Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Jut eszembe, amit mindenképp javaslok kihagyni mindenkinek:
- nem jelentkeztem jó ideje
- iratkozz fel.
Lehet érdekes az első, de ritkán az, sokszor meg sem okolja, csak bemondja. Inkább kezdődjön a tartalommal, amitől megszületett az új videó amit nézek. Ez nem jelenti azt, hogy nem érdekel akár a készítő személye, háttere, de még akiknél esetleg érdekel is, azok esetében is tényleg szerencsétlen mondat és nem utolsó sorban átvett. Olyan, mint fórumhozzászólásoknál a bocsi, hogy hosszú lett. (Nem lett az
.)
A másodikra a kedvenc példám, amikor - valószínűleg szava járása lehetett a gyereknek - megkapta a néző, hogy tudod mi a dolgod. Én csak annyit tudok, hogy ez nálam teljes kontraproduktivitást szül, ebben a formában meg főleg. Megfejthetetlen számomra, hogy még a nagyok is kuncsorognak és az 1 bitesek szintjén, tettetett türelemmel magyarázzák-mantrázzák, hogy csengő, meg értesülsz, meg öröm é' bódottág, ha feliratkozol. Ha megérintett úgy sem mulasztom el, ha mégis, a YT-cirkuláció úgy is találkoztat vele előbb-utóbb az életem során. A szerelemben is csak a legelborultabb agyi kémiájú lépi meg, hogy de igenis szeress, szeress már. Itt meg alapjárat, elfogadott és működik valamiért, szerintem ugyan szánalmas.A hübögni az jó szó. Tudható a csatornád?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Battlefield 6
- Windows 11
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.)