Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz Crystalheart #50 üzenetére
Próbálkoztál már az utcátokon túl?
-
Badman 4ever
őstag
Az már túl messze van, nem éli túl az ember a betonsivatagot egyedül.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
őstag
válasz Crystalheart #52 üzenetére
Hát mindkettővel
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
nem_tom
őstag
válasz Crystalheart #52 üzenetére
Hogy felfedezd, mily furcsa szerzetek lakoznak a nagyvilágban.
(#53) Badman 4ever: Hát igen, jobban belegondolva, ez tényleg merész!
[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
Hát ha így áll, csajozni egyáltalán nem csajoztam soha, és nem is áll szándékomban a közeljövőben; beszélgetni pedig természetesen szoktam, már ha kijutok az utcánkból (vagy inkább a telkünkről), máshova, mint a kaszáló vagy az erdő. Most 4-én elvileg bemegyek a fővárosba, úgyhogy nagy esemény.
Badman 4ever: Nálunk 2 km-es körzetben nincs is aszfaltút. A mocsárutat és a futóhomokot még nehezebb túlélni.
[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz Crystalheart #56 üzenetére
És ha bemész, legalább bulizol egy jót, olyan ereszd el a hajad stílusút?
[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Crystalheart
őstag
válasz Badman 4ever #57 üzenetére
Suttyomban meglátogatom nagynénémet, majd Geri Bátyó fórumtársnak viszek sajtkóstolókat és egy kis joghurtot, azután délután négytől versmondó klubban leszek. Jó buli lesz.
(Egyébként olyan hagyományos buliban sohasem veszek részt, nem az én világom. Talán, ha én lennék a szervező... de az meg pénz.
nem_tom: Alkoholt sem iszom soha. Ja, tudom, lassan kétségeitek támadnak, hogy ember vagyok-e egyáltalán. )[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
válasz Crystalheart #58 üzenetére
Mind ezt józanul? Ejjejj!
-
őstag
válasz Crystalheart #56 üzenetére
Na akkor elveszted a főváros-szüzességedet.
(#58) Crystalheart: Egy ujjamon megtudom számolni hogy hányszor voltam buliban.
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Badman 4ever
őstag
válasz Crystalheart #58 üzenetére
Én se vagyok nagy bulizós ember, de néha azért becsúszik egy-kettő.
-
Móci
addikt
Látom én nem maradhattam ki a vágyak közül...
Én amúgy úgy vagyok, hogy ha nem akad valami normális, rendes lány, akivel rendesen el tudnék lenni akár egy életen át (lassan már nősülnöm kellene, no meg egy gyerek sem ártana), akkor nem lesz.
Bár, ahogy a környezetemet elnézem, lehet, hogy hiú ábrándjaim vannak."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
deicide
veterán
Pedig nem lehetetlen, találtam én is magamnak lányt, aki ugyanúgy utálja az emberiséget, mint én, szeret otthon ülni, azért néha kirándulni oda, ahol senki sincs, utálja a gyerekeket (mint én is), soha nem akar sajátot, imádja a kutyákat. Kb ezek voltak az elvárásaim. Ezt mind megtaláltam benne és még sokkal többet is. 9 éve vagyunk együtt, közös házban és mindketten úgy gondoljuk, hogy egymásnak/egymásért születtünk. Nem lehetetlen, csak nehéz.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
negyedes
addikt
Na ha mar itt ennyire mindenki antibulizos, akkor megyek penteken es orjongok egy jot mindenki helyet. Egy kis stressz levezetes, sok volt a vizsgaidoszag meg eretsegi.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Sweet Lou 6
addikt
Ez van, a csajok elkurvultak. Persze van pár kivétel, de nem tudsz mit tenni ellene. Ne hagyd, hogy kihasználjanak és hajrá
sweetlou6.wordpress.com
-
szablya
aktív tag
Egyre jobban úgy látom, mégse vagyok egyedül. Ez jó
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
Pala
veterán
Én egyáltalán nem vagyok antibulizós, SŐŐT! Novemberben megyek IDE!
Csak én pl. egész egyszerűen (sokak számára abszurd és érthetetlen módon ) képes vagyok jól érezni magamat anélkül, hogy belőném / leinnám / szétfüstölném magam.
De ettől függetlenül én is szeretek tombolni! -
szombatitomi
senior tag
Nem vagy egyedül.
Am bazz, szablya, veled álmodtam. Fogalmam sincs, hogyan...
-
zH.
senior tag
nem értelek. 17évesen szarnirá. aki tetszik járjvele és kész. persze keresheted a tökéletes őt ,de full nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
just be
-
Wictor
őstag
Szerinted miért vagyok egyedül 18 évesen? Biztosan azért, mert szüzességi fogadalmat tettem... Nem azért vagyok egyedül, mert válogatok, hanem azért, mert nincs miből válogatni. Írtam fentebb, úgy néznek rám a csajok, mint egy leprásra.
Bocsánat, de, volt olyan, hogy szóba állt velem, annak is visszautasítás lett a vége.
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
Gondolom a külsőm és a nem létező kisugárzásom miatt. Meg hát a pénztárca mérete is erőteljesen számít mostanság...
Nem is ez zavar, hanem hogy a körülöttem lévő srácok sem néznek ki kulturáltabbul, leszarnak mindent és mindenkit, felsőbbrendű lényeknek képzelik magukat, mégis buknak rájuk a csajok. Vagy pont emiatt?
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
Azért jó lenne, ha odabent sem uralkodna el a vákuum hatás...
szombatitomi: biztos nem babázott még és azért mondja. Én ismerősök gyerekeivel szoktam ellenni, nagyon aranyosak, semmi baj velük, én is szeretnék majd 1-2-t, ha lesz rá lehetőségem. Persze nem ajándékba kérem, hanem segítenék legyártani...
[ Szerkesztve ]
-
zH.
senior tag
-
szablya
aktív tag
válasz szombatitomi #89 üzenetére
Ne kössünk már bele, az ők dolguk.
Én részemről 4-5 gyereket szeretnék, már ha lesz alkalmas asszonyka és anyagi keret a gond nélküli felnevelésükre. Sok figyelmet szentelnék a nevelésüknek, az tuti
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
-
Pala
veterán
Ezek az emberek nem a barátaid. Lehet, hogy azért csinálják, mert látják rajtad, hogy sérülékeny vagy és ilyenkor bezony a ferdébb lelkületű embereknek egyáltalán nem az jut eszükbe, hogyan segíthetnének, hanem, hogy miként használhatnak ki (vagy rosszabb esetben: hogyan taposhatnak el). Én továbbra is azt mondom:
1. Sportolj, vagy legalábbis valamilyen formában tegyél azért, hogy jól nézz ki, jó megjelenésű legyél. Ez megalapozza azt, hogy fizikailag jól érezd magad a bőrödben, jó legyen a közérzeted
2. Nézz körül, hogy kik azok a környezetedben, akiknek "félvállról" megy a csajozás. Nem azt mondom, hogy légy olyan, mint ők, de egy pár trükköt elleshetsz tőlük (lehet, meg fogsz lepődni, hogy mennyire "primitív" módszerekkel lehet sikert elérni)
3. Légy emberek között (bár ezt már mondtam)
4. Olvasd el ezt a könyvet! (Szerintem neked sokat segítene) -
zH.
senior tag
-
szablya
aktív tag
válasz szombatitomi #92 üzenetére
Én sem azért mondtam, písz van
Wictor: Nekem 4 gyerek még nem tűnik olyan szörnyen soknak, ha az embernek, és mindenek előtt az anyukának van ideje foglalkozni velük, és van miből éljen a család.
Nagymamámék még 10-en voltak testvérek, na az a sok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kutya topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest