Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Összesen 3 jack-et kell bekötnöd az alaplapra. Első bal/jobb, sorround, center+sub. Ha megvan mind, akkor lehet, hogy az integrált hangkártyádnak a szoftverében be kell állítani, hogy melyik kimenet miként funkcionáljon.
Szerk.: Sőt azt is ki kell választani, hogy milyen hangrendszered van. Jelen esetben ugye 5.1, mert alapban sztereóra van beállítva, és akkor csak 1 kimenet aktív.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
-
-
Ne a számítógépbe dugd, hanem kedvenc MP3 lejátszódba, telefonodba, DVD-be,....
Így párosával ki tudod próbálni, a bemeneteket (front,surround,center). Ebből kiderül, hogy a számítógép(beállítása) a rossz, vagy a hangfalrendszer.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
Hol írtam, hogy telepítsd újra?
Amúgy meg mint mondta, csináld vissza amit összekutyultál, és jó lesz.
Kezd azzal, hogy megnézed hogy egy olyan könyvtárnak, amibe ki-be lépkedsz tudsz bele másolni mindenféle hókuszpókusz nélkül, annak milyen jogosultságai vannak. Állítsd be ezt a problémásakra is.Amúgy milyen egyéni perverzió okán akarod megszüntetni a jogosultságok öröklődését? (Tuti érted mit is jelent?)
Az sem lenne rossz tisztázni, hogy user-ként, vagy adminként használod a gépet? A program kinek a nevében fut (te indítod, vagy szervízként fut), mert ez is okozhat galibát.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Male
nagyúr
Belépsz azzal a felhasználóval, amivel használni akarod, és most nem éred el. Csinálsz egy könyvtárat arra a meghajtóra. Utána átlépsz arra a felhasználóra, aki simán eléri, majd FAR Managerrel átmoveolod a letiltott könyvtár tartalmát az újonnan létrehozottba. Ilyenkor lehet kapcsolni, hogy a jogosultságokat is másolja-e... átrakod "Inherit"-re (azthiszem akkor használja a célhely jogosultságait... de ki kell próbálni, a "Copy" beállítás az, ami biztosan nem jó, úgy tudod a forrás helyen lévő jogosultságokat átvinni a file-al együtt). Mivel meghajtón belül moveolsz, kb fél perc alatt megvan, és megszabadultál az elcseszett jogosultságoktól. Kilépsz ezzel a felhasználóval, és a másikkal megpróbálod használni, elvileg ekkor már menni fog.
Persze Winben is visszarakhatod az eredeti jogokat, és ott is van valahol egy "alkalmazza az alkönyvtárakra is" opció.
(Ha nagyon nem boldogulsz, és nincsenek nagy fileok rajta, akkor átrakod FAT32-re legalább átmenetileg, és akkor annyi a jogosultságoknak )
...ha meg csak a letöltöttekkel van gondod: Nézd meg, milyen felhasználóként futtatod a letöltő programot...
-
Én nem a korlátozásra gondoltam, hogy perverzió, hanem magára a jogosultságok öröklődésére(és annak piszkálására) mint olyanra.
Mert ez hatalmas öngól volt.Amúgy meg miért félted? Nem tart semeddig megint letölteni ...
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Male
nagyúr
Ok, a lényeg, hogy megy
(még régebben én inkább ezzel oldottam meg, mert gyorsabb volt... mg pl arra is használható egy ilyesmi megoldás, hogy a My Documentsből egy könyvtárat átmásolsz máshová, bekattintva a jogosultságoknál a Copy-t... és onnantól az új könyvtárrra is azonos jogosultságok vonatkoznak (tehát csak az adott felhasználót engedi be), nem kell állítgatni külön) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest