Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
hát.. bennem azért van némi kétely, hogy ezek a filléres usb mérők nem zavarnak-e bele a kézfogásba. Úgyhogy rendeltem egyet, ami állítólag boldogul a qc3-mal is
Érdekes, hogy indiában qc4-et is engednek neki... nem láttam másik model számot indiaihoz, bár lehet csak nem kerestem eléggé. Indiában mondjuk a dual VoLTE is alap az ottani szolgáltatók miatt. Szóval akár lehet más a készülék belseje is.
Látszik a mi weblapon is. India dual VoLTE, míg a global oldalon azt írja, hogy csak az egyik kártya megy 4g-re.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
-
MODERÁTOR
-
formica
csendes újonc
Szia
Igen, kösz a tippet, ezt nem fejtettem ki, hogy azon a bizonyos napon amikor egymás után 5x produkálta a hibát, akkor már úgy is próbálkozott az illető a telefonnal, hogy az arca elé tartotta, és úgy beszélt bele az ügyfél, és nem hallották, szerinte nem ez lehet a probléma.
-
Breki
veterán
Ez ügyben keresd Halász Tibort a facebook csoportban, neki se akarták engedni, de aztán elintézte.
Közben én is rájöttem, hogy hogy kell a kódokat beírni, illetve szim kártyát cseréltem, ha végre menni fog leírom részletesen a menetét, csak még egy hardveressel kell beszélnem a cégnél.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
ntomka
nagyúr
Az a röhely ebben az aktiválásban, hogy 2 hete kértük ki a Digis kártyákat. Semmit nem kellett kérnünk ezzel kapcsolatban, egyből ment a VoLTE. Faterom telójába is raktunk egyet, nem VoLTE képes teló, így övén ez a funkció simán nem működik. Nem értem a szolgáltatókat, simán csendben aktiválniuk kéne minden kártyára és akinek a telója képes rá, ki fogja használni, a többiek meg nem is fognak tudni róla.
ツ Headphones on - World off
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
Csakhogy mint írtuk többen is, hogy Xiaomi A2 nincs listában, így csak erre nem kapcsolják ben.
Idézem magam:
Írtam, hogy Telenor csak listában szereplőhőz kapcsolja be a VoLTE-t.
Én ügyintézőnek elmondtam, hogy A2-ben és listában szereplő készülékben használom a SIM kártyát, s egyből bekapcsolta.Itt két készülékről beszéltem, és emiatt kapcsolták be.
Az, hogy Te bekapcsoltad, még semmit sem jelent, mert elsősorban szolgáltatónak kell engedélyezni.
Ráadásul a vágott SIM kártyákkal nem biztosan fog működni a szolgáltatás.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Tudatlan ügyintézővel beszéltél, mert alapból tiltva van mindenkinél.
(MyTelenor fiókban-Szolgáltatás alatt-VoLTE tiltás bekapcsolva, de nincs Lemondó gomb, és ezt tudják csak Üsz kapcsolni)
A listán szereplő készülékekre kérhető a bekapcsolás.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest