Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
joey04
titán
minek írjak? megvettem, működik a gép. ennyi. a kérdések meg vagy olyanok, amiben ne vagyok otthon, vagy (és ez a legtöbb), olan, ami naponta vagy 20x előjön. ráadásul néha próbaképpen beírom a googleba, és 2-3 találaton belül ott a megoldás...
főleg, hogy ott is akadnak érdekes arcok. pl vitáztam én velük is leget, amikor az első iphone megjelent,mint netes telefon, a legjobb böngészővel, de 3G nélkül, LOL!
se egy program, se egy semmi rá. na az valóban egy túlárazott eszköz volt. ki is tartottam ezen véleményem mellett.[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Okostelóhoz tessék normális netet venni! 3GB már nehezen fogy el, wifit 3 hónapja nem látott a Dezim.
művészúr: Áááá kár hogy most nincs itt a nőm...lenne kinek elpanaszolni, és "megvigasztaltatni" magam
Erre csak ennyit írok: " "5985: Majd ha nekem adod az SGS2-det
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
nggabi
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Lagziba mi...? Körbekerülted a menyecskét párszor miközben az asszony otthon aludt?
xnace: bazz, lagzi a legjobb, ingyen kaja, pia... hányásig... Legutóbb amikor ilyen helyen voltam, annyi kapros-túrós lepényt ettem, hogy nem vittem haza... kiraktam a toalettben...
Konkrétan ezért bárki nyakát elvágnám most
[link][ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest