Hirdetés
Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Corsair Hydro H50-el van valakinek személyes tapasztalata? Lehet hogy hozzá tudnék jutni egy ilyenhez, a kérdés hogy mennyivel jobb mint a mostani Hyper 212+-om. Hosszú távon mennyire jó?
Pro-kontra jöhetne. Köszi.Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok lenne egy kérdésem mint leendő kezdő vízhűtéstulaj.
Lenne egy ilyen blokk a vga-ra:
A kérdésem az lenne hogy a csövet itt mi szorítja meg hogy ne eresszen? Csak simán bedugom a csatlakozókba és kész?
Sosem volt még vízhűtésem és mindent megteszek hogy ne eresszen, inkább dupla szorítást teszek rá.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszi mindenkinek a választ.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van esetleg valahol leírás egy kezdő számára, hogy hogyan szereljen össze egy vízhűtést? Nem akarok egy lépést sem kihagyni majd.
Illetve még egy kérdés. Mennyire ajánlott/nem ajánlott olyan tartály beszerelése amit az 5,25-ös helyre lehet betenni?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #37798 üzenetére
Látom Laraxior ex-háza nem menekül a vízhűtéstől.
Egyszerű de nagyszerű. Remélhetőleg pár hét, és én is publikálhatok képeket a sajátomról.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #37804 üzenetére
Akkor minek ment bele víz? Kevesebb venti nem elég a radira?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezzel van valakinek tapasztalata?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok kezdő vagyok még a víz-témában. Milyen elegyet töltsek a tartályba majd? Hétvégén összerakom végre rendszert...
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet felesleges, de azért megkérdem.
Komplett vízhűtés összeszerelésnél, miután felraktam blokkokat, meg lemértem csövek hosszát, kiveszem blokkokat és külön összerakva csinálok egy szívárgástesztet.
A teszthez használt folyadék ugye az a keverék amit ajánlottatok. Sikeres teszt után, miután lengedtem folyadékot és beszereltem blokkokat, csöveket,tartályt pumpát, visszatölthetem a teszthez használt folyadékot a tartályba?
Inkább kérdezek nehogy szerelés közben csesszek el valamit.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok, megvan minden rendszer összeállításához.
Szegényke emberke vagyok ( ), a gpu-ra egy ilyen blokkot vettem ugye:
Na mint kiderült az ajándékba kapott cső nem megy bele a csatijába. Elvileg 10mm-es a csati, de úgy néz ki hogy a csövem meg 11mm-es.
Na szóval, ki tudna valaki itt Budapesten segíteni 10mm-es csővel esetleg holnap?(szombaton) Persze nem ingyen.
Vagy találok valami boltot ahol tudok venni 10-es csövet?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bakker 7 óra szenvedés után most indítottam el a vízhűtést. 10 percig hagyom hadd menjen, eddig nem ereszt sehol sem, remélem nem is fog. Amennyit szenvedtem vele, muszáj hogy tökéletes legyen. Képek majd jönnek, akit érdekel:
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz AssAssynn #38298 üzenetére
Hm, nem tudom meg mérni, nincs mivel, de a csövek és a tartály langyosak.
Most 1.5 óra prime95 teszt és 30 perc furmark extreme teszt után a vga 58fokos alapórajelen, a cpu meg 57fokos...
Cybertrone:
És ha szerzek még egy radit?(duplat-vagy triplát)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #38301 üzenetére
Áramlási sebesség? Jó kérdés.Hogy tudom kideríteni? Nincs külön áramlásmérőm.
A pumpa direkt 12v-ra van kötve(Laraxior így küldte el )
csőátmérő:
gpu-cpu között 10mm külső 8mm belső
gpu-tartály között 10mm külső 8mm belső
a többi cső az 11mm külső 8mm belső átmérő.
Márkát ne kérdezz OBI-ból vannak.
Tudom hogy 6 venti mehet rá max, de csak 3 van itthon.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, az mitől van hogy nagyon meleg a proci körül az alaplap hátulja? Meg melegek azon a részen a hátlapi csatlakozók is. (dvi, d-sub, ps2 port)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor a rendszeremhez remélhetőleg ez már elég kell hogy legyen ugye?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy egyszerű kérdés.
Ilyen házam van:
Tripla radit szeretném a ház tetejére csavarozni úgy, hogy a ház tetejére megy két venti és arra szeretném rátenni a radit. Milyen csavarral oldhatom ezt meg? Tudom hogy radinál oda kell figyelni mert ha nagy csavart használunk az kilyukassza. Egyszerűen csak ötletem nincs hogy oldhatnám meg.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #38706 üzenetére
Most holnap betolom az új alaplapot, aztán nézek egy tuningot, de akkor se fog érdekelni ha 70ig megy fel. Mondjuk cserébe a vga-m hűvös.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #38711 üzenetére
Bakker most nézem milyen procid van? Víz nélkül lehet azt egyáltalán hűteni? Jesszus mennyibe kerülhetett az?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz madaraszf #38720 üzenetére
Nem arról van szó hogy nem tudja lehűteni, hanem az hogy mennyire? Meg hogy akarsz e a jövőben tuningot. Pl én procim a tripla radival meg vga-val együtt alapból 28-29 fokos, full leterhelve olyan 57fokos kb. És csak 95w-os. Na most ha tolok neki tuningot olyan 4.3ghz-is, akkor simán beveri a 130w-ot,plusz ugye vga is húzva van meg feszelve, szal nem csoda hogy kevés. Neked elég lesz, de gondolj jövőre is.
Cybertrone:
Lehet már kérdeztem de milyen ventiket használsz? Én valami olyat akarok ami olcsó is, de azért szállít is levegőt, de mégsem olyan hangos.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #38727 üzenetére
Ez kell nekem. Veszek is vagy 6ot.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #38729 üzenetére
Meg is találtam:
Köszi ez jó lesz nekem. Megy akkor a radi a ház tetejére, alulra felülre meg ilyen ventik.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sinya85 #38734 üzenetére
Nem. A ház tetejére teszek 2 ventit, ráteszem a tripla radit, majd a radi tetejére a másik 3 radit. A házam tetején 2 db 12-es ventinek van hely. A maradék egy venti meg marad tartaléknak. Aztán ha lesz még egy tripla radim majd azt meg ráteszem az egésznek a tetejére.
Live-Die-Respawn
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest