Hirdetés
-
LOGOUT.hu
rTorrent / libTorrent
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem igazan tudok szebb megoldasrol, esetleg a levlist archivumaban nezz szet, hatha ott van valami (jari azt irta, a 0.8.4-ben mar dokumentalva lesz az uj event rendszer, de ahogy nezem, nincs)
rTorrent-bol en 0.8.4-eset hasznalok, egyszer ami a gentoo portage-ban van, meg egy masik gepen svn-bol kb egy hettel ezelottit
es nem, szep leiras sajnos nincs, a trac wiki-ben is eleg sokminden elavult (pl amit irsz sincs dokumentalva, meg mindig az on_* metodusok vannak helyette)
amit ajanlani tudok, hogy ha nincs gondod az angollal, iratkozz fel a levlistara, ott szoktak hasznos dolgok elokerulniamit most hirtelen talaltam:
system.method.set_key = event.download.{inserted, erased, ...}, <key>, <command>
system.method.set_key: ez a methodus neve, amivel beallitod, hogy egyes esemenyeknel mi tortenjen
event.download.<esemeny>: az esemeny, amihez a parancsot rendelni akarod
ezek lehetnek a kovetkezok:
- event.download.closed
- event.download.erased
- event.download.finished
- event.download.hash_done
- event.download.hash_queued
- event.download.hash_removed
- event.download.inserted
- event.download.inserted_new
- event.download.inserted_session
- event.download.opened
- event.download.paused
- event.download.resumed
<key> egy kulcs, egy azonosito a parancshoz (ami nem tudom pontosan, hogy mire valo, de korabban is megvolt - elvileg, ha egy esemenyhez tobb parancs is tartozik, ezek alapjan rendezve hajtodnak vegre)
<command> maga a parancs, parancsokregi modszer:
on_finished = [U]move_complete[/U],"execute=mv,-u,$d.get_base_path=,$d.get_custom1= ;d.set_directory=$d.get_custom1="
uj modszer:
system.method.set_key = event.download.finished, move_complete, "execute=mv,-u,$d.get_base_path=,$d.get_custom1= ;d.set_directory=$d.get_custom1="
a fenti kodok nem biztos, hogy hibatlanok, nem probaltam ki
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest