Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
Étteremben is ennyi a legtöbb dolog. . Például itt voltunk utoljára. A 62%-os erdei gyümölcsös még olcsóbb is a szigeten
Nem rég jöttünk haza Szlovéniából és igen, kifejezetten olcsó.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Lackki #14894 üzenetére
Gondolom a képet posztoló olyan reakciókat várt hogy "hu még életemben nem láttam ennyiért piát" vagy "micsoda lehúzás". Egy sima étteremben is kifizetsz 2ezret egy felesért, akkor itt miért ne? Ez nem unikális hogy "hu meg ha, rámegy a gatyád". egy csapolt ceceiért is simán jó ár szerintem.
Aki olcsón akar inni annak ajánlom aug20at
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz MADcat #15660 üzenetére
Lazan kapcsolódik, de a sparban most 389 Ft a Bernard Bohemian Lager (0.3 l). A bernardok olyan 700-900ft közt szoktak lenni üveggel.
-
-
arcsin
senior tag
válasz Top cat #16171 üzenetére
Vigyázat, ez is laktózmentes
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
Auchan: Import szlovák zlaty Bazant 269 Ft bizalomkártyával. 2023 márciusi lejárat.
Szlovákiában is drágább
Szerintem országos akció, de én a dunakeszi auchanban löttem a képet. Hagytam 10-12 dobozzal, de ha szóltok egy ottlődörgőnek hoz ki a raktárból ha van még.Paulaner 0.0 % -os dobozos búza is 359Ft. Talán az egyik legihatóbb mentes sör. Ált 450-500 Ft.
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
válasz Donki Hóte #16741 üzenetére
Mi vettünk 1x a boltban már felnött cserepes bazsalikomot és azt szaporítottuk tovább. Olasz kaják tetejére kis parmezannal mindig kell
-
arcsin
senior tag
válasz st6969 #17305 üzenetére
5000 Ft/ kg a olasz kemenysajt az aldiban. Érlelet, aromásnak is mondhato. Jó nagy darab, de ha felszeleteled kisebb, 15-20 dkg-s darabokra akkor siman eláll a fagyasztoban. Én is olasz tesztakhoz szoktam használni, az új kedvenc az amatriciana , tudom, nem sporol de off :)
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #17307 üzenetére
Ez az. A grana padanokat vettem (müanyag, papír borításút is) mindig, de most egyszer rápróbáltunk erre 5e/kg-ért. Persze nem olyan jó, de vannak aromás jegyek benne, nem fürészpor ami kijön belőle.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Full légmentesen szerintem csak kb EZ a tipusu doboz zár. De vákuumfiok is van egyes hütökben, kb 1,3 millio egy ilyen hütö Nem feltétlen ér annyit a trapista.
A hosszabbtávú dobozban tartás felöl vannak kétségeim. Így fagyasztva legalább fél évig eláll ez az olasz sajt. Nem évekre teszem el a sajtokat Amiket vettem gouda sajtokat elállnak jövő márciusig a sima hütöben, az majdnem fél év. Tovább meg nem tervezek., mert felesleges. Nem tudom hogy a trapista mennyit bír bontatlan zacsiban. -
arcsin
senior tag
válasz f4lcon #17326 üzenetére
Facebookos asszonysuttogó. Nem akarod te azt tudni. 1x arról diskuráltak hogy ki is lehet ám lopni a uccokat a másik kocsijából fizetés után. Miattuk szünt meg a Kuruczhusos akcio is. Van egy lelkes fórumtársunk aki folyamatosan tolja ki az ilyen többizezres asszonysuttogókba az elárazásokat is, aztán lfsz nem jön meg.
-
arcsin
senior tag
Nem tudom, de egy időben BB topikban is láttam hogy pár ostobenkó nő ír oda, mivel fingjuk se volt semmiről, ilyen kismancika nicken tolták, frissregek voltak. Csak BB topikot nem lehet látni reg nélkül. Na mindegy tényleg De azért páran jelezték az illetőnek hogy nem túl szép tőle amit csinál.
-
arcsin
senior tag
válasz Ciccuka #17373 üzenetére
Ez a spórolós topik, nem a "vegyük meg mindig a legdrágábbat mindenből" topik. Nem azt a papírt fogja megvenni innen senki. Felesleges hangulatkeltés. MINDEN DRÁGA URISTEEEEEEEEEN. Ja, minden drága, el kell engedni a dolgot. A tengeri dolgoknak lassabban ment fel az ára mint a normal húsoknak, úgyhogy azokból betaraztam a fagyasztóba. Minden drága, hozzá kell szokni.
-
arcsin
senior tag
A durumlisztes tészták egész más kategória mint a magyar tészták. pld spagettiből csak durumot veszek vagy 8 éve. Ez olyan mintha egy stout sört hasonlítanánk egy sima cseh lágerhez. SÖR-SÖR höhö, de közben meg az készítés, az alapanyag is más, ezért mondtam hogy almát a körtével.
-
arcsin
senior tag
válasz Donki Hóte #17630 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg: A Háztartásigépes topikban tegnap vagy 4 ember jött hogy szárítógépet venne, az elmúlt 1 hétben is vagy 15 ember. De olyan is van hogy összeépítőkeretet vennének mert vettek gépet. Kb félévente volt 6-7ember eddig aki szárítógép témában kérdezett. Amikor szóvátettem meg én voltam a bunkó természetesen, de a nagy infláció meg rezsiharc közepén ezek elég meredek költekezések szerintem. Főleg hogy mindenki veszi a másfélszeres árú hütöket. Jó cucc egy szárítógép, aláírom szeretem en is. Volt aki azt írta hogy nem szereti a párnában tartani a pénzét és azert vesz egy gépet. meg JAJJ a kisbaba miatt, muszaj sajnos, ő magatól sajnálja, de a gyerek..a kisbaba sok ruhát igényel. Nem tudom engem 1-200ezer nem zavar soha, de rendben, mindenki arra költi amire akarja, csak már azért feltünt egy trend.... Mindenesetre örülök hogy van az embereknek felesleges pénz, csak ne sirjanak hogy jajj minden drága nincs pénz, már a vakolatot kaparják a sajtostésztára.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Soulfly842 #17694 üzenetére
a bajor fehérkolbászt hőkezelni kell (vízben megfőzni vagy sütni) és szerintem petrezselyemmel ízesitik. Nem hiszem hogy nyersen eszik.
-
arcsin
senior tag
válasz w.miki #17868 üzenetére
Ha már úgy seggfájnak sokan a wc papír méretén, a kartondobozos, új crepto az elég vastag, sok, nem drága. Nekünk még mülleresek vannak a rendszerben, az ujrahasznositott, lekopogom, jóminöség.
Bidét mi a lakással vettük, melegvizes, grohe csapos, de 1év alatt kb 10x használtuk. Van ált, wc-be dobhato nedves toalettpapir bekészitve, a mülleresek kb 3-4 ft/ db -ra jönnek ki. -
arcsin
senior tag
Áh sorry, nem tudtam melyik boltról van szó a képen.
Múltkor vettünk szalonnavéget a lidlben, de találtunk olyat amin kevés bőrdarab volt
Hasábburgonya: Az auchanban van 600ft-ért kilós. A többit sajnos felemelték. most nézem, nekem ebből sikerült vennem múlthéten 1 zsákkal: Auchan Nívó kalsszikkus hasábburgonya 2,5 kg
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz DrBubo77 #17891 üzenetére
Jó, az a múltkor kb 3 hónapja lehetett egyszer. Nem kerestem azóta, nem tudom van-e még ilyen termék. Inkább aldi/auchan-ba jártam az elmúlt időszakban. Amióta minden darált húsban(csirke, sertés) csontszilánkot találtam, meg a csirkemájból a tálcás is tiszta epe hanyagolom a boltot.
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #17969 üzenetére
Én az idrinks-es akciora mentem rá. Karácsonyra mindenkinek letudva az ajándék.
COINTREAU NARANCSLIKŐR [0,7L|40%] most 7150-ért jó ár, 9-10 ezer szokott lenni.
Másokat vettem, de ez kifejezetten jó ár.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz freelancer68 #17972 üzenetére
idrinks-en ját 500ft os kedvezmény az első rendelésre (hirleveles, plusz ott most ingyenes is a szállítás).
Persze ha rendel valaki akkor többmindent. Én most "csak" 24ezret költöttem 2 piára, de így sem érném el a minimum ingyenes szállítási limitet a másik oldalon. -
arcsin
senior tag
válasz Donki Hóte #18111 üzenetére
Szószokra is ugyanez igaz. Akár gyorsétermeknél használt szószokra, akár boltban kaphatóakra. Nincsen A MEKIS SZÓSZ és akkor az huuu meg haaa....biztosan olyan bivaly kajak jó lesz a hamburgerem otthon mint a mekibe'.
A képen amúgy az olasz SISA bolt logoja van. tehát.. namindegy -
arcsin
senior tag
Sziasztok! Aki jár Penny-be lefotózná nekem a vákuumcsomagolt olasz húsokat? Prosciutto crudo, meg a többi érdekelne, hogy mennyi a kg ára.
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
válasz Dluinet #18388 üzenetére
Nem újmagyar, csak nem vagy tisztában azzal, hogy nem csak a MÁV létezik idehaza. Plusz nincs ingyen.
Regiojet = NEM máv, de vonattársaság ami kivisz Bp-ről Bécsbe kb 5ezerért, meg mégegyszer 5ezerért haza is hoz. Banyatank meg cuccolni, beletenni a szajrét Csak olcsóbb mint az auto benzin, parkolás, matrica, stb. kombó. -
arcsin
senior tag
válasz st6969 #18394 üzenetére
Wiener snitzel csakis kartoffelsalat-dal Múltkor megdicsértek a törökök hogy megbírtam enni az XXL nagyadagot kicsi nő létemre(165cm 50kg), nem hitték volna.
Viszonylag régen voltam regiojettel, ez tény, de most ránézve is simán 12-13 eur-ért is ki lehet menni ami most is 5500Ft durván. Csak megoldható budget-ben is, annak is, akinek nincs jogsija, sajátköltségen tankol, stb. Bár mi azért szoktuk azt választani, mert kényelmes, van wifi, tud dolgozni párom, nem akkora kiesés neki az utazás. Illetve amit elköltünk kint azt megkeresi a vonatúton
Amúgy protip annak aki a zasszonynak keres ajándékot, hogy kint a mediamarkt-ban kifejezetten olcsó kitchenaid gépeket lehet kapni+tartozékokat Akár csak a kézimixer, de a tálasmixer is jó áron van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest