Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
Hi!
dlink di 604 es routerem van, ezzel van megosztva a net 2 gép között.
itt egy gép a beállításokról:[link]
a probléma:
nem tudok felemenni az ilyen oldalakra [L] http://guenex.no-ip.org:8080/[/L]
nem tudok wow szervezhez csatlakozni(csak ha kikötöm a routert a rendszeből)
mit állítsak át,hogy jó legyen?
eddig ezt csináltam magamtól, de nem segített rajta:[link]
win tűzfal kikapcsolva
MOD:
router tűzfal beállításai(szerintem itt a bibi): [link]
[Szerkesztve] -
Gergello
addikt
Sziasztok!
Problémám a következő:
- fel lett szerelve egy ip kamera, ami csatlakozik a belső hálózatra, mindig ugyanazt azt ip címet kapja
- a routerben be lett állítva port forwarding / virtual server (először az egyiket próbáltuk, majd a másikat)
- a kamerát nem lehet elérni az interneten keresztül- netsurf szolgáltatónál vagyunk, ez egy vezeték nélküli szolgáltatást nyújt
- van egy antennájuk a tetőn, az tárcsáz
- a routerben a wan DHCP-re van állítva- online port ellenőrzővel kiderítettük, hogy a kamera által használt port le van zárva (az antennában)
- megkértük, hogy nyissák ki a portot, ezt megtették + érkezett ez a válasz:Az Önök DLink DIR-635 típusú eszközének IP címe a mi rendszerünkben 192.168.100.160, a portot erre a címre irányítottuk.
Routerben ennyi van beállítva:
Ez a jelenlegi állapot.
Amikor a publikus ip címünkön keresztül (port használatával) nézném a kamerát, akkor csak az Ez a weboldal nem érhető el chrome hibaüzenet jelenik meg.Egy egyszerű, PPPoE csatlakozást használó inviteles hálózatban elég volt belőni a port forwardingot és már ment is.
Mit kellene még állítani, hogy működjön ?
Először tájékozódni szeretnék itt, nem akarok egy 26 fordulós levélváltás indítani a szolgáltatóval.
-
Gergello
addikt
Biztos, hogy az antenna látja el a pppoe tárcsázási feladatot. Ahhoz én nem férek hozzá.
A router ip címe a belső hálózaton a szokásos 192.168.0.1Őke ezt írták:
Az Önök DLink DIR-635 típusú eszközének IP címe a mi rendszerünkben 192.168.100.160, a portot erre a címre irányítottuk.
Szóval azt állították be, hogy a kamera által használt port a routerre vigyen.
Én beállítottam a routert a fenti képen látható módon, de nem megy sajnos. -
Gergello
addikt
Sziasztok !
Van egy huawei b315 4g routerem vodafone officenet előfizetéssel együtt. Ennek sajnos annyira buta/szolgáltató által butított a vezérlő programja, hogy gyakorlatilag semmit sem lehet állítani rajta az alap wifi beállításokon kívül (lan fix ip, dynsdns, stb. felejtsd el).
Szerintetek megoldható valamilyen hálózati összeállításban, hogy ezt az eszköz csak mint modemet használjam egy másik router előtt (amiben be tudnám állítani a dyndnst, fix ip címeket kiosztani, stb.) ?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
válasz Gubek-Einste #30517 üzenetére
Szia !
Köszönöm a válaszod, itt mit jelenet CFW ? Custom Firmware kellene a huawei-re ?
Azóta megnéztem 1-2 videót és sajnos butított a program ami rajta van, gyak. minden funkciót tudna ami nekem kell, ha nem lenne lebutítva. Az OK, hogy a szolgáltató függővé teszi saját magához....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest