Hirdetés

2019. november 13., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Tamás88


Tamás88
(őstag)

Csak az a baj, hogy Simple pay-nél is kell készíteni egy OTP-s virtuális számlaszámot, nem pedig közvetlenül a kártyáról veszi le. Az Android Pay jöhetne már, mert ott bármely kártyát hozzá lehet adni, és akkor olyan lenne a fizetés, mint ha a bankkártyádat tennéd oda.

(#2) st3v3np3t3r válasza Tamás88 (#1) üzenetére


st3v3np3t3r
(senior tag)
LOGOUT blog (1)

Szia, nem kell virtuális számlaszám, a fizikai kártya kap egy hozzárendelt virtuális kártyát ami ingyen van.nincs kártya kibocsájtási díj,nincs éves kártya díj. A mobiltárca esetében a sim kártyára kért bankkártya az fizetős volt,mind az igénylés mind az éves díj, ha jól emlékszem közel 2000Ft volt anno, viszont az éves kártya díj olcsóbb volt mint a kibocsájtott plasztik kártyáé.

Sajnos kicsiny országunkat minden jóból kihagyják. Nincsenek hivatalos Magyarország régiójába tartozó android oprendszer bétaprogramok(a xiaomi az globális, az apple globális,a huawei,sony és a samsung is csak a környező országokban indítja hivatalosan, egyszer volt huawei béta program hazánkban,amióta követem ezeket), nincs wallet/pay szolgáltatás(huawei pay csak 2 régióban elérhető,samsung pay azért több országban elérhető, de az eu nagy részén nincs, az apple pay is sokáig kerülte hazánkat, de végül megérkezett)

Mint írtam,nekem csak az volt a bajom a Mobiltárcával, hogy sim kártya csere esetén a mobiltárca bankkártyát is cseréltetni kellett meghibásodás miatt, míg a simet ingyen, a bankkártyát kb.1000-1500Ftos díj ellenében. A Simple Pay ennyiből sokkal előnyösebb ugyan, mert minden ingyen van, regisztrációkor visszatérítendő 100Ft-ot zárolnak, de az vissza is adják,az csak a kártya valódiságát hivatott ellenőrizni. A MasterCard Mobile is anno vissza nem térítendő 99Ft-ot terhelt,de ott várni kellett mire a szmlainfókban megjelent, mert a részletezésnél volt egy kód, amivel aktiválni lehetett az appot. Ha valakinek bezáródott az app és kezdhette előről a regisztrációt, annak sokszor 99Ft-ot vonogattak lefele.

Anno mindegyiket próbáltam. A MasterCard Mobile-lal és az OTPay-jel szívtam nagyon sokat,az OTP-nek volt még QR kódos fizetési szolgálltatása, ez volt az OTPay,amit nagyon kevés helyen lehetett használni,de mára az is megszűnt, kiváltottak mindent a SimplePay by OTP-vel.

Huawei P20 Pro C432 9.1.0.328 + GearS3 Frontier with SamPay / Fujitsu T730 Win10Pro / Keep Calm Vape On / Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.