Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz dingo-htc se #17965 üzenetére
Millás hangcucc után lehet nekem is kevés lenne a 990C
(a Samu gyűlölködőket nem is említeném )
TV hangszóróról váltva teljesen meg vagyok vele elégedve, 930C-t nem tudtam próbálni (így nem vagyok biztos benne, hogy megérte a felárat), Q700 és Q800-hoz képest hallható volt a különbség.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Gino20
őstag
válasz dingo-htc se #17965 üzenetére
Ne vedd kérlek sértésnek, de a ~11 éves AVR-ed + kicsi "bögreszettes" Kef hangfalak és kicsi zárt Kef láda után egy samu Q990 minden bizonnyal ütős élmény lesz és akkor nem is kell tovább gondolkodnod
"max fellövöm a hangot a plafonra. Sok olyan hangszoró van. Kérdés mennyire jók azok..."
Épp erről írtam az imént. Pattintós atmos.........
Na meg arról nem is beszélve, hogy a dedikált "atmos" hangfalak, amik hangfal tetején elhelyezhetőek és a tetejük döntöttek, azok kimondottan rohadt drágák. 100-150e Ft alatt szerintem nem igen léteznek. Igaz ez M.A. Bronze és nem Monitor (ilyen nem létezik), de 165e Ft [link] .
Akkor már a front falon valamilyen díszes burkolat mögé elrejtek 1-1 vezetéket és felteszem mondjuk ezt [link] front hight-nak amit egy kis konzollal bedöntök a halg poz felé, amivel jobb eredmény érhető el és "fele" annyiba kerül.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs