Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Exelsior
senior tag
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
MODERÁTOR
válasz gippazoid #483 üzenetére
Nálam egy napot megy. AOD nekem sincs, de wifi, mobilhálózat(auto mindkettő), értesítésekre bekapcsol, folyamatos pulzus és stressz szint mérés.
Az 1 nappal megbarátkoztam, de kevesebb azért ne legyen. Na majd ma tesztelem akkor. Most vettem le töltőről.Everybody lies.
-
válasz gippazoid #589 üzenetére
GW5 Pro-n seem néz ki jól, sajnos.
Igazából az rontja el az egészet, hogy körbe a szélén van egy átmenet feketébe. Ez nagyon mesterségessé teszi az egész kinézetét.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz gippazoid #2708 üzenetére
Mit olvasok? Kódok lenyúlása? Meg Ne lopj?
Én 36 évig úgy tudtam a lopás akkor lopás ha valaki tulajdonát annak engedélye nélkül valaki eltulajdonítja és ezzel mondjuk kárt okoz.
De ha te önszántadból publikusan kiírsz egy kódot ide a topic-ba és azt valaki felhasználja az mióta lopás?
Huha...Úgy látszik frissítenem kell a tudásomat ilyen téren mert le vagyok maradva.
Akkor az ingyen elvihető hirdetések is lopásnak számítanak ha elmegyek értük?
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
-
gjoco1
addikt
válasz gippazoid #5160 üzenetére
Sajos volt már hasonló eset több alkalommal . . . . Lehet már törölte a készítő . Magam részéről nem néztem .
Éppen belakás alatt van az " üj " Samsungom . A " tartalékos " telómon pedig nem tudom megnézni sajnos .
Bocsi !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gelbelex
őstag
válasz gippazoid #5158 üzenetére
Szia,
hasonló szempontok fontosak nekem is... (Az időjárás kivételével, azt mobilon nézem.)
Már régóta az ALX08-as a kedvencem (mindig visszatérek, ha ki is próbálok valamit). Sok alapszín, külön színek az időre/dátumra/lépésre/pulzusra, többféle/kikapcsolható mutatók/mp-mutató,54 complication.
Nálam: áttetsző mutatók, élénk kék az idő, élénkzöld a lépésszám, piros a pulzus (elég gyors is), a többi sötétzöld, minden megfelelően látható.
Viszont lépegetős a mp-mutató, nem folyamatos. (De én pont örülök neki, az ilyen lapokon nálam valamiért nem egyenletesen megy a mutató, hanem gyorsul-lassul, rossz nézni.)[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iStyle Flexiglass üvegfólia - iPhone 13/13 Pro/14
- FD-308 3in1 vezeték-nélküli töltő, iPhone, Apple Watch és AirPods készülékekhez
- Xiaomi Mi Wireless Charging Pad 10W vezeték nélküli töltő pad
- Baseus Simple Wireless Charger BSWC-P10 Vezetéknélküli töltő
- Samsung S22 Ultra telefonhoz Kemyény hátlap tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest