Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Nincs semmi olyan gond, elszórtan előfordulhatnak hibák, nekem egy fagyás volt eddig (RR3 közben hiába nyomtam a vissza gombot nem reagált, aztán újra indult), viszont nem tiszta telepítést végeztem ez lehet az oka. Nagy verzió ugrás volt, így érdemes frissíteni 4.3-ra, lementeni ami szükséges, aztán SUS-al egy szűz újratelepítést végezni és jó lesz.
Frissíteni otthon tudod PCC-vel vagy SUS-al, utóbbi ajánlott.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
MrSealRD
veterán
Mostanában már főleg read-only módban vagyok a fórumon, vagy még abban sem, mert 2 dologgal van tele.
1. Vagy buherátorok baráti körét látok.
2. Esetleg olyanokat akik nem azt csinálták amit kellett volna és ezért van problémájuk...Elmondom, hogy tedd fel és akkor nem lesz gond.
1. A telefonon nyomsz egy factory resetet.
2. Kikapcsolod és Sony Update Service program utasításait követve rádugod a gépre, majd megvárod
a frissítés végét.
3. Bekapcsolod és megvárod amíg a telefon rendesen elindul.
4. Megnézed, hogy az alap rendszer jól működik-e vagy sem. Tehát nem telepítesz, nem szinkornizálsz semmit amíg legalább a beállításokon végig nem mentél...
4.a) Ha nincs gond akkor restart és lehet rá telepíteni.
4.b) Ha gond van akkor factory reset.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple notebookok
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest