Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Hali.
szeretnék venni egy windowsos telefont.
Lehetöleg olyat amiben már nincsenek nagy bugog és internetezésre alkalmas legyen. sokat böngészek videot nézek. lehetöleg ez a követelményem.lg p500as droidos vackot akarom lecserélni mert már a netezési igyényemet nem tudja már kielégíteni.
20 ezer körül találkoztam már egy lumia 800 asal. ez mennyire jó? ebben az árban van jobb?
-
Buster17
addikt
Aktiváltam egy mobilnetet és azt hol tudom megnézni, hogy mennyi adatforgalmat bonyoltottam le?
-
Buster17
addikt
Ezekben lehet hinni?
http://www.simunlock.com/nokia-unlock/nokia-lumia_520-network-unlock-codes.htmlbocs, fejből még nem megy a linkelés
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Hát nem is értem mert sose volt szuper telefonom... Régen teljesen máshogy ment a dolog de neked legyen igazad. Nem vitatkozom.
Ha függetlenítés nem játszik akkor veszek külföldi telót. Igen azért kéne mert elutazom, ha csak az ottani tmobile kártya befogadja a tmobilos készüléket?
-
Buster17
addikt
Rossz topik
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Hali!
8.1 utáni problémák:Hol tudom leállítani a háttérben futó alkalmazásokat?
Xbox részen hol tudom kikapcsolni az automatikus bejelentkezést és szinkronizálást?
Hogyan hozzam vissza eltűnt névjegyeimet ami az email fiókom tárol a kapcsolatok menüpontba? -
Buster17
addikt
Megvan, legközelebb ne angolul keljen már megfejteni, hogy mi micsoda.
Ha kivették ezt a funkciót akkor minden sz@r menni fog a háttérben és jobban meríti a telot, nem? Mire volt ez jó
Játékos dolog még mindig idegesít. Mondom kilehet kapcsolni, mert kikapcsoltam régen hogy ne szívja az adatforgalmat és most ha rámegyek a játékra akkor már orrba szájba frissít meg bejelentkezik. .
Más:
Fél névjegyzékem képe be se tölt WTF?[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz Воланд #41960 üzenetére
Ja, azt hittem cattus kolléga erre mondja, megszűnt.
Le volt szedve meg össze is volt kapcsolva. Letöröltem aztán letöltöttem hátha aztán behalt a telefon. fb app el se indul, a fiók hozzáadásánál meg már kifagyott.
Szerk:
újraindítás megvolt. fb app nem indul továbbra sem, fiók hozzáadásnál meg csak fehérség.[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Lumia 520be lett rakva egy másii szolgáltatós kártya és a pin beirása után feloldókódot kér. Ez mi? Sose volt megadva ilyen kód.
Azt írja hogy a szolgáltatótol szerezzem be a kódot. Ez mi most?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest