Hirdetés
Aktív témák
-
vancha2
aktív tag
Fölraktam az Ubuntu 8.04-et, és a következő problémába ütköztem:
A telepítés után maximum 800x600/60Hz felbontást tudtam beállítani. Ezek után a GeForce2 videókártyámat, mint zárt meghajtót engedélyeztem, és normálisan feltelepült a driver. Újraindítottam a gépet. Ezek után a legjobb beállítható képernyőfelbontás 640x480/51Hz lett. Ha letiltom a videókártyámat, visszaáll a 800x600 felbontás. Miért csinálja ezt? A 7.10 simán felismert mindent és jól működött a videókarimmal.
Tudtok valami megoldást?
-
vancha2
aktív tag
Üdv!
A következő a problémám: A 8.04-es Ubuntu nem kezeli le rendesen az Nvidia GeForce2-es videokártyámat. A teljesen szűz, frissen telepített rendszeren maximum 800x600/60Hz felbontáson fut. Engedélyezem a kártyám, mint zárt meghajtót, újraindítom a gépet, maximum 640x480/50Hz.
Ha eltávolítom a driver-t, megint 800x600 felbontásban fut. Van erre valami megoldás? Nem vagyok egy Linux zseni, csak jobban szeretem mint a Windowst, viszont nem szeretnék visszatérni a 7.10-hez.Előre is köszönöm a segítséget...
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest