Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestee83
aktív tag
válasz Diablo50 #570 üzenetére
Fehér és fekete fekete csík az oldalán?
Én néztem, de az enyémen nem látok. Meg tudnád mutatni, milyen csíkra gondolsz? Kíváncsi vagyokBemutatták a SONY XPERIA MIRO-t facebookon:
LinkKellemes a külseje, tetszik, hogy a kijelző alatt "lecsapták" az alját
Kíváncsi vagyok a részletekre[ Szerkesztve ]
Cor ne edito
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
pit stop
addikt
válasz Diablo50 #583 üzenetére
Amíg nincs baja felesleges bármit is csinálni - mert leadod és végén kialakul valami más komolyabb. 2 év gari van rá gondolom, ha mégis lenne addig valami - nemkívánom - akkor szólsz hogy nézzenek rá erre is. De így kép alapján lehet hajszálnyival arrébb van illesztés. Nopara
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
nagysandor88
tag
válasz Diablo50 #583 üzenetére
Ugyan már! Ne rugózz már ezen. Nekem a Defy-men meg a régi K800-asomon is ilyen volt a kijelzö. Csak egy apró illesztési hiba, vagy pl az ericssonomon egy festés takarta volna ezt a rész, hogy a panel háttérvilágítása ne szűrődjön ki. Ha használat közben nem zavaró, akkor nem jelent gondot. Ezt értsd úgy, hogy ne oldalról nézegesd a telefonod, hanem szemből, ahogy azt kell. Amíg nem muszály, kerüld a szervizelést, amint megbontják a telefont, már sosem lesz a régi, ez sajnos tapasztalat.
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
mrlujoak
veterán
-
trita
tag
válasz Diablo50 #595 üzenetére
Akkor szerencséd van! nálam ez a játék már vagy fél éve megy,most tünt el,mikor ezt a telot(ray-em van)vettem,és ebbe raktam a simemet.De az nem lehet gond mert előtte is raktam a simet más teloba sose volt vele gond.Mert ugye ugyanazzal a fiókkal jelentkezem be mindig.Nem értem.Lehet majd én is irok nekik.
Rita
-
peestee83
aktív tag
válasz Diablo50 #647 üzenetére
A régiótól is eltér, hogy mikor szól a telefon, hogy frissítés van, illetve a szolgáltatói telefonra is később érkezik meg a frissítés. Légy türelmes
Az ICS frissítés dátumát kérdeznéd? Azt senki nem tudja biztosan, majd egyszer bejelentik (a SONY, majd a szolgáltató...)
Cor ne edito
-
pit stop
addikt
válasz Diablo50 #647 üzenetére
Pontosan erre céloztam. Most hirtelen nem tudom neked linkelni, de ha szeretnéd megkeresem. Ennek a hírnek van egy update-je, mert a Sony bejelentette, hogy ez a frissítés csak azokra a régiókra fog kijönni, ahol később jön az ICS; teljes Európa viszont elsők között fogja megkapni ICS-t amint elérhető lesz, szóval ide ez nem fog jönni a bejelentés szerint.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
sylke555
csendes tag
-
peestee83
aktív tag
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
-
peestee83
aktív tag
válasz Diablo50 #775 üzenetére
Köszönöm, hogy próbáltál segíteni
Nem tudom, most miért sikerült. És az adatok is rendben megmaradtak a telefonon (előtte azért volt egy biztonsági mentés)És egy újabb hír (most nem a telefonnal kapcsolatosan) :
Már PC-n, vagy Mac-en is tudjuk használni androidos alkalmazásainkat...
Link[ Szerkesztve ]
Cor ne edito
-
jófejsrác
senior tag
válasz Diablo50 #780 üzenetére
A mostani telómban van egy 8gb-os kártya, de zenékkel és képekkel együtt is van még rajta 7gb hely. Igazából 20 percre lakok a munkahelyemtől és ebben az időintervallumban kell lekötnöm magam utazás közben. Gyanús, hogy simán elégnek kell lennie a 4gb helynek még ha teszek is rá valami hd-s okosságot
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz Diablo50 #794 üzenetére
hogy müködik ez a frissités?hogy kellene jeleznie?
enyém t-s.eltünik valami a telorol frissités közben?
[ Szerkesztve ]
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
peestee83
aktív tag
válasz Diablo50 #870 üzenetére
Az OTG kábel lényege, hogy ha külső adathordozót (pendrive, akár HDD) hozzákapcsolsz, azt úgy látja, mint egy memória kártyát. Ezzel több tárhely lesz a telefonban.
@k850: Dropbox helyett a box-ot ajánlanám. A SONY tulajok 50 GB tárhelyet kapnak, ha a telóról jelentkeznek be, vagy a Google Drive. Igaz, ott "csak" 5 GB a tárhely, de a fájlméret nincs korlátozva
[ Szerkesztve ]
Cor ne edito
-
Smarto
csendes tag
válasz Diablo50 #570 üzenetére
Szia Diablo50!
Én is Saturnban szeretném megvenni 0% THM-el részletre. Mennyibe került így a készülék? Mennyi a kezdőrészlet mikor elhozod a telefont? Milyen hosszú a futamidő? Milyen papírok szükségesek hozzá?
Esetleg valaki máshol tud esetleg 0% THM-el részletre valahol ilyen telefont? Megőrülök érte.
Üdv. mindenkinek
-
cynu
tag
válasz Diablo50 #1138 üzenetére
Üdv,
eddig csak olvastam a fórumot, de ma elgurult a gyógyszer és regisztráltam, h hozzászólhassak.....
Vodás a készülékem (kártyásként vettem, de előfizus kártyával használom).
A telefon fekete, a +kupak fehér, akku 1290-es és ha úgy akarom én is látom az érintőpanel "pöttyeit"... :-)
De nem ezért írok most.....Olvasom, h frissültök sokan (van aki már többször is) én meg még mindig 6.0.B.1.564 vagyok és azt mondja a Sony Update Center és a Sony Pc Companion is, h naprakész a telefonom... :-(
Most akkor ez miért, és hogyan? ...és miért?Thnx, h elolvastátok a panaszkodásom... :-)
A telefon eltekintve attól, h nem frissül, nekem tökéletes. Előtte 1 évig Voda 858 SMART-ot nyúztam...... hát érezni a különbséget! :-)
Üdv!
-
peestee83
aktív tag
válasz Diablo50 #1148 üzenetére
Köszi az infót
Annyira nem aggaszt, hogy nem kaptam frissítést. A múltkor szinte elsőnek kaptam meg az új szoftvert, most lehet, hogy nekem érkezik később. Ha nem kapok, akkor sincs semmi gond (lehet, hogy a Voda nem engedte még ki).
Majd ICS és JB... az lesz a tutiCor ne edito
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest