk ki a parancsot, szimplán újraindul. Majd ilyen hibaüzenetet küld
A választ előre is köszi,
A.[ Szerkesztve ]
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz moonman #12053 üzenetére
Parancs: Leállításra gondolok. Start-Leállít. No ekkor van az hogy újraindul a végtelenségig az OS és nem akar leállni
Újraindulásnál, amikor a Vista bejön, akkor küldi a hibaüzenetet, amit linkeltem.
Az online dolog meg nem jött be, ha jól emléxem.Legközelebb belinkelem a hibaüzenetet a biztonság miatt.
De ezt a kék képernyős dolgot akkor sem értem... Másik gépen meg nem csinálja.
Feltelepített XP esetében nem csinálja, ugyanazzal a konfiggal (betettem egy másik vinyót a gépbe és arra tettem XP-t). Ehhh!No majd lösz valami
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Üdv!
Kérdés. Vista tegnap még jó volt, majd ma elhagyta (elfelejtette) a hálózati fix IP címet. Ez mi miatt fordulhat elő? Valami 5let? Esetleg Kavington? Egyébként letöltött vmi frissítést is magának az OS és telepítette, majd újraindult. Nem emlékszem már mi volt az, de kétlem, hogy befolyásolhatja az IP cím eldobását.Gép: MSI P35 Neo3 alaplap, 2 GB Memória, 160GB HDD, stb.
A Vista az Business Ed. kb. 3 hónapja lett feltelepítve és hivatalos természetesen
Kösz,
-
mAtech
aktív tag
Az lehetséges, hogy a Vista "csak" 3,5 GB memóriát lát a 4-ből.
A konfig egy komplett HP gép, full intel cuccokkal. 4 memó slot van benne, ebből 2-ben 2x1GB ram a 3.-ban van most egy 2GB modul. Kingston mind és 667 Mhz.Jah igen. Az alaplap felismeri a 4 GB-ot!
Lehetőségek?
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Probléma a következő. Van egy MSI noti (VR600) telepített x32 Vistával (Home Premium). Az SP1 installálása után nem indul el a gép. A javítás menü választás után keresi a visszaállítási pontot, de újraindítás után sem jön be az oprendszer.
Csökkentett módban sem hajlandó elindulni. Itt a Windows/System32/clfs.sys betöltése után áll meg a gép.Valami tipp?
-
mAtech
aktív tag
Üdv!
Probléma a következő. Van egy Vista Home Premium OS. Toshiba notin.
Volt rajta egy program melyet letöröltek. PageScope Box Operator a neve.
Namost az asztalon van egy ikon, mely kint maradt és nem hajlandó kitörlődni. Csökkentett módban sem. A fura viszont az, ha bemegyek a Users-->Desktop, akkor meg nem látom ezt a nevű ikont. Ergo van is meg nincs is?Ötlet?
Üdv: A.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest