Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Kedves Bea!
Köszöntelek a Logouton (tüttürüüü- trattatataaa)!
Hosszas huzodozas utan vegül megis raszantam magam arra, hogy egy ekkora terjedelmü irason atragjam magam (tudom, ez csak engem minösit, de talan nem vagyok ezzel egyedül), de megerte. Tetszik a stilus, ahogyan irsz, csak az ertelmet, valami mondanivalot hianyoltam a vegeröl. A kicsit szaraz, ironikus-cinikus hangulat hatasosan veszi at a melyebb ertelem szerepet- persze ez csak akkor igaz, ha nem is volt mas celod az irassal azt leszamitva, hogy megnevettesd az olvasot egy kicsit
Mint egy korabbi hsz-odban irtad, a következö irasod, amit felteszel a honlapra, meg hosszabb lesz- talan erdemes lenne ket reszre bontani, hatha ilyen modon több emberhez jut el...
Ami nekem különösen tetszett, hogy nekem egy helyesirasi hiba sem tünt fel az irasodban, le a kalappal! Ez errefele ritkasagszamba megy...
No mit is mondhatnek meg, hmm... Oh! Megvan: aktualis irasaidat is szivesen latnam, mert ha jol vettem ki a blogodbol, akkor ez a mostani mar több, mint egy eves.
A legjobbakat,
Cimbi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest