Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
amerigo
aktív tag
Nem lettem boldog attól amiket eddig olvastam....
Van egy 0 percet üzemelt EVGA 8800GS kártyám náluk már egy hete, vásárlás után másnap nyitásra vittem vissza.
Szerintetek betartják a 15 napot? -
amerigo
aktív tag
válasz horvathkrisz #485 üzenetére
Beraktam, bootnál zöld pöttyök, windows rendben, driver fel, újraindítás után mindent elfelejt.
már késő, egy egész picit azért telefonon bunkóztam, mert a gyerek aki átvette múlt pénteken, azt igérte szerdára tutira itt a csere.[ Szerkesztve ]
-
amerigo
aktív tag
Mondjuk a 12. napon megjött a csere kártya. Csak egy kicsit tudtam neki örülni.
De legalább nem öl az ideg tovább. -
amerigo
aktív tag
Nem tudom, de nekem ennél még a legendásan sz@r kékhal nevű üzletben is korrektebnek tűnt az ügyintézés. Ott azt mondták egyből hogy három hét, és annyi is volt
Itt meg azt mondták 3 nap, majd megint 2, majd még 3, és így tovább
Az elsőt lassúságnak tartom, a másodikat szop@tásnak.....[ Szerkesztve ]
-
amerigo
aktív tag
Abban biztos lehetsz, hogy az Ipon semmit nem cserél, nincs náluk raktáron semmi.
A beérkezett hibás termékeket összegyüjtik, és hetente kb. kettőször elviszik a nagykereknek. Ott bevizsgálják, és ha ők is hibásnak találják küldik az újat. Vissza áru szintén hetente kétszer. Az egész kb 1,5 hét .Ha futár is kell, akkor több.
Én is így jártam egy videokártyával. Hazahoztam este, reggel tízre visszavittem, memóriahibás volt.
11 nap után kaptam meg az újat. -
amerigo
aktív tag
Hát ez az, nem az a baj, hogy időbe telik a csere, hanem az hogy csak hitegetnek, hogy megy a mellébeszélés telefonon. Miért nem tudják korrekten egyből megmondani, hogy mennyi idő lesz a csere.
Ha hamarabb megvolna, tele lenne ez a topic is elégedett hozzászólásokkal.
Megjegyzem, ha tovább tart a csere mint a jogszabályban előírt 15 nap, akkor megrizikózhatna egyet az Ipon saját zsebre, végül is az elégedett vásárlókból él...... -
amerigo
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest