Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
sziasztok, flashtool, CWM-dal bűvészkedtem úgy 3 hete, és felraktam asszonynak a Real ICS r6-ot (Based on the latest Official Sony ICS 4.1.B.0.587), raktam hozzávaló kernelt is,
de asszony panaszkodik, hogy lassabb, mint a gyári (!) 2.3.x és sok az FC.
Hogy tudnám feltenni a legutolsó gyári ROM-ot? Vannak hozzá image fájlok? Van downgrade lehetősg a 2.3-ra ugye?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
GuruZone
őstag
smultronic 11 van fent, és van hogy nem lehet előcsalogatni a zárképernyőt. Sem a házikóval, sem a bekapcsológombbal.
Valaki találkozott már ilyennel?
kernel: CM10-smultron_Xtended_build-5_by_Hikari_no_Tenshi.img
[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
elpasszoltam asszony minijét, mert már lejárt a garanciája,
most van lehetőségem venni függetlenül, számlástól, mindenestől venni egy ugyanilyet, 0 percesben, 30 ezerért.
Kamera szempontjából szerintetek van ebben az árban alternatívája? a hardverrel megvoltunk elégedve, női kezek tapizzák.
[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
sziasztok
párom előző minijén túladtunk mert naponta kb 2-3x fagyott le úgy, hogy az akksit kellett kivenni.
Lett helyette egy gyári független, 0 perces vadiúj mini.
Az első perctől kezdve ICS van rajta (.587) és mostanság ez a telefon is úgy fagy le, hogy csak akku kivétel segít...Mi lehet ez?
Reset után az alábbi progik kerültek csak fel:
Facebook, Facebook Messenger és Widgetsoid, Smooth Calendar és a Disable Auto Brightness progi.Most kikapcsoltam a widgetsoid azon funkcióját, hogy le tudja zárni a képernyőt, ettől a pár programtól nem értem miért fagy a teló.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest