Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Sikerült rootolni a telóm, és most megpróbálkoznék másik rom-al is, de a fastboot-nál elakadok, mert a gép nem ismeri fel a telefont! Tudnátok valami tippet adni, hogy ilyenkor mit csesznek el az amatőrök? Gyári függetlenül vettem a telót multinál, frissítettem a legfrissebbre, majd rootoltam, és most Windows 7 64biten próbálkozok, ha ez számít.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Ahogy vissza olvasgattam, nekem az derült ki, hogy a független telefonok nyitott boot loader-esek! Ezt a ROM-ot próbáltam feltenni CWM-ből, de mivel kihagytam a fastboot pontot a leírásból, így csak a sony feliratig jutott a teló! Épp most rakom újra SEUS-al, remélem sikerülni fog....
-
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Magyar MIUI 2.5 ROM-ot honnan tudok letölteni a ray-hez?
-
TomPack
őstag
Jó lenne, ha lenne már végre egy használható MIUI, akár ginger alappal is, magyar nyelven is a Ray-re! Nagyon megkedveltem a ROM-ot Defy-men! Olyan dolgokat alapból testre tudtam szabni, hogy csak lestem, és röccenésmentesen szaladt rajta, hasonló hardverral.. A Ray ICS rom-ja szép-szép, de valahogy döcögős, lebutított... A tudomány mai állása szerint van rá valamilyen módszer, hogy magyar MIUI-t varázsoljak a Ray-re?
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Előre is bocsánat az amatőr kérdésért, de ha én ezt a MOD -ot szeretném telepíteni, akkor mi a teendőm?
Letöltöm a ICS SystemUI.zip-et, és felrakom CWM-ból? Vagy csomagoljam ki, és telepítsem fel simán a telóval az .apk-at? Mit keres ott az a másik két file? My english is bad. Már egy párszor újra kellett húznom a telót Pc Compi-val, most ezt szeretném megúszni.Jah, gyári független telóm van gyári 587-es ICS-el.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Milyen gyári alkalmazásokat érdemes kigyomlálni? Találni erről valahol valami leírást? Másik kérdésem; felraktan cwm-ből a black xperia keyboard-ot, de nemigazán szuperál. Lefagy. Van rá valamilyen módszer, hogy visszaállítsam a gyárit? Alkalmazásokból töröltem az adatokat, volt dalwik cash wipe is, de nem működik... :-(
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Csinált már olyat a telefonotok, hogy egyszercsak elkezd csörögni, és nem hagyja abba?
Éjjel egykor arra keltem, hogy az alap SonyEricsson csörgésen csörög a telefon, pedig nem is arra van beállítva. Semmit nem tudtam nyomni rajta, mert látszólag nem írt ki semilyen értesítést a kijelzőre. nagynehezen kikapcsoltam. Reggel vettem észre, hogy nem világít a töltés lámpa, egész éjjel töltőn volt. Lehúztam róla, majd megpróbáltam bekapcsolni. Elsőre nem sikerült, nem is rezgett, és a Sony feliratnál kikapcsolt. Másodjára már elindult, de ahogy betöltött /billzár megjelent/ megint elkezdett folyamatosan csörögni...
Újraindítottam, és backup-al visszaállítottam a tegnap esti állapotot, mielőtt még elkezdtem volna a gyári alkalmazásokat gyomlálni... Áldom az eszem, hogy csináltam mentést.
A kérdésem az lenne, hogy mit törölhettem ki a gyári rendszerből, amitől így meghülyült?
Amiket itt linkeltetek tegnap este, csak azokat töröltem root explorer-el.
Utána még pár óráig teszteltem a rendszert, de nem volt gond...
Én arra tippelek, hogy éjjel egykor töltődhetett fel az akksi a max-ra, ott lehetett valami gubanc. -
TomPack
őstag
Igen, azért fizettük ki a ram-ot, hogy hasznàljuk, ez egy többmagos pc-n még oké, de én úgy vettem észre, hogy ha több program van a ram-ban, döcögősebb lesz tőle a teló, mert a proci is többet dolgozik. A defy-men kb. 260mb ram van szabadon a miui-val,/2.5.x/ pedig abban is 512 ram van. Sejtem hogy ray-en kevesebb marad, ha màr ez téma...
-
TomPack
őstag
Nah, pontosan ezért féltem eddig a MIUI felrakásától a Ray-re! Most a gyári ,587-es softtal 150-180Mb free ramom van.
Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért marad több szabad ram-om a Defy-n?SYL 214 used + 127 free = 341 Mb
Defy 214 used + 183 free = 397 MbEz mitől függ?
Tudtommal mindkét telóban 512 Ram van.[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Egyszerűen nem megy fel a ray-re a miui! Többsznör is ùjrapróbàlkoztam, de a sony logo-nàl befagy. Ha a cwm-ből teszek fel mod-ot, ugyanígy jàrok. Csak a lementett backup-ot tudom visszatenni, ami működik is.
-
TomPack
őstag
válasz Atawallpa #8590 üzenetére
Köszi, akkor valahol errefelé kell keresnem a megoldást! Csak az a furcsa, hogy eddig a szűz gyári rootol-t telefonra felmentek cwm-ből a mod-ok, és mosmár az sem megy. Ugyanúgy SUS- al javítom a telefont, ugyanúgy .587 megy rá, ugyanaz a zip-file, de mostmár a sony logónál kifagy.
-
TomPack
őstag
A 2G - 3G közötti vàltàs nagyon fontos nàlam, mert egy atombunkerban lakom, és itthon nagyon hamar lemerül a telcsi. A teraszon màr okés, meg a munkahelyen is. Most tényleg egy gombnyomàs vàltani. Miui-val alapból kettő! Gyàri rom-al 3.
-
TomPack
őstag
Huh, akkor most én is megnyugodtam! Autóban én is 1000Mah-s szivartöltőt hasznàlok,mert utazgatàs alatt ha navigàltam, és mellette osztottam a netet a többi utas örömére, lemerült a töltőn! Esténként meg a nokiàm töltőjét hasznàlom, mert hosszabb a madzagja, de viszont 1200Mah-s. Akkor ezentúl bàtrabban hasznàlom majd, a ray töltőkàbele meg maradhat a pc-be dugva.
-
TomPack
őstag
Nyitott bootloader-re van màr magyar, bugmentes JB? Mert akkor lehet megpróbàlkoznék kinyitni, most lenne időm romolgatnia hêtvégén. Minden független ray nyitható?
-
TomPack
őstag
Értem én, hogy teljesen hibàtlan főzött rom nem létezik, de ez a gyàri rom-okra is igaz, hiszen android-ról beszélgetünk! :-) Főbb funkciókatértettem ezalatt, mint pl. kamera, wifi, stb.! Sokàig hasznàltam miui-t a defy-n, 100%-ig megvoltam vele elégedve, semmi gondom nem volt vele. Ezért gondoltamazt, hogy a ray-re is létezhet egy gyárinàl jobb/jobban hasznàlható, gyorsabb, kevésbé bugos rom! Sajnàlom, hogy ray-re nincs magyar verzió belőle.
-
TomPack
őstag
Használja valaki a Total Commander LAN pluginját? Sikerült beállítanom, a mobilról látom a gép összes megosztott mappáit is, de belépni nem mindegyikbe enged. Rossz felhasználónév, vagy jelszó hibaüzenettel dob vissza. Teljesen random, hogy melyik mappát, vagy fájlt tudom megnyitni vagy másolni.
Neten nem találtam semmi leírást ezzel kapcsolatban.
Esetleg létezik valami egyszerűbb program, amivel ha itthon a wifire csatlakozok, akkor oda-vissza tudjak turkálni a gép és a telefon között? -
TomPack
őstag
válasz krisi047 #8877 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Egyszer már sikerült felraknom a MIUI-t, de az nem volt magyar, és visszatértem a gyári rendszerhez. Utána még nekiálltam párszor próbálkozni, de a telepítés után nem indult el sosem a teló, a Sony logónál megfagyott. Kíváncsi lennék mit cseszek el.
-
TomPack
őstag
Ismertek olyan progit, amivel megoldható, hogy filmnézés közben, youtube, stb közben lezárható a képernyő valamelyik fizikai gombbal? Pl a galaxy s2, s3 lezárja, ha megnyomom a power gombot. Mx player is tudja, de nekem fontos lenne ez a webes videóknál is a 2 éves kisfiam miatt.
-
TomPack
őstag
Az usb-csatlakozó cserélhető szervízben, vagy csak alaplappal együtt? Sikeresen szétcsesztem... Le is tört belőle egy darabka. Talán valamelyik kulcs tehet róla a zsebemben.
-
TomPack
őstag
-
TomPack
őstag
Azt hiszem marad továbbra is nálam a GB! Pár hete raktam vissza, miután a vásárlás napján már frissítettem ICS-re, de csak a szendvedés volt vele.
-
TomPack
őstag
Nem tudjátok hol lehet a Ray-re hátlapot kapni? Le szeretném cserélni egy fehérre, de a neten nem találok, a boltokban meg szilikon toknak értelmezik a félig arab telefonboltosok.
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Mi a véleményetek az Xperia Ion-ról, vagy az LG optimus 4x -ről? Utódot keresek, de nem tudok dönteni! Nagyobbra akarok váltani. A sony valahogy valamit mindíg kifelejt. A gyári sw nem mindíg frankó. Az LG ben a tesztek alapján minden benne van, ami kell. Pl. Toolbar... Kártyafüggetlenül, újonnan, kis garival 90e környékén mit választanátok? Üdv!
-
TomPack
őstag
válasz tomy86 #11093 üzenetére
Szándékosan kérdeztem meg ebben a topikban!
Arra lennék kíváncsi, hogy "Ray szemmel" mi a véleményetek, illetve ha nagyobb képernyőre akarnátok cserélni a ray-t, ismerve azon hibáit, hiányosságait, előnyeit, akkor mit választanátok!Nekem is már lassan egy éve megvan a ray, -teszik a vonal amit képviselni akar- de egyre többször érzem azt, hogy kicsi a képernyő, és lassú a vas.
Pixelesebb kijelzőt biztos nem viselne el a szemem, és minőségérzetben is szeretném tartani legalább ezt a szintet. -
TomPack
őstag
Sziasztok!
Ion lett végül az utód!
Egyenlőre még csak ismerkedek vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest