Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
Játék szabályok:
1. Az áttekinthetőség érdekében, egyszerre csak egy feladvány szerepelhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz runner 125 #12050 üzenetére
Engedtessék már meg az embernek, hogy ne egész nap a PH!-n lógjon. Ha megnézted volna, látnád, hogy csak most léptem be tegnap óta.
A tipped egyébként jó volt, íme az asztali lámpa:
[ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
válasz Psychonaut #12051 üzenetére
de akkor minek raksz be képet, mert így csak áll a topic
-
Kasza08
őstag
válasz Psychonaut #12053 üzenetére
Úgylátszik, te nem vagy olyan hardcore PH!-s mint a többiek
Mi az alvás helyett is PH!-zunk. Érted?[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz Kasza08 #12054 üzenetére
Esedezem bocsánatotokért, hogy holmi alvás nevezetű, egyértelműen felesleges emberi tevékenységgel merem tölteni azt a drága időt, amit a PH!-ra fordíthatnék.
Na szerintem a magam részéről ezzel befejezve az off. Én még nem vagyok őstag, hogy szabadna offolnom.
[ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
válasz Psychonaut #12055 üzenetére
Fiúk, szerintetek megbánta?
Én, mint a PROHARDVER! Kft. Őstagok Egyesületének nem hivatalos elnöke azt a büntetést szabom ki P. sychonaut nevű vádlottra, hogy addig kell értelmes hozzászólásokat gyártania, amíg a PROHARDVER! Kft. alapelvének 121 paragrafus D) bekezdésének értelmében őstag rangot nem szerez. A büntetés letöltésének ideje alatt a vádlott nem aludhat, és nem fogyaszthat emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszert.
-
Psychonaut
veterán
válasz Kasza08 #12056 üzenetére
Alulírott P. sychonaut fellebbezek az ítélet ellen, mivel az 1998. évi CXVII. az internetes szólásszabadságról rendelkező törvény F) cikkelyének 36. paragrafusában foglalt 12. bekezdés világosan kimondja, hogy a majdan a jövőben megjelenő Prohardver! lapcsalád "őstag" ranggal rendelkező regisztrált felhasználói semmilyen módon (értsd: fizikai megaláztatás, alvásmegvonás, alapvető emberi jogok korlátozása) nem írhatják elő "tag" rangú fórumtársaik számára az "értelmes" (pl. "Miről készült a kép?" topicban jogi témájú) hozzászólások írását, mivel ez az 1993. évi XV. az emberi jogok általános védelmét magába foglaló törvény megsértése, és mint ilyen, a BTK. 3. fejezetének 4. cikkelye által leírt, 2-8 év letöltendő szabadságvesztéssel sújtható bűncselekmény.
-
rien
senior tag
jó elvagytok
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Kasza08
őstag
válasz Psychonaut #12057 üzenetére
Az Esküdt Szék elutasítja alulírott P. sychonaut fellebezését, mivel a vádlott alaptalan, valamint nem létező jogokkal vissza élve tette azt. Az Esküdt Szék továbbra is fent tartja a vádakat, valamint a büntetés módját, azonban azt könnyebbítendő, az Esküdsz Szék 12-10-es többséggel megszavazta a vádlott jogosultságát a mákos sóska fogyasztására. Továbbá a vádlottnak a bíró (K .asza08) döntése alapján nincs joga további fellebezésre.
A tárgyalást berekesztem![ Szerkesztve ]
-
rien
senior tag
a tárgyalási szünetebe egy kis megbeszélni való
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
válasz Psychonaut #12064 üzenetére
nem de már bánom nem azt választottam
-
rien
senior tag
válasz Psychonaut #12066 üzenetére
-
rien
senior tag
válasz hossszú #12072 üzenetére
hát egyedi
Psychonaut: nem kizárt
Kasza08: lehet hülyeséget mondok, de volt pár éve ilyen bírósági műsor, valós történeteket játszottak el benne tehetségtelen színészek és mintha ez a nő lett volna benne a bírónő. Lehet tévedek, de ez ugrott be.
-
runner 125
nagyúr
válasz Psychonaut #12051 üzenetére
Jah, hát ezt magyarázd be egy őstagnak vagy egy függőnek, pölö nekem.
Le a durcás fejjel!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
JJános
addikt
2007-05-06 óta itt!
-
Psychonaut
veterán
Na dobjon már be valaki valamit.
Találgatni akarok. -
mephi666
nagyúr
válasz Psychonaut #12084 üzenetére
bedobtam egy felest... találd ki mi volt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Eagle16
addikt
-
Eagle16
addikt
Még rakok egy nagyobbat, holnap jövök
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
mephi666
nagyúr
válasz Psychonaut #12091 üzenetére
vodka
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Kasza08
őstag
Valaki valamit mán
-
Akybron
aktív tag
Itt van:
73&DX HA5OJN
-
B€zs€
tag
A "Fűrész" film bábu!
[ Szerkesztve ]
„ Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát! ” Blöff
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest