Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    Estét emberek.

    Alapból nem gondoltam, hogy írok-e ide a topicba bármit is, de az utóbbi időben a fél virtuális életemet itt éltem, úgyhogy végülis a részletek taglalása nélkül pár mondatban felvázolom a történteket. Nehéz napok állnak mögöttem, és a mai napon végül úgy döntöttünk a menyasszonyommal hogy veszünk egy Budapest-Moszkva repülőjegyet - csak neki és csak odafelé. Túlzottan tényleg nem akarom részletezni, de eléggé összekaptunk és az elmúlt napokban a békülési kísérletek minden alkalommal magyar, orosz, angol és a három nyelv keverékén zajló veszekedésbe torkollt. Egy dologban tudtunk megállapodni: felbontjuk a jegyességet és visszaköltözik Moszkvába.
    Hozzáteszem, nem most pattant ki a szikra, már egy ideje lappangott a levegőben, és talán pont ezt próbáltuk az eljegyzéssel semmivé tenni, de inkább csak olaj volt a tűzre. Az igazi okok nyáron, a volt párom moszkvai útja alatt és után keletkeztek, azóta se oldódtak meg, maximum csak időről időre valamilyen ürüggyel félretoltuk.

    Tényleg nem akartalak benneteket traktálni, és remélem nem veszitek rossz néven a szófosásomat. Lehet nem is vagyok túlzottan beszámítható 3x 2-4 óra alvás után.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés