Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! most lettem s2 tulaj. Kérdéseim a következőek: Voice talk kikapcsolasa megoldhato? a masik akkumlator szazalek kijelzes megoldhato? elore is köszi!
-
Joe Swanson
senior tag
ide is irhatod jah és android 4.0.3
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! most lettem s2 tulaj. Kérdéseim a következőek: Voice talk kikapcsolasa megoldhato? a masik akkumlator szazalek kijelzes megoldhato? elore is köszi!
-
Joe Swanson
senior tag
Hol látom,mikor beegett a kijelző? Weeman kerlek irdd meg mit jell csinalnom a 2 dolog miatt.
-
Joe Swanson
senior tag
A premium garit hol lehet igenyelni? Beegett a kijelzo de van ra meg 7honap gari. Nincs szamla. Csak a garijegy eleg?
-
Joe Swanson
senior tag
Telenoros ra is van premium?
-
Joe Swanson
senior tag
Valaki megtudná nekem mondani, hogy hol tudom beállítani az akkumulátor kijelzését? Sehol sem találom. Gyári 4.0.3
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Pannonos 4.0.3 mas androidra melyik gyári 4.1.2 romot lenne erdemes feltenni? root kell elotte hozza? vissza lehet allitrani ha kell majd a gari? elore is koszi!
-
Joe Swanson
senior tag
Melyik root kell akkor hozzá a telefonomhoz? LPQ proper 5.4 VAGY LPQ 5.3?
-
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok ! kérdésem a következő! XVLSD rommal rendelkező s2 SpeedmodK-51 asszem kernellel azaz(rootolt) kellene sima gyárira állítás csak simán beállításokból nullázhatom a root miatt? KÖszi!
-
Joe Swanson
senior tag
válasz Joe Swanson #13096 üzenetére
Megoldva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest