Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzik
senior tag
az kimaradt,hogy egyben szeretném eladni...,mielőtt megsértődik megint valaki,hogy nem adom el neki azonnal a ramot....
a laphoz megvan minden, újonnan vettem kiskerben
a procit szintén újonnan vettem radamskytól
a memoriákat már nem emlékszem kitől de itt vettem a topican
és szerintem már gari nincs semmire,de minden hibátlanul teszi a dolgát -
Crossrider
csendes tag
Eladó egy Nokia E71 eredeti (Made in Finland) mobiltelefon. T-mobilos! A telefonnak törött a kijelzője, ezért bekapcsolt állapotban nem látható semmi a kijelzőn. Viszont így is lehet hívást fogadni, csörög, fel lehet venni és rendesen beszélni.
A telefont így kaptam tartozásba. Nem én használtam. Doboz, töltő, headset, papírok járnak hozzá.
Személyes átvétel Vácon, vagy posta!
Érdeklődni: 30/562-6075
-
johniee
senior tag
4GB Class10 SD HC microSD kari eladó! Ha valakit érdekel jelezzen
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
batmab
senior tag
Üdv!
eladó pár dolog:1. Huawei S7 slim tablet 8gb, nem 3gs, gps,wifi... 2 év gar, 40k
2. Asus P5LD2VM/S lap
- Intel 945G chipset
- Intel LGA775 Pentium 4 CPU (LGA775 Intel® Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D)
- Dual-Core CPU Support
- Intel Graphics Media Accelerator 950
- DDR2 667/533
- Intel Gb LAN
- 64-bit CPU support
- rev 1. (core 2 procikat nem kezel) oem,csak lap+hátlap 5k
3. 1 GB Samsung 800as ddr2 2k
4. 1 GB Kingston 667es ddr2 2k
5. Maxtor 80GB ata, 98/100%os vinyó 3k
6. LG dvdíró, GSA-H55N ata,válogatós már 2k
7. dvdtartó mappa 128 dbos 1k
8. dvdtartó mappa 256os 1,5k
9. dvdtartó box 600db-os 6k
10. LG F700B 17"os crt 2knagyjából ennyi.. beszámítás, csere van.
érdekel 2x2gb ddr2 800as ram.ebben az esetben van még 2x1 GB DDR2 800as Corsair XMS2 CL4es ram...2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
Vasinger!
nagyúr
Nos az én portékaim is változtak kicsit.
Előre szeretném leszögezni, hogy csere és beszámítás van Vác és környékén.
Eladó cuccaim:
- Eladó Coolink SWIF 2 1201 ventilátor! /extra halk, garanciális/
- Lexmark Z25 keveset használt színes nyomtató!
- Bontatlan minőségi iPad tok, fólia és "kabát" kit olcsón! (mondasz egy árat vagy valamit és viheted is szinte )
- Logitech webkamera!
- Rengeteg ipari asztalos gép/kellék!Továbbá van egy bazárom is, ahol régi gépalkatrészek, perifériák vannak olcsón érdemes benézni!
Keresek:
Ventilátor rezgéselnyelő készletet, részletekért katt!
További infó ITT vagy PÜ.-ben!
[ Szerkesztve ]
-
batmab
senior tag
Üdv!
valaki tudna fuvarban segiteni a mai nap folyamán??Pencről kellene egy franciaágyat behozni Vácra.. köszi elöre is...
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
zolisx4
őstag
válasz Winchester95 #2258 üzenetére
Szia nekem van 1 hálókártyám ha kell írj egy privit
Nem a legújabb típus[ Szerkesztve ]
-
Winchester95
őstag
Már nem kell.
-
canniball
nagyúr
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Vasinger!
nagyúr
Újból frissült a listám:
Eladó cuccaim:
- Logitech Comapct Keyboard K300 /magyar QWERTZ kiosztás, programozható gombok, 5 hónap gari/
- Eladó Coolink SWIF 2 1201 ventilátor! /extra halk, garanciális/
- Lexmark Z25 keveset használt színes nyomtató!
- Bontatlan minőségi iPad tok, fólia és "kabát" kit olcsón! (mondasz egy árat vagy valamit és viheted is szinte )
- Logitech webkamera!
- Rengeteg ipari asztalos gép/kellék!Továbbá van egy bazárom is, ahol régi gépalkatrészek, perifériák vannak olcsón érdemes benézni!
Keresek:
Ventilátor rezgéselnyelő készletet, részletekért katt!További infó ITT vagy PÜ.-ben!
-
Shady313
aktív tag
Tökéletes állapotú, dobozos, garanciális, magyar nyelvű HTC Titan eladó, ajándék tokkal - 140.000 Ft
HP Pavilion G6-1201EH (A5Q08EA) garanciális, dobozos AMD Llano notebook, ajándék notebook táskával - 100.000 Ft
Mindkét termék garanciapapírral, tartozékokkal, novemberi vásárlás.
-
Winchester95
őstag
-
Shady313
aktív tag
Vác, Deákváron (Ipoly u. 12.), tégla építésű társasház, 65 nm-es beépíthető tetőtere (2. emelet) eladó. Érdeklődni nálam priviben, vagy az alábbi elérhetőségeken:
Füleki Gyöngyi
06-70-618-58-19
2600 Vác, Ipoly u. 12.
fgyongyi63@gmail.com -
Winchester95
őstag
Hi.Valakinek nincs eladó szobabiciklije?
Vagy futópad?(esetleg ha nem motoros akkor kipróbálás céljából megnézném hogy milyen) -
canniball
nagyúr
válasz Winchester95 #2266 üzenetére
Ellipszis/elliptikus tréner nem jó?
-
canniball
nagyúr
válasz Winchester95 #2268 üzenetére
Az elég relatív...
Küldtem privit.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Winchester95
őstag
Xbox360 Slimhez keresek VGA Kábelt.(Sima DVI monitorral akarom összekötni)
Lényeg hogy olcsó legyen.Jó állapotban és normális képet adjon.
-
Shady313
aktív tag
Eladó keveset használt Leg Toner, twisterrel 8.000 Ft-ért és egy digitális fényképkeret Wayteq DF-710 beépített hangszóróval, 800x480as felbontással 10.000 Ft-ért, amit akár filmnézésre is lehet használni (USB-t, memóriakártyát eszik)!
A kettő együtt 16.000 Ft. A digitális fényképkeret tökéletes volt a Leg Magic videó nézéséhez torna közben - főleg, hogy a fényképkeret távirányítású Igény esetén a videót is eltudom küldeni/kiírni lemezre.
Ugyan itt még mindig eladó:
Tökéletes állapotú, dobozos, garanciális, magyar nyelvű HTC Titan eladó, ajándék tokkal - 140.000 Ft (Vácon 135.000 Ft)Mindkét termék garanciapapírral, tartozékokkal, novemberi vásárlás.
Valamint:
Vác, Deákváron (Ipoly u. 12.), tégla építésű társasház, 65 nm-es beépíthető tetőtere (2. emelet).Több termék vásárlása esetén kedvezmény!
Továbbá:
Keresek/beszámítok !olcsó! TFT monitort, számítógépházat - márka, típus mindegy, csak működjön, használható és esztétikailag viszonylag tűrhető legyen.[ Szerkesztve ]
-
batmab
senior tag
Üdv!
keresek 2x2gb ddr2 800as ramot, és atxes házat(esetleg táppal) olcsón Vácon és környékén...[ Szerkesztve ]
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
batmab
senior tag
válasz MrLaszloMan #2273 üzenetére
a tények szomorú dolgok ,barátom...
-
Levi123
senior tag
Hello,
esetleg valakinek lenne elfekvőben egy sztereó erősítője?
Ha van, legyen olyan kedves küldjön egy privát üzenetet!
Köszönöm!Levi
-
canniball
nagyúr
-
zolisx4
őstag
-
Levi123
senior tag
Esetleg elfekvőben lenne valakinek alacsony fogyasztású, folyamatos üzemre alkalmas, lehetőleg alacsony zajszintű (esetleg passzív) PC-je Vácon és környékén? Ha van, írj egy privit!
[ Szerkesztve ]
Levi
-
Vasinger!
nagyúr
Ha valakinek van esetleg elfekvőben fölösleges Logteich webkamera, olcsón, legalább 1.3 MP-es, az írjon.
-
batmab
senior tag
akit érdekel lap, proci, ram...
-
nagyúr
-
Levi123
senior tag
-
nagyúr
-
Levi123
senior tag
-
radamsky
senior tag
ha valaki tud segiteni megköszöném ebbe
az idő sürget sajnos és háát nincs toppon a szolgáltató, de ezt már megszoktuk
-
radamsky
senior tag
mi az hogy
köszönöm
Akkor ezek szerint ugyanugy 4 kimenete van ergo elvileg mükődödhet a 2 tv 2 net??
Nem dobnák ki feleslegesen manit se routerre se switchre
sebbeség milyen?? mind le és mind feltöltés , illetve ami érdekelne milyen a ping??
Tudom eső utáni köpönyeg, de ha már ott voltam szerződtem arrol nem tehetek hogy a csaj nem tudta mi merre hány méter
most találtam meg az eszközt hála neked, ebből csak az jön le hogy kell router. A fene enné meg
-
keke69
őstag
válasz radamsky #2295 üzenetére
A ping az elég magas 7-10 A sebesség az 27/12 de változó a 25/10 az eddig mindig megvolt.
Mivel cod4-k multiba el kell mondjam ha teljes sávszélességgel megy a feltöltés 1,1.2 mega akkor a pingem olyan 15 és 20 között van.
Ip tévém nincs arról nyilatkozni sajos nem tudok!Üdv: Karcsi
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
supercow
őstag
válasz radamsky #2293 üzenetére
Nekem a Kőhíd utcában kb 3 hónapja, a 2 ünnep között kötötték be a 2Mb ADSL helyett 25Mb VDSL-t, eddig iszonyat jó, stabil és elégedett vagyok, ráadásul 100Ft-nál olcsóbb lett
Modem: fehér Huawei HG610 "Home Gateway", 4 Ethernet port, a szerelő elmondása szerint elbír 2 TV-t de ahhoz nem 25 hanem gyorsabb csomagot kéne rendelni (50 vagy75?), 1 TV-hez elég a 25Mb ami a legkisebb csomag ha nem töltöget az ember durván... Nekem nem kell IPTV ezért erről többet nem tudok.
Simán kicserélték az ADSL modemet erre és kész, routerem egy TPLink 1043ND és teljesen stabil, semmit nem kellett változtatni a beállításokon.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest