Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ve89
tag
Ha tudják, javítják. Ha nem lehet javítani, csere. Ha nem tudják cserélni, akkor pénz vissza. Utóbbi esetben felajánlhatnak levásárlást vagy hasonló típust, de azt nem vagy köteles elfogadni.
Ha azt mondják, hogy cserélik, te nem mondhatod, hogy nem fogadod el és neked a pénzed kell. A fenti sorrendet jogszabály határozza meg.
[ Szerkesztve ]
-
Azharel
aktív tag
Tökéletesen igazat adok neked, úgy hogy már tavaly kereken 2 hónapot gariztatták a vga-mat, majd mikor kicserélték egy másik az is sz*r volt. De azért a másik felet is meglehet érteni, sőt együtt is érzek Zoli54213 -al! 2 hete küldtem vissza az asus 280x vga-mat, és most egy csöves 6450-el kell bohóckodnom megint 1,5-2 hónapot.... én is rohadtul unom már most, pedig nagyon az elején vagyok. Tudom jól hogy nem az Ipon tehet az elnyújtott gari időről, csak azt nem tudom felfogni mikor beigazolódik a hiba akkor adott esetben a nagyker miért nem cserél rögtön mit kell még a gyártónál is bohóckodni... ezzel is sok idő megy el. Másrészről totál felesleges itt nfh-val dobálózni, semmit nem fog gyorsítani az ügymenetelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dolce Gusto
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs