Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz Dzsuditt #3934 üzenetére
A router azonositojaban van esetleg ékezet? Az van hogy nem szerti. A jelszod a routeren legyen legalább 8 karakter. Abban se legyen ékwzet. Telon nincsen letiltva az adatforgalom? Bal felső sarokban akkor ott van egy kis piros háromszög. Valamint csinálj gyári beállitàsok visszaállitását ha egyik se segit.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
xtibi
tag
válasz Dzsuditt #3946 üzenetére
Ha letiltod az adatforgalmat, akkor a wifi sem fog adatot forgalmazni. A mobilnet beállításokat wifi nélkül is le tudod kérni az Xperia menüben. ha valakinek semmilyen internete sincs csak a mobil, akkor is be tudja állítani.
Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
addikt
válasz Dzsuditt #3946 üzenetére
A tiéden vodás rom van? Az enyém ugyan ezt csinálta, egy percig volt netkapcsolat, majd se fel,se le. Vettem egy más márkájú routert, azzal tökéletes.
Ami 100x jobban zavar: GB alatt az autóm gyári kihangosítójaval tökéletesen működött, most hívás közben szetkapcsol, kifagy. Ilyenkor a rádió sem kapcsol vissza, csak a motor leállítása után. Már csináltam teljes rendszervisszaállítást, sus-sal visszaraktam újra az icst, de semmi javulás. Már ott tartok, hogy eladom a vaterán. Előnyt még nem fedeztem fel! GB alatt igaz,hogy torzult a szín kultéren, de most a max fenyero is annak kb csak 50%a, már napon annyira nem jól olvasható!My name is Bond, James... Dean.
-
skul0
aktív tag
válasz Dzsuditt #3958 üzenetére
Ha wifire csatlakozol, akkor a mobilnethez nem nyúl, nem fog nőni az adatforgalmad, szóval a kikapcsolgatás szvsz felesleges.
Viszont ha megszakad a wifi kapcsolat, rögtön átvált mobilnetre és amíg nem csatlakozik újra egy wifi hálózathoz, addig bizony a mobilnetet használja. -
mrlujoak
veterán
-
neorow1
aktív tag
válasz Dzsuditt #5930 üzenetére
Szerintem a zajszűrés kavar be, GB alatt voltak vele problémák, ha ICS-ed van próbáld meg kikapcsolni.
A JB frissítésről:
Maga alatt vágná a Sony a fát, mivel ICS-ről már nem nagy cucc portolni a JB-t, másrészt az U esetében, ha P-re kijön, tényleg csak pár paramétert kell átírni, mivel ugyanaz a SoC, szerintem egy hétköznapi rom szakács 1 hét alatt megoldaná, nehogy már a Sony-nak ne sikerüljön..
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Dzsuditt #5936 üzenetére
Belevau, de ha max-ra emelik telefonáláskor a hangerőt avval a mikrofon érzékenysége is nő.
Amúgy utazgatva BKV-n, látom mennyi ember fog a füléhez rosszul a telot.
Hát…Nem csoda ha nem hallja, mert a képernyőből hang nem jön ki.Ezeknél teloknál (ilyen típusú) csak a tetején van a hangszóró.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
mrlujoak
veterán
válasz Dzsuditt #5940 üzenetére
Rendben. Akkor vedd le a tokot, és úgy próbáld ki a telefonálást ki és bekapcsolt zajszűréssel, akár úgy is, hogy te vagy a másik telefonnál, így mindkét oldalról észlelhetsz változást.
Sajnálatos, de sok tokgyártó nem megfelelően alakítja ki a hátlapon, vagy máshol lévő másodlagos, vagy harmadlagos mikrofon helyét, így az bezavarhat a működésbe, így alakulhat ki torzulás.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
darvinya
titán
-
csacsi67
addikt
-
őstag
válasz Dzsuditt #13139 üzenetére
Nagy a gyanúm, hogy mindegyik ROM alapból sokat kiszed az aksi kapacitásából, és valószínűleg ennek az oka a háttérben szabadon futó folyamatok az igazi felelősei.
A friss ROM telepítés utáni akkumulátor merülésről nincs tapasztalatom, mert a gyári rendszert is szépen beállítottam az első pillanattól kezdve a Llama szoftverével, és ahogy az új ROM-ot feltettem ismételten belőttem (mentésből visszaállítottam ) a Llama-t .
A telefon így használattal elmegy 3-4-5 napot.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
válasz Dzsuditt #13143 üzenetére
Nem szoktam egyik ROM-nál se azzal foglalkozni,amit itt többen írtak,hogy lekapcsolgatni a folyamatokat. Csinálja meg a Llama,hisz ez a dolga.
Tud magyarul, és ért is,nem utolsósorban elég jó humora is van
Ezzel a programmal betudod állítani,hogy hol milyen fényerőt,csengőhangot..stb. használjon, és miket ne.
Szintén beállíthatod,hogy éjszaka legyen repülő módban (én éjszaka nem várok hívást, aludni szoktam) ha például otthon tartózkodsz, de ha úton akkor ne lépjen át ebbe a módba.
Reggel ébredjen veled együtt.., és a munkahelyeden milyen háttér, hangerő,csengőhang legyen, és mi ne fusson.
Sokkal, de sokkal jobban testre tudod szabni a készüléked aksiját vele,minthogy ki-be kapcsolgatsz, és állítgatsz háttérben futó folyamatokat.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
darvinya
titán
válasz Dzsuditt #14351 üzenetére
Én meglátásom szerint pedig az 58% a jó érték.
Van ott egy Restart 95% és 57% között.
Jól mutatja az a kis hézag a grafikonban.Nem tudom miért terjedt el ilyen esetben az újraindítás.
Mert az pont, hogy rossz.Már párszor leírtam mi az eljárás beragadt aksi kijelzésre.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- Ukrajnai háború
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest