Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Nem rossz bolt, ahol éjfél után már lehet vásárolni. (ha ma vetted)
Ha már ics-t használsz, akkor tegyél fel egy launchert a gyári helyett. Azzal gyorsabb lesz a telefon, és a lényeg tudják a neked nem kellő progik ikonjainak rejtését. Én Nova launchert használok az tudja ezt a rejtést. Valaki az Apex-re esküsznek az nem tudom hogy tud-e rejteni, majd ők megmondják.
-
sebgutkopf
őstag
-
tomy86
addikt
Azt nem tudom, hogy a gyári launcher el tudja-e rejteni az alkalmazásokat (ICS-en nem nagyon használtam a gyári launchert).
De, az 587-es ICS-t lehet rootolni. Itt olvashatsz róla (nem egyszerű, de nem kell MTA tagnak lenni hozzá) .(#10510) al_age: ha rootolt a telefon, akkor másold a csengőhangokat a gyáriak mellé system/media/audio/ringtones
Ha nincs root, akkor az sdcard/ringtones mappába tedd őket, bár ez nem 100%-os megoldás.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Nem tudok négysarkos launcherről Rayre (bár attól még lehet, hogy megcsinálta valaki).
Több launcherben is elrejthetők a nem kellő alkalmazások és magyarul is tudnak. Viszont ami olyan, mint a Sony gyári most nem jut eszembe (nem is kerestem olyat soha). Ráadásul ezeknél a launchereknél több Sony widget nem használható. Pl. a gyári időjárás widget (ami mondjuk jól néz ki csak nálunk nem éppen pontos, tehát eleve nem használtam.
Én ezeket a launchereket találtam használhatónak (elrejthető ikonok, csoportosítás az appdrawerben): Apex, Nova, Holo, de lehet, hogy ebben a topikban több ötletet tudnak adni. -
oncsi
őstag
Pár apróság, ami nem tetszik. Bár lehet nektek nem újdonság.
USB aljzat. Rájöttem amivel vettem, nem eredeti RAY kábel. Elvileg ugye egy szabványnak kellene megfelelni, az a kölcsönkért eredetivel megy. Az ARC s-ével is, de az egyenesekkel, X8, Mini, Mini Pro, Söt Samsung, ZTE, Alkatul kábeleivel nem.
Úgye a szabványos kábel ha jó, akkor mindbe jónak kellene lennie. De nem az.
Hátlapról válik le a műanyagról az a vékony gumiszerű festék. Nem nagy gond, mert T-mobilnál 1300 a gyári hátlap, De a Mini Pron is ilyen van. és az sincs tokban, és karcmentes.
Vevője gyengébb X8 a szóba belsejében is töklétesen megy, ez inkább sak az ablakhoz közel. bentebb eldobja a NET-et.Ellenben szeb, jó a fogása, sokkal jobb a kijelzője, gyorsabb, És RAY :-))
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
-
Riuko
senior tag
Nem értem, hogy, hogy másnak nincs ilyen gondja. Valóban jó lenne egy megoldás, mert elég bosszantó, hogy a hívás végén nézem a teló sötét képernyőjét, tudom, hogy ketyeg a pénzem és nem tudom lerakni....
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
tomy86
addikt
Írtam is, hogy nem valószínű, hogy a szenzor a gond, de egy próbát megért, hogy elég gyorsan reagál-e. Ezek szerint szoftveres probléma.
Nálam nem vált semmire a tárcsázóról. Legalábbis, ha elveszem a fülemtől, akkor rögtön azt a képernyőt mutatja, ahol bontani lehet a hívást és a bontás gombra is rögtön reagál. De lehet, hogy én tolom nagyon öregesen -
-HajTömeg-
őstag
Ez a belassulás az ICS-vel van kapcsolatban.
Emiatt tették vissza sokan -pl én is- a régi jó kis GB-t.
A telefon gyorsítására (baromi gyors sosem lesz) általában 2 variációt javasolnak.
1: Root és felesleges gyári alkalmazások törlése
2:GB visszarakása
(3. megvárod a beígért ICS javítást,de ezt nem javaslom,mert lehet örökké várhatsz)
Ideig-óráig egy launcher is gyorsíthat.
Nekem root nélkül a GB és a Launcherpro használata jött be a legjobban.
Persze van,hogy így is lassúcska...[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
benfolds
őstag
4-5 mp nagyon sok, szerintem ezt nem lehet az ics-re fogni. nekem kevesebb mint 1 mp alatt bejön a beállítások. próbáld meg az ilyen esetekbe gyakran javasolt factory resetet, majd pcc-vel vagy sus-szal az újratelepítést. én az appokat sem tenném vissza egyszerre, hanem csak mondjuk hármasával-négyesével.
-
oncsi
őstag
Ha valaki lát benne fantáziát, akkor szívesen beszállnék egy közös vásárlásba (költség csökkentés címen (meg a nem beszélni némethh okán ):-)
[ Szerkesztve ]
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
-
tomy86
addikt
Azért azt te is érzed, hogy a P és a Ray nem egy kategóriában versenyzik? Főleg, ha hozzáveszem, hogy a példáddal ellentétben a Sonynak van pár jelenleg kapható telefonja, ami képességekben közelebb van a Rayhez. Mi az, hogy neked elfogadható alternatívát nyújtani? Ez nem úgy működik, hogy ha elhasal a 316-os BMW-m, akkor közlöm, hogy márpedig nekem a 318-as nem, csak az M3 az elfogadható cserealap.
(#11406) Kicsikatona7: kíváncsi vagyok végül miben tudtok megegyezni.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
"Egyetlen bajom vele, hogy néha picit akadozik."
Ez minden droidon így van, amit eddig láttam. JB-s szofthoz még nem volt szerencsém, úgyhogy az nem tudom mennyit javított a helyzeten, de SGS3 tulajok is írnak akadásról, pedig az valamivel izmosabb hw.
Én sem tudom mire váltanék. Ha a P 2-3 mm-el keskenyebb lenne, akkor azt venném, de a jelenlegi kínálat vagy túlméretes vagy a hardverben van olyan pont, ami nem tetszik.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Root nélkül nem fog menni. Szerintem először is le kellene cserélni a bootanimációt olyanra, ami tartalmaz hangot is (ehhez már eleve root kell), mert a gyárihoz nincs hang rendelve. Utána már elvileg (ez sem 100%) a boot hang is bekerül a "system - media - audio - ui" mappába, ahol már cserélhető is. Legalábbis szerintem.
-
adabra
senior tag
"...
És volna még egy kérdésem, bár az nem biztos, hogy típus specifikus. Ha hívnak valakik, és a hívás listán megmarad a telefon számuk, azt hogy tudom egy SMS-be elküldeni valakinek úgy, hogy ne keljen az agyamat terhelni a megjegyzésükkel? (meg ne keljen papír hozzá :-)"Nekem nem Ray-em van (a feleségemnek igen, de most nincs a közelben a telefonja), de javaslom az exDialer használatát. Sok mindent próbáltam már, de _számomra_ messze ez a legjobb (okos/kényelmes, gyors) tárcsázó ill. névjegyzék kezelő.
Ebben ha hosszan nyomsz a híváslista elemére, akkor meg lehet osztani (text vagy vcard formátumban). Ez működik névjegyzékben lévő és ott nem lévő bejegyzésre is. -
-
tomy86
addikt
Először is, ha a gyárilag telepített facebook és timescape alkalmazásokat és kiegészítéseiket használni akarod, akkor ne olvass tovább, mert szerintem ez a kettő fogja vissza leginkább a telefont!
1, root
2, ezeket az alkalmazásokat töröltem
3, gyári launcher helyett apexet használok
4, nem használok olyan programot, amit tavaly nyár óta nem frissítettek, mert az jó eséllyel nincs szendvicsre optimalizálva.
5, barlangban élek , tehát se facebookot, se twittert és társait nem használom, úgyhogy ezekre nem tudok alternatívát ajánlani a gyárilag telepített program helyett. Viszont nem is futnak folyamatosan a háttérben, tehát nyilván nálam ez is jelentősen hozzájárul a problémamentesebb működéshez.Hirtelen ennyi jutott eszembe. Persze kisebb akadások így is előfordulnak, de bőven tűréshatáron belül (SGS3 is beakad néha, sajnos ez még a droid velejárója valamilyen szinten).
(#11555) bododani: igen, gyári rommal használom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest