Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
minmax
csendes tag
válasz Tybike81 #1787 üzenetére
Én már többször rendeltem tőlük, igaz nem telefont de mindig minden 2 héten belül megérkezett és atombiztosan csomagolnak. Sőt még le is fényképezik a csomagot elküldés előtt amin jól látható a regisztrációs szám és ez a fénykép megtekinthető a rendelési infóban.
Tapasztalataim szerint abszolút megbízható és gyors bolt.A butától sosem várnak el okos dolgokat, az okosat viszont állandóan figyelik mikor hibázik.
-
madrac
senior tag
Legalább nem vagyok egyedül Igen, nagyon jó lenne egy ilyen komolyabb összehasonlítás! Ha jól tudom más a kernele mint a stock Thl-es, de külföldi fórumon talán olvastam egy olyan bejegyzést hogy a gps nem lett jobb tőle. Aztán kitudja, hogy az most melyik kernelű volt.
Megmondom őszintén, hogy nekem még nincs memória kártyám, ezért nem ugrottam még bele a gravity modba, a cwm recovery-s peccseléshez pedig kellene. Nem tudom miért nincs 2.0-ás sp flash tool-os változat. Ha minden igaz akkor pár területet már lementettem vele, bár a saját készítésű scatter fájl nem tetszik neki a vége felé, bár lehet ez a része már irreleváns is ebből a szempontból. Az enyémben az USRDATA és FAT-nek ugyanaz a kezdő címe, és az usrdata-t nálam 0 méretűnek írja az mtk droid tools.
-
peter76bp
aktív tag
GPS lassúság témához: Ma a gutaütés kerülgetett, mert egy tesztelt Lumia 920 az istennek sem találta meg az elvesztett GPS jelet a VIII. kerületben, még úgy sem, hogy a szabad ég alatt sétáltam vele. Erre mérgemben bekapcsoltam a W8-on a navit és letettem magam mellé az ülésre, hogy most lelőtték az összes holdat vagy a másik teló szar. A W8 az ülésre téve 1 de max. 2 percen belül magára talált és szépen hajszál pontosan navigált. Nem néztem folyamatosan a kijelzőt de indulás után a második kanyarnál pirosat kaptam ott már tudta hol vagyunk (ez kb 400 m táv). Mobilnet be volt nyomva, de most nézem, hogy mekkora adatforgalmat generálhat, navi program semmit, amit erre tudok fogni az az Android OS 60,14 KB és a Google-szolgáltatások 50,03 KB szóval összvissz 110 KB amit forgalmazhatott, de ebben sem vagyok biztos, hogy a GPS-hez kellett, viszont minden más adatforgalom a böngésző, levelező stb appokhoz köthető.
-
mert2011
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem az Olasz fórumról a 4.2.2 /samsung stilusú romot.
Lecserélve a samsung logot!
Stabil
képek
/dl/upc/2013-06/343912_2013_06_05-16_57_26.jpg
/dl/upc/2013-06/343912_2013_06_05-16_57_26.thumb.jpg
Volt fenn:
Gravity2 ez tudjuk.hogy ok!
Gravity2-ducke/spanyol/ telsesen ok!
Olasz marsapa v7-ez 4.2.1-rom /ez is stabil /Tel:Thl W8 8gb szürke
-
a man
tag
Ha láttok valahol gyári szürke hátlapot a telefonhoz (nem flippes), akkor küldjétek át legyetek szívesek. - Közben keresek én is...
-
Emirabdul
tag
2.1 update de csak test verzio. Megjelent elvileg h van uj frissites de ne toltsetek. Csak a 16gb verziora annak akinek nem jo a front camera.
-
peter76bp
aktív tag
GravityMod2 (v2.0 -> v2.1) frissítés - CSAK A W8 16GB MODELLHEZ
(MD5: 6cd80435a926c07ab0657e23cc85d9f1)Front kamera problémára megoldás, de még rendes changelog sincs írva egyenlőre
Figyeljetek, ha a telefon jelzi a frissítést, fel ne rakja mindenki!
Addig szerkesztgettem a leírást meg a hozzászólást, hogy beelőztél ;-)
Mondjuk azt nem értem, hogy a 2.0-st azóta se jelzi, ezt meg rögtön bedobta
[ Szerkesztve ]
-
Adryen
csendes tag
Sziasztok! Megérkezett a fehér w8-am, amihez küldtek flip tokot is. Próbáltam beleerőszakolni, de nem ment. Akkor láttam csak hogy a telefon kijelzője fölött látszik a THL felirat. Ezek szerint w8+-t kaptam, ami kicsit nagyobb mint a sima w8. Szóval ha valaki megvásárolná a w8-as fehér tokot akkor írjon üzit. Nekem sajnos nem jó.
-
nepszter1
addikt
Hol tudok megvenni a w8+ a legolcsóbban ? 235$ olcsobban nem igazán találtam de fentebb irták hogy van 228$ is valami kupon koddal . Vagy várjak még egy picit megy ez lejebb is még ?
-
peter76bp
aktív tag
válasz nepszter1 #1817 üzenetére
Ez már így is egy igen jó ár. Ha elkezdik teríteni a T-s procis verziót akkor lehet, hogy megy még lejjebb az ára, de kérdés hogy megéri-e heteket vagy hónapokat várni pár dollár különbségért. Mert mondjuk 200 alá nem hiszem, hogy lemenne az ára, azért az 1-2 ezer forintért meg én már nem várogatnék, ha egyszer kinéztem. Arról nem is beszélve, hogy ha megzuhan a forint akkor sokkal nagyobb bukta van.
-
peter76bp
aktív tag
válasz Enszuke #1822 üzenetére
Valóban jobb pár specifikációban az UMI viszon nincs benne alapból magyar nyelv ami sokaknak fontos, és nincs mögötte közösség, nincsenek hozzá elérhető ROM-ok. Nincs még kb senkinek így nem lehet tudni az életben is jó-e vagy csak a számok szépek az adatlapon. A doboz méret vs postaköltség meg mondjuk egy vicces momentum kb senkit nem érdekel, mert vagy free shipping van vagy súlyra fizeted a postát nem doboz méretre. A VÁM-osoknak meg megintcsak tök mindegy, hiszen leginkább szúrópróbaszerű kiemelések vannak, mivel semmiben nem néz ki másként egy megvámolt csomag egy nem megvámolthoz képest. Van akinek ugyanonnan rendelt ugyanolyan készülék egyszer átjött aztán megvámolták.
4.1 frissítés után szebbek lesznek a fotóid, videóid. Igazából ez volt az alap, ami miatt megérte lecserélni, mert ez volt a legbosszantóbb benne. Egyébként stabil és jól működő ROM a 4.1 is. 4.2-ben van pár újítás, picit más a kinézet, menü elérés, a custom ROM meg ugye rendszeres fejlesztés alatt áll.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
-
nepszter1
addikt
ez a GravityMod2 ez mit takar mert még nem igazán hallattam róla sehol
-
-
peter76bp
aktív tag
Lassú akku töltés témához: Van egy Aldi-s univerzális töltőm ami most előkeveredett valahonnan és 3%-ról 99%-ra 2 óra 58 perc alatt töltötte fel a telót. Maximális kimeneti teljesítménye 1A. Múltkor az S4 2A-es töltőjével ugyanúgy 5 óra kellett a töltéshez mint a ThL sajátjával. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan tartós a töltöttség mint a hosszabb töltési idő esetén.
-
peter76bp
aktív tag
Most hogy mondod, amikor a 2A-essel próbáltam, akkor még a portolt 4.2.1 volt feltéve, most meg már a GravityMod2 van. Az S4 már nincs nálam, úgyhogy azt nem tudom újra kipróbálni, de nem kizárt, hogy tudok majd szerezni valamikor nagyobb kimeneti feszültségű töltőfejet és akkor letesztelem azzal is.
-
minmax
csendes tag
Ma nekem is megjött az alap W8.
Múlt hét csütörtökön rendeltem. Hááát... nem mondom, ez fénysebességű volt Sztem egyenesen a reptérről hozta a postás
Kinézetre szebb mint vártam, de "csak" 4.1.2-es android van rajta. Igazából nekem mindegy milyen, majd a fényképek pirosságán megnézem érdemes lesz-e belefognom nulláról a buherálásba.
Nekem úgy tűnik hogy a kijelző jóval fakóbb mint az S3-é, de lehet hogy csak más android miatt van.
Az S3-on az emlékeztető szép kávébarna, a W8-on meg nagyon világos drappos.A butától sosem várnak el okos dolgokat, az okosat viszont állandóan figyelik mikor hibázik.
-
Indiant
addikt
válasz peter76bp #1831 üzenetére
"lesz-e olyan tartós a töltöttség mint a hosszabb töltési idő esetén"
- ezt nem igazán vágom. Most akkor fel van töltve, vagy nem?!
Az egyik csak hazudja a töltést??(#1834) minmax: ..na menj a ..... én meg már lassan egy hónapja vettem.(és még mindig nem ért ide...)
..a fakóságtól én is félek. A fekete olyan szürke a fotókon.[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
Feltolt fényerővel nézted? Egyébként nyilván van különbség, hisz az S3-ban amoled kijelző van, az pedig teljesen más. Túlszaturált, és nem a helyes színeket adja vissza. Kinek mi jön be. Cserébe idővel be is éghet.
Honnan rendelted és milyen postával jött?[ Szerkesztve ]
-
benjano
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakozom az elégedett W8-as (4GB) felhasználók közé
Nagyon köszönöm a peter76bp-nek és a fórum segítőkész csapatának, hogy nemcsak a vásárlásról meghozott döntésben, de a root/szoftvercsere leírásokkal egy kiválóan működő telefonhoz jutattak.Az eredeti szoftverrel nekem sem sikerült gombokkal belépni a recoverybe, de az ADB-vel igen, majd a GM2 felrakása után már gombokkal is elérhető a CWM.
Egy hetes tesztelés/nyúzás után csak jókat mondhatok a telóról.
Két – nem vészes – hibát azért már találtam:
1. bár a GM2-ben(2.0) van SIP telefonálási lehetőség, Neophone-nal sajnos nem működik (előző HTC telefonjaimon, max. ICS Androiddal, ez nem volt gond. JB-vel már ott sem tudtam használni a SIP-pet).
2. nem találtam TTS (szövegfelolvasó) bekapcsolási lehetőséget.
Ezek orvoslására előre is köszönöm a segítséget. -
peter76bp
aktív tag
válasz Indiant #1835 üzenetére
Írtam már, hogy a W3+-nál ha lassabb töltést alkalmaztam, azaz PC-ről töltöttem, akkor tovább húzta a teló full feltöltve mint ha hálózatról töltöttem. Mindkét esetben 100%-ra lett töltve, de az a 100% gyorsabban "fogyott el" a gyorsabb töltés után mint a lassabb töltés után. És mondható az, hogy máshogy használtam a készüléket, de nem használtam annyira máshogy, és direkt figyelgettem hogy ha hálózatról töltöm mindig gyorsabban merül. Persze ez lehetett a W3+ sajátossága is. Majd kiderül itt mi a helyzet. Mondjuk biztos nem véletlenül korlátozták le a töltési feszültséget.
-
peter76bp
aktív tag
válasz Indiant #1839 üzenetére
Nézd, tégy belátásod szerint, én csak leírtam amit tapasztaltam, aztán részemről köthetsz atomreaktort is a telódra ha megjön. De az autó akkujánál sem véletlenül ajánlott a csepptöltést alkalmazni a gyors töltés helyett, ha van rá módja az embernek. Nekem nem fáj ha 5 órát lóg a géphez kötve a telefon, főleg ha utána saját tapasztalatom szerint tovább tudom használni, de nekem az is fontos, hogy még 2 év után is használható legyen akárkinél is lesz majd.
-
SUPREME7
addikt
válasz Indiant #1841 üzenetére
Én ugyebár az asztali töltővel töltöm az akksikat, még a hozzá kapott töltőt nem is használtam (ez is 500mA-t tud, úgyhogy 5-6 óra alatt tölti fullra), az adatkábelt is csak arra a 10percre amíg felhajítottam a GM2-t, de könnyen, erőltetés nélkül lejön a hátlap, ha nem barbárkodik az ember akkor kétlem, hogy eltörne bármilyen pöcök.
-
madrac
senior tag
Továbbra is hektikusan viselkedik a gps-em, most egy motorola döfivel próbáltam hasonlítgatni innen az emeleti erkélyről. Legalább egy napja nem használtam, internet nélkül az enyém kb 1:10 alatt fixált, a döfi 50 mp alatt. Ez eddig így oké is lenne, de 3.5 óra múlva wifi-vel(!) az enyém csak 2,5 perc alatt fixált , a döfi pedig 20mp alatt, igaz a jelet (fixálást) állandóan eldobta.
Pedig azt hiszem ki is írta közbe, hogy si_req received for up session vagy mi, vagyis kapott agps adatokat..[ Szerkesztve ]
-
Mokó
aktív tag
nagyszerű kis teló ez,rem egyszer megakad a kezem is rajta nemcsak a szemem
-
peter76bp
aktív tag
Hálásan köszönjük immáron második IQ-betyár megjegyzésed, remélem megtartod jó szokásod és ismét gondolkodsz másfél hónapot a következő elmés bejegyzéseden
De talán még jobb lenne, ha karácsonyra lepnél meg minket mondjuk két egybefüggő ámde értelmes mondattal, ami ide tartozik
-
pattantyu
tag
válasz peter76bp #1050 üzenetére
Sziasztok!
Nem tudtam minden hozzászólást elolvasni, mivel 1000-nél is több van. (Talán kéne csinálni egy resumet a fórumból...) Viszont nemrég rendeltem egy W8-as telefont, mivel épp fél áron adták a dx-en. Még nem ért ide, de 500 hozzászólás elolvasása után pár kérdés felmerült bennem. Eddig Motorola Defy-m volt. Azon elég sok ROM-ot kipróbáltam. Itt meg azt látom, hogy sokan attól tartanak, hogy nem lehet visszarakni a gyári ROM-ot. Ott ez simán ment. Rootolni kellett, ami felrakta a cwm recoveryt is, utána nandroiddal menteni recoveryben. Ha kellene az eredeti szoftver, akkor ebből a mentésből bármikor vissza lehet tenni, ha rootolatlan kell, akkor meg a rootoló program unroot gombjával le lehet szedni róla a rootolást. Ha cwm-em fent van, akkor meg factory reset után bármit fel lehet rakni, akár 4.2-t, de akár 2.3-at is. Nem értem 4.2-ről miért nem lehet visszatérni w8-nál 4.1-re. Ezt el tudja esetleg valaki magyarázni nekem? Mert nem vágnék bele én se a ROM-ozásba, mielőtt em tudok róla mindent.
Amúgy nekem egyetlen (igazi) félszem a telefonnal kapcsolatban, hogy nagy lesz. A Defym elég kicsi ehhez képest, annak a méreteit megszoktam, de ez majdnem kétszer akkora... A másik "apróság" a balkezességem. A feleségem ACE 2-jén jobb oldalt van a bekapcsoló gomb. Elég sokszor megnyomom véletlenül, a hangerőt meg alig tudom használni. Remélem meg tudom szokni. Sajnos nem túl nagy a kezem, ezért félek tőle, hogy nem fogom rendesen átérni, azaz nem tudom egy kézzel használni.
Tokok ügyében történt valami előrelépés? A telóm sajnos fehér lesz, a fekete, metál jobb lenne, de csak ez volt 115 dolcsi, szóval ezt rendeltem. Gondoltam a tokkal majd javítok a helyzeten. Egy szilikon tok kéne a hátlapra, mivel a gyerekeim sokszor vágják a földhöz a telefonomat, amit a defy elég jól tűrt, de nem hinném, hogy egy nem ütésálló telefon sokáig húzza. Ezt néztem: http://www.aliexpress.com/item/Original-Hard-protector-back-cover-case-for-THL-W8-MTK66589-Dual-core5-0-Extremely-fashion-Eye/911512595.html de ennél sincs igazán jó szín a fehérhez, hacsak nem egy még csajosabb telefont akarok végeredményként.
Tehát nem tudtok valamilyen fekete, esetleg átlátszó szilikon tokról, amit a hátlapra kell rápattintani?Köszi előre is mindent:
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netflix
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest