Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Katicza

tag

válasz MiZo1990 #105644 üzenetére

Értek én mindent, csak nem korrekt. Mivel a tv más helységben van, még kell a koax mellé kábelezni a boxnak. Pont ezt nem szeretném. Aztán fizessek még havi 500-at a semmiért. Ha meg csupán megigénylem a boxot, hogy legyen alkalmazás, akkor is be kell üzemeljem, nem hagyhatom porosodni a polcon, mert azon keresztül kell a mobileszközt regisztrálni. Szóval ez is felejtős. Nemhogy fejlődést tapasztalnák, hanem inkább visszafejlődést. Én már akkor inkább hagyom a fenébe, nézem a horizon go-t ameddig le nem kapcsolják és ennyi. Túl sokat csalódtam az utóbbi időben a UPC/Vodafone-ba. Valahogy kibírom azt a pár évet ameddig nem jön egy új generációs tv rendszer. Én úgy tudnám elképzelni, hogy van a tv, és semmi más. Kábel és box ellenes vagyok. Amennyiben ilyen sávszélesség van, terjed az 5G is, a tv-k is fejlődnek ezerrel, semmiből sem tart komolyabb procikkal megtolni és akkor lehetne akár úgy, hogy viszem a tv-t ahová akarom, adok neki 220-at és kész. Berakom a mediacard-ot és kész. Csatlakozás wifin és jöhet az adás. Tv alkalmas felvételre, visszanézésre. Vagy SIM kártya a tv-be és mobilhálózaton bárhol jön a tv. Mindegy milyen formában de a vezetéknélküliségre és a minél kevesebb eszközre esküszöm. Remélem a jövő ilyesmi lesz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés