Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Úgy néz ki én is ilyen telefont veszek, de nem tudom honnan rendeljem. Tmallbox tűnik szimpatikusnak, de ott a thl saját online boltja is.
-
diegho
nagyúr
Tmallbox-ról rendelem és bepipáltam, hogy gift-ként kérem. 36385huf a végösszeg.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Már shipped az enyém, amit éjjel rendeltem tmall-tól
-
diegho
nagyúr
Szerintem legyetek türelmesek. Ünnep volt. El tudom képzelni, hogy az ünnepek előtti napokban a posta nem is kezdett el mozgolódni, hanem majd ma kezdenek normálisan dolgozni. No meg arról ne is beszéljünk, hogy már itt összegyűltünk páran, akik tőlük rendeltünk, szerintem több ezer rendelésük van napi szinten.
-
diegho
nagyúr
Tud valaki egy jó tokot ajánlani a telefonhoz? A jelenlegi telómhoz bőr android tokot használok, de az csak 3,2", szóval a tokot kukázhatom, ehhez is kellene valami jóféle bőr tok, de nem tudom melyikben fér el szépen és nem csúszik ki belőle. Képernyővédő fóliára is jöhetne pár tipp.
-
diegho
nagyúr
Én eredetileg ilyen 40-50k körül keresgéltem telefont, de amikor megláttam, hogy a szolgáltatóknál kapható telefonoknál sokkal erősebbet kapok ennyiért kínából, akkor megkerestem azt, amelyik külsőre a legjobban bejön, 4 magos és olcsó. Ez lett a W100. Nem akartam 150$-nál többet kiadni érte, mert úgy vagyok vele, hogy 1 év múlva majd veszek sokkal jobbat ugyanennyiért.
-
diegho
nagyúr
Ajánlott rootolni a telefont, vagy, ha csak netezni akarok rajta felesleges?
-
diegho
nagyúr
1 hete rendeltem tmallbox-ról a telefont, de még semmi nem látszik a tracking-nél, pedig hétfőn kértem újat, akkor azt írták, hogy HK postára váltottak, de hogy miért azt nem tudom. Most írtam nekik, hogy akkor legalább azt mondják meg, hogy feladták már a telefont vagy sem? Ha nem adták fel, akkor hogyan tudom visszakérni az árát? Rendelek máshonnan inkább.
-
diegho
nagyúr
Jött levél a tmall-tól, elméletileg ma feladták a csomagot. Elég sok rendelésük lehet, ha majdnem 2 hét volt feladni.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Nekem is adtak egy másik címet, ahol ezt írja:
Destination - Hungary
The item (RC289105124HK) will leave Hong Kong for its destination on 24-Jun-2013 -
diegho
nagyúr
Már elküldve az állapot nálam is.
-
diegho
nagyúr
Ma így állunk, most már talán lesz belőle valami.
2013.06.20
09:50 (HONG KONG)
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.06.24
07:38
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.06.27
10:41
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.06.27
10:46
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
diegho
nagyúr
Megjött! Sötétkék tokot kaptam hozzá
-
diegho
nagyúr
válasz CoolBoy323 #732 üzenetére
Én kaptam hozzá azt a kék nyithatós tokot és műanyag tokot is külön.
-
diegho
nagyúr
recovery-t tudná valaki linkelni? root megvan, bent van az első hsz-ben, de recovery nincs.
-
diegho
nagyúr
Van fent 2 kínai alkalmazás a telefonon, zöld háttéren fehéren valami + fejecske. Ezek mik? Törölhetem őket?
-
diegho
nagyúr
válasz KurtCobain #745 üzenetére
Ha valaki kipróbálta írhatna róla pár dolgot.
-
diegho
nagyúr
Class4 kártya nagyon gáz lenne ebbe? Class10 nincs itt a közeli boltban, de kellene valami 8-16gb-os, mert jelenleg egy 2gigás kártya van benne, ami enyhén szólva szűkös.
-
diegho
nagyúr
1A-es töltőfejet lehet használni a telóhoz nyugodtan?
-
diegho
nagyúr
Boot hangot ki lehet lőni valahogyan?
-
diegho
nagyúr
Nekem nem tudom mit csináltak kínaiak a telóval, de alapból be volt lőve a hangerő, a gps 1 másodperc alatt talált pozíciót, szóval lehet ez már frissített kiadás?
-
diegho
nagyúr
Én megoldottam. Átültem a pc-hez win8 alá, onnan már ment. Talált vagy 15 holdat, eddig 5-6 volt.
Közben akartam képet menteni, de nem enged képet menteni a beállítások-on belül, pedig olyan szépen mutat a 2 nap 10 óra akkuidő.
-
diegho
nagyúr
válasz KurtCobain #924 üzenetére
3%-ot, vagyis 104 percet kb. Nem sokat használtam, ha használtam, akkor vagy fényképezés, vagy net, vagy antutu/gps tesztelésre. Most 34%-on van, szerintem az én szokásaimmal akár 4 napot is el tudnám érni. Éjjel sincs kikapcsolva.
1 óra 48 perc 20mp pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
A szöveg írás közbeni rezgést hogyan lehet kikapcsolni?
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Vannak már tapasztalatok a hackelt kamerával? Jobb/rosszabb képeket/videókat csinál? Pár napja linkelte valaki ide, de még nem tettem fel kipróbálni.
-
diegho
nagyúr
válasz KurtCobain #963 üzenetére
Igen xda-s volt. Nekem az lg camera nem annyira tetszik kinézetre, akkor felteszem én is ezt az xda verziót.
-
diegho
nagyúr
Nekem is megy a led, köszi.
-
diegho
nagyúr
Bementem ma egy telenorba telót venni páromnak, azzal távoztam, hogy az eladó srácnak el kellett magyarázni honnan tud W100-at venni magának, mert neki ilyen kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest