Hirdetés
Aktív témák
-
MeTaL
tag
Hello,
Lenne egy kis win 7-es probléma céges környezetben.
windows 7 enterprise kliensekről van szóa felhasználók profil elmentésével kapcsolatosan. ( nem mentődik el normálisan a profil kijelentkezésről -> nem tölti be normálisan )
# nem minden felhasználónál van ez a jelenség, csak pár usernél. beállítások image-ek ugyanazok.Konkrétan olyan problémákkal állunk szemben, mint pl.:
Gépbekapcsolás és/vagy kijelentkezés után és bejelentkezéskor nem tölt be a profil rendesen, pl. outlook megnyitáskor újra be kell állítani a személyes beállításokat, nem jelennek meg a személyes ikonjai az asztalon, olyan hibák is előfordulnak, hogy kijelentkezés gombra rányomva, nem jelentkezik ki a számítógépből ( egész éjszaka futott a gép, nem sikerült kijelentkezni ) Kijelentkezés ... és nem csinál semmit.
Látszólag minden beállításunk helyenek tűnik, mégis vannak ilyen problémáink. Főleg a NTUSER.MAN és NTUSER.DAT féle variációkkal sikerült eddig kiküszöbölni. például ha nem töltötte be a profilt, akkor man-ról átneveztük dat-ra, bejelentkeztünk roottal, töröltük az ő profilját, majd visszaneveztük manra és bejelentkeztünk a userével. ezután betöltötte a profilt. ezt nagyon kínos minden alkalommal eljátszani. tudnátok valami tippet mondani? -
MeTaL
tag
válasz sfdrakex #36155 üzenetére
sfdarex írta:
A gépeken amiken használtok több profilt, ott kellene megnézni a profil beállításait szerintem. Sajnos én sem vagyok annyira profi sok profilban csak otthon 1 profillal használok w7 et, csak a problémádat olvasva ez jutott eszembe, gondoltam leírom hátha segít.
-
MeTaL
tag
Más is találkozott már ezzel a hibajelenséggel:
-
MeTaL
tag
Nekem is vki help.
-
MeTaL
tag
válasz Fire/SOUL/CD #36185 üzenetére
Persze hogy eredetiek.
-
MeTaL
tag
Sziasztok,
A probléma a következő:
Van egy Word dokumentum, ami tartalmaz egy hivatkozást, ha arra rákattintok, simán megnyitja a weblapot. Ezt a dokumentumot át szeretném konvertálni PDF-be, úgy, hogy a hivatkozásra rákattintok, akkor megnyissa a weboldalt. Office 2010-ről van szó, ugye az tudja a PDF-be való konvertálást, csak éppen nem lehet belőle megnyitni a hivatkozást. Próbáltam már használni a BullZip , PDFCreatorral is, de azzal se lehet megnyitni a pdfből a hivatkozást. Tudtok erre valami megoldást? Mert én kifogytam az ötletekből...
-
MeTaL
tag
válasz Fire/SOUL/CD #36745 üzenetére
Akkor lehet hogy maga a word doksi a hibás ? Maga a hivatkozás nem lehet hibás mert jómagam is csináltam a doksiban egy hivatkozást, és az sem működik. akkor mi lehet a gond ?
-
MeTaL
tag
válasz Fire/SOUL/CD #36747 üzenetére
az a "baj" hogy ott működik... és más topicot nem találtam gyorsba nem kell off topicolni, senki se fog sírva fakadni, pár napja is volt egy félig off topic és nem volt belőle galiba.
-
MeTaL
tag
válasz Fire/SOUL/CD #36749 üzenetére
Világos, köszi, holnap kiderül.
-
MeTaL
tag
szasztok,
nem tud vki véletlenül ingyenes AD telefonkönyvet? Esetleg megmondani, hogyan kell beállítani? köszi ( google nem segített free verzióban )
-
MeTaL
tag
Sziasztok,
Találkozott valaki már azzal a hibajelenséggel amikor windowsba be szeretne jelentkezni egy felhasználó, beüti helyesen a felhasználónevét jelszavát majd a következő hibaüzenet jelenik meg:
" A rendszer esemény-jelző szolgáltatás nem tudott bejelentkezni. "
Google-el nem találtam semmit, esetleg tud valaki valamit a hibáról ?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest