Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
Szia, sajnos nekem is csupa karc és más is jelezte már!
Sajnos ilyen gyenge minőségű "üveg" van a kamerán!
Elméletileg garanciában javítják, de valószínűleg idővel újra olyan lesz!
Nekem is tokban van elejétől fogva, de hiába!"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
nickedez89
senior tag
De akkor bukod a garanciát és hosszú távon károsodhat a lencse is!
Olyan tok használata a "megoldás", ami jó vastag, tehát a kamera mélyen lesz tőle! Sajnos az én tokommal is csak síkban van a kamera, ami nem elég mert ugyanúgy csupa karc lett.
Egy ismerősömnek viszont a vodafone-ban hozzá kapható flip tok van ami olyan vastagságú, hogy a kamera mélyre kerül tőle és így makulátlan még mindig az üvege!
Igaz ettől pont elveszíti a telefon a vékonyságát, dehát úgyis tokban használja a legtöbb ember...
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
oroszpeter_f
tag
---Ilyen--- tokot kell venni és nem lesz karcos.
Nekem kezdettől fogva ebben van, egy karc se keletkezett még a kameraüvegen lassan 1 év alatt.
-
laci_csk
senior tag
Azt nem lehet kicserelni, csak szerviz, az enyem is karcos volt, valami van az uvegen es az karcolodik meg, nem az uveg. Addig torolgettem mig az egesz lement az uvegrol es mar nem volt "karcos".
Zavar a fotozasban? En nem vettem eszre, a kepeket nem befolyasolta.Xperia XZ3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest