Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceeeboy
tag
válasz VMatteo #9578 üzenetére
Jártam így én is, pont telefonálni akartam. Mivel nem hordok magamnál gombostűt, be kellett mennem egy pékségbe és kérni "tecciktudni tökmindegy, csak jó vékony legyen" eszközt...
Újraraktam a rendszert, kíváncsian várom, hogy lesz-e több ilyen hiba.
SZERK:
Valakinek nincs olyan problémája rajtam kívül, hogy a kamera üvege vásárlástól számított pár héten belül furcsa homályos koszfoltokat rejt? Először azt hittem, hogy pára de nem lehet vele semmi kezdeni, és homályos képeket/videókat csinál. Idegesítő, mert egyébként rohadt szép képeket lehetett vele lőni.[ Szerkesztve ]
-
counterbill
senior tag
válasz VMatteo #9578 üzenetére
Durva azért h a Tbe se tudták egy egyszerű gomb megnyomásával újra indítani. Főleg ,hogy oda van írva a gomb mellé h OFF. Vagy legalább nézték volna meg a leírását ,ott is fel van tüntetve (bár ezt ti is megtehettétek volna )
Egyébként igen root kell a titaniumhoz de én még mindig azt mondom ,hogy az a legjobb. Páran írták itt a heliumot nekem az nem jött be. Nem akart visszarakni semmit és érdemi dolgokhoz szintén root kell.
A sony pc-s programját meg felejtsd el nem jó a mentése többen is írták és tapasztaltam is. Csinált egy szép pár gigás fájlt amiből nem volt hajlandó visszaállítani semmit.[ Szerkesztve ]
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest