Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemszamit
tag
Sziasztok!
Közel 2 hónapja használom a telót (nagyon tetszett a méret és jobb sebességet akartam ezért váltatottam Poco F2 pro-ról, gyári rom összevissza laggol böngészés és menühasználat közben, de ott ritkábban... ).
A problémám az lenne, hogy a "közelségérzékelő" mondhatni elég gyatra, hívás közben sokszor bekapcsol a kijelző és az arcomat érzékeli, összevissza elindít dolgokat (ez is tipikus xiaomi betegség, mielőtt megvettem olvastam itt a forumban de nem nagyon panaszkodtatok erre a hibára) Csináltam gyári visszaállítást, szervíz menüből jól érzékel a Proximity Sensor - úgy tudom digitálisan van megoldva az érzékelés -Kérdésem az, hogy ez a hívás közbeni probéma EU-s rommal esetleg megdoldódik vagy garanciáztassam a telót?
-
nemszamit
tag
Szia!
Saját tapasztalat, saját vélemény:
több mint egy éve használom vegyes érzésekkel.
Mióta HyperOS van sajnos jelentősen romlott az akksi időm (azonos használat mellett napi 1x töltöttem, jelenleg 2x hogy éjjel ne kapcsoljon ki). Itt ott előfordul a főképernyőn lag, mappa megnyitásnál is. (120Hz-en, volt gyári visszaállításom is, gyári romot használok)
Kezdetektől fogva a hívásközbeni közelség érzékelő nevetségesen működik (amikor nem kéne bekapcsolja a kijelzőt, mikor elveszem a fejemtől meg kikapcsolja.... orvosolni a hibát nem igazán sikerült a gyártónak (számos típusnál ugyan ez a probléma))
Mérete a telefonnak ideális nekem, sajnos alternatíva nem igazán van a piacon
Fényképező része egész jó. Készülék tok nélkül rettentő csúszós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest