Hirdetés
-
LOGOUT.hu
rTorrent / libTorrent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grobee
csendes tag
Hi,
Én is kérdeznék egyet: hogy tudok tracker-enkénti válogatást csinálni.
pl:
xy trackerről töltött dolgokat tegye a ~/download/xy -ba
zy trackerről töltött dolgokat pedig tegye a ~/download/zy -baKöszi a segítséget
-
Grobee
csendes tag
válasz VladimirR #161 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Nekem is eszembe jutott ez a megoldás, csak gondoltam hátha van "szebb".
Annak kapcsán is foglalkozom a dologgal, hogy más-más (zárt körű) tracker-hez,
más-más ratio szabályok.
De akkor ennél is az a legegyszerűbb ha külön watch directory-t használok hozzájuk.Mi az rtorrent verziód? Nekem 0.8.4
Tudsz valami szájbarágós leírást a 0.8.4-es új szintaktikájáról?
Pl. arra gondolok, hogy ebben mi mit jelent:
system.method.set_key = event.download.{inserted, erased, ...}, <key>, <command>Köszi
-
Grobee
csendes tag
-
Grobee
csendes tag
Köszi
Korábban is belinkelted, azóta tanulmányozom
Van is pár kérdésem, ha nem baj:- gondolom ez egy saját script: "/home/norbi/scripts/rtorrent" Mit csinál?
- van egy ilyen sorod:system.method.set_key = event.download.finished,move_complete,"execute=mv,-u,$d.get_base_path=,/media/files/Downloads/seed/ ;d.set_directory=/media/files/Downloads/seed/; execute=/home/norbi/scripts/rtorrent,-c,$d.get_base_path=,$d.get_custom1="
Nem értem benne azt a sok "get" meg "set" dolgot. Elmagyaráznád légyszi részletesen,
hogy mi, mit csinál?Köszi
Grobee -
Grobee
csendes tag
VladimirR és birno: köszi srácok!
Grobee
-
Grobee
csendes tag
Sziasztok!
Létrehoztam egy viewgroup-ot. Utólag lehetséges belerakni egy korábban elindított letöltést?
Esetleg valamilyen xmlrpc paranccsal?Köszi
Grobee -
Grobee
csendes tag
válasz VladimirR #182 üzenetére
Bocs az értetlenségemért.
rtorrent.rc ide vonatkozó részei:
directory = ~/storage/downloading
ratio.disable =
group.insert_persistent_view = video
group.video.ratio.enable =
group.video.ratio.min.set = 100
group.video.ratio.upload.set = 10M
group.video.ratio.max.set = 150
system.method.set = group.video.ratio.command, d.close=, d.erase=
schedule = watch_directory_1,10,10,load_start=~/storage/new/*.torrent
schedule = watch_directory_video,10,10,"load_start=~/storage/new/video/*.torrent, view.set_visible=video"és még a régi módszerrel a készeket átrakja download könyvtárba:
on_finished = move_complete_1,"d.set_directory=~/storage/download/ ;execute=mv,-uv,$d.get_base_path=,~/storage/download/"
Tehát a letöltött dolgok helye nem függ sem watchdir-től sem viewgroup-tól
Minden ömlesztve megy (egyenlőre), csak a kész letöltések mennek át a download könyvtárba.
Amiket be szeretnék tenni a viewgroup-ba, azok nagy része már kész van. -
Grobee
csendes tag
Nos, kipróbáltam ezt:
"...a már letöltött fájlokat átrakod a "~/storage/downloading" mappába, majd újra letöltöd ugyanazt a torrentet a "~/storage/new/video/" könyvtárba."Ez így működik, viszont buktam az eddig elért feltöltési arányt.
Na nem baj. Most már ezt is tudjuk.Köszi
-
Grobee
csendes tag
Szerintetek megvalósítható az, hogy egy viewgroup-ra meghatározott ratio, ne a benne lévő letöltésekre külön-külön, hanem az egész viewgroupra együtt legyen érvényes?
Pl. ha az egyik dolgot nagyon jól viszik tőlem, a másikat meg alig. Amelyiket alig viszik tőlem, valószínűleg sosem fog eltűnni, mert sosem éri el az arányt.
Köszi
-
Grobee
csendes tag
Igen, erre gondoltam. Annyi különbséggel, hogy 1 watch_directory-ról van szó. (nálam 1 watchdir = 1 viewgroup)
Egyébként kívűlről az xmlrpc parancssori eszközzel lehet vezérelni. Ez az xmlrpc forrásában van benne. Alapdolgokkal már kipróbáltam, működik. Szerintem megoldható lenne ez az egész( hiszen a webui-k is xml-rpc-vel kommunikálnak) , csak többe kerülne a leves mint a hús. -
Grobee
csendes tag
Sziasztok!
Egy valamilyen eseményhez rendelt execute-nál, hogy tudnám beírni az alább szintatktikájú külső parancsot?
/usr/bin/xbmc-send -a "Notification(fejlec,szoveg,10000,/home/user/icon.png)"
A fejlec és szoveg helyére kellenének a d.get_name és társai.
Talán nem is lehet ilyen formában.
Ha másképp nem lehet, akkor csinálok köré egy wrapper szkriptet.Köszi
-
Grobee
csendes tag
Sziasztok!
Az utókor számára.
Tele van dologgal amit nem értek és furcsa, de ez az én hibám
Nagyon sok próbálgatás és log nézegetés után megszületett a működőképes parancs
system.method.set_key = event.download.inserted_new,notify_inserted_new,"execute=/usr/bin/xbmc-send,-a,\"$cat=Notification(Torrent\\\\ inserted\\\\ (new)\\\\\\\,,$d.get_name=,\\\\\\\,10000\\\\\\\,/home/user/torrent/utorrent.png)\""
észrevételeim:
1. Ez lehet, hogy csak ezzel a külső paranccsal működik. Ugyanis az xbmc-send egy python szkript. Talán ez is bekavarhat az escape-elésbe. (?)
2. Valójában a shellben az xbmc-send szintaktikája ez
/usr/bin/xbmc-send -a "Notification(fejlec,szoveg,10000,/home/user/icon.png)"
de az rtorrent.rc-be beírva el kell felejteni az " jelet. Nem tudom miért. Valamint az execute log-ban is az látszik hogy " jel nélkül adja át a shellnek. Vagyis csak úgy müködik.egy kérdés: az rtorrent milyen formában indítja a külső shell parancsokat? Így?
sh -c "...."üdv.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szólánc.
- Napelem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs