Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Hát most se történt vmi hatalmas nagy változás.Mindössze nagyobb kijelzőt, új s40 menürendszert kapott,és egy kicsit átdolgozott külsőt.Tehát akkor mégse voltak eddig olyan hatalmas nagy fejlődések két modell közt.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Fiery
veterán
Mi is hianyzik az iPhone-bol? Videohivas talan? (ki a frasz videotelefonal?) Memoria bovithetoseg? (8 giga nem eleg?) Aksi cserelhetoseg? (najo, ez talan problema lehet nehany embernek)
(Zarojelben jegyzem meg, szerintem kezdetben 200K vagy me'g dragabb lesz nalunk az iPhone is) -
Fiery
veterán
En meg azt tudnam erre mondani, hogy a ''hibak'' (lof***t, ezek hianyossagok, es nem hibak) tobbsege szoftver frissitessel orvosolhato (potolhato), a tobbi meg a kutyat nem fogja erdekelni (lasd luxusautok). Semmi sem tokeletes, es elso mobiltelefonjaval az Apple igy is le fogja nyomni a felsobb kategoriaban a konkurenciat -- ahogy azt tette az iPoddal is. Alternativa mindig lesz, de az sosem lesz olyan exkluziv, olyan minosegi es olyan intuitiv/egyszeruen kezelheto, mint az Apple termekek. Mondom ezt en, akinek semmilyen Apple termek nincs a tulajdonaban (mielott ramsutitek, hogy Apple-b*zi vagyok)
A topicba inkabb nem megyek at, nincs sok ertelme, ugyis AMD vs Intel flame jellege lesz a dolognak, amint bejonnek az orszagba az elso darabok. -
Fiery
veterán
Ugyanamiatt van ra szukseg, amiert pl. egy Nokia N-szerias telefon is bughalmaz sok esetben, amikor megjelenik. Csak itt -- szerencsere -- nem a bugok miatt kell frissiteni
Megjegyzem, az N70-emet nem akkor vettem, amikor me'g nagy ujdonsag volt, megis bugos volt a szoftvere, a szoftver frissitessel pedig a 2 komoly hibaja kozul csak az egyik szunt meg... Sz'al mas gyartoknak se megy jobban, ami annak fenyeben plane szomoru, hogy a Nokianak mar volt vagy 500 modellje, az Apple-nek meg ez az elso.
Aztan ugye azt se felejtsuk el, hogy az amerikai vasarloknak mas az igenyuk, lehet hogy az USA-ban (es Kanadaban) a kutya nem MMS-ezik, tehat nem veletlenul maradt ki ez a szolgaltatas. Az europai modell pedig szinten nem veletlenul koveti honapokkal az USA-modellt, velhetoen jo nehany hibat javitanak, es jo nehany hianyossagot potolnak. Lasd iPod nano, ahol a masodik generacioban igyekeztek a hibakat javitani (ott ugye inkabb hardveres problemak voltak).
A tomegpszichozisnak meg azert van alapja az Apple-nel, nem is keves. Volt szerencsem jo nehany MP3 lejatszot kiprobalni, es epitesi minosegben, hangminosegben, kezelhetosegben az iPod siman vert mindent (egy 1st-gen nanot es egy ''nagy'' iPod videot is probaltam). Termeszetesen ar/ertek aranyban vannak jobbak is, csak nekem pl. a hangminoseg lenne a legfontosabb (ott az iPod nehezen verheto), utana az epitesi minoseg (ebben nem igazan van jobb mint az iPod), az ar meg legutoljara jonne. -
adalbert1
veterán
A második bekezdéssel én is egyetértek. Ismerek olyan 8800 tulajt, aki az egyik fentebb említett kategóriába se sorolható be, viszont pénze van bőven egy ilyen telóra, tetszik is neki, a szolgáltatások nagyrészét így sem használja ki... Akkor meg miért fáj valakinek hogy megveszi?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest