Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mert áramot sok mindenből tudsz előállítani, míg fosszilis üzemanyagot... khm.
Az akkugyártás az elektromos autók nélkül is létezne, ráadásul akkor máris érdemes ide venni a kőolaj kitermelésének és feldolgozásának módjait is, amit megint csak nem lehet már sokkal környezetkímélőbben csinálni, míg akkumulátort igen.@FireKeeper : Úgy úgy!
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
"De mi lesz velünk egyéni vállalkozókkal akinek 3.5t platós teherautóra van szüksége?"
Sehol nem lesz olyan hülye a kormány, hogy egyik napról a másikra betiltsa ezeket, hiszen akkor megállna a gazdaság.
Ilyenkor nagyon látszik, hogy a legtöbb ellenérzés az ismeretek hiányából fakad.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
válasz [HUN]NIMROD #67 üzenetére
"én inkább egy olyan autóban szeretnék átélni egy balesetet, amelyikben hidrogén az üzemanyag"
Az sokkal nagyobbat durran, mint a lítium@Rive : "Csak azt tudom, hogy környezetvédelem kérdéskörről az uróbbi években már csak olyan fórumon lehet tisztességesen vitázni, ahonnan az első böffenésre kib@sszák az összes sötétzöld prospektusfelmondó"
Ja, hogy akkor az egyik véleménybuborék jó, a másik rossz. Hát így nem csoda, ha nincs értelmes vita@bkercso : Jaja
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
De de de
Hogyhogy csak akkor érné meg?
Töredéke a benzinköltségnek a töltés..."DE ha valamerre elindulok az országban akkor ne kelljen még 150km-t azért megtennem bóklászva, hogy találjak egy SZABAD töltőt "
Kulturáltabb helyeken ez nem nagy művészet."Szóval előbb a szupportot kéne felépíteni, aztán lehet az elektromos kocsikat eladni.
De lehet én gondolom rosszul."
Olvass utána az autózás történetének; benzinutak sem voltak maguktól.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
"Havi ~500km-t megyek a kocsival szóval nekem akkor érné meg ha csak havi egyszer kellene töltenem. (jelenleg is havonta egyszer tankolok csak és akkor sem tele)"
BTW az hogy jön ki? Szóval ha van egy 600km hatótávú villanyosod, és havi egyszer kell töltened...? Akkor az már jó? Mert olyat már asszem kapsz.
Amúgy én is olyan 4-500km szoktam egy hónapban menni (havi egyszer 280+ km anyósékhoz meg anyámhoz, meg egyéb mászkálások ezen kívül), de különösebben nem zavarna, ha 200km-enként kéne tölteni, cserébe a havi vellany ára kevesebb, mint az amúgy havi egyszer tankolt benziné.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest